Jump to content
fasarias

Windows 10

Recommended Posts

Το έπαθε και ο ξαδερφός μου χθες γιατί είχε τις ενημερώσεις στο αυτόματο.

Καλώς τα δέχτηκες :biggrin:

Τροποποιήθηκε από τον klab

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έγινε σε κανέναν άλλον αυτό ή είμαι ο υπερτυχερός ?

και μενα τα ιδια,το φορματ ειναι πιο κοντα απο ποτε αχαχαχ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο,τι και να κάνεις το 10άρι θα ξαναμπεί. Με το έτσι θέλω.

Κάποια στιγμή είχα απενεργοποιήσει το update για τα 10, αλλά μετά απο λίγο καιρό ξαναμπήκε.

Το να κλείσεις τα updates δεν είναι καθόλου καλή ιδέα για υπολογιστή που βγαίνει στο Internet...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην υγεία μας τότε, αφού τον ήπιαμε  !!!

Μια χαρά είναι τα 10. μακράν καλύτερα από τα 7 και πολύ πιο σταθερά από τα 8.

Γιατί γρινιάζετe? Ram θέλουν μόνο και καλύτερη CPU. :p 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες το βράδυ ακριβώς ίδιο σκηνικό. Και ευτυχώς που ήμουν μπροστά γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να πιστέψω την κοπέλα μου ότι το έκανε μόνος του ο υπολογιστής. Εννοείται πως εγώ τράβηξα κατευθείαν τη μπρίζα και δεν τον άφησα να ολοκληρώσει την εγκατάσταση, οπότε γύρισε μόνος του στα 7αρια. Πήγαινε στο κέντρο ενημερώσεων και πάτα να μην γίνει εγκατάσταση της ενημέρωσης σε windows 10.

Και σαν κριτική μιας που μιλάμε για τα 10αρια, επειδή τα έχω στο Λάπτοπ, είναι άθλια...

Έχω 8GB Ram και i5 επεξεργαστή, έχω κλείσει και καταργήσει ότι μ@λ@κί@ είχε από την μάνα του, και πάλι δεν φτάνει τα 7αρια. Άσε που κάθε φορά που κάνει ενημερώσεις θέλει από 10 έως 20 λεπτά να ανοίξει. Για να μην μιλήσω για συμβατότητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρασα τα 7άρια πάλι . 

Και στο Κέντρο ενημερώσεων επέλεξα το Windows update να ζητάει επιβεβαίωση πριν τη λήψη και εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων.

Αυτό εννοείς Κουρσάρε που λες κέντρο ενημερώσεων ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες το βράδυ ακριβώς ίδιο σκηνικό. Και ευτυχώς που ήμουν μπροστά γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να πιστέψω την κοπέλα μου ότι το έκανε μόνος του ο υπολογιστής. Εννοείται πως εγώ τράβηξα κατευθείαν τη μπρίζα και δεν τον άφησα να ολοκληρώσει την εγκατάσταση, οπότε γύρισε μόνος του στα 7αρια. Πήγαινε στο κέντρο ενημερώσεων και πάτα να μην γίνει εγκατάσταση της ενημέρωσης σε windows 10.

Και σαν κριτική μιας που μιλάμε για τα 10αρια, επειδή τα έχω στο Λάπτοπ, είναι άθλια...

Έχω 8GB Ram και i5 επεξεργαστή, έχω κλείσει και καταργήσει ότι μ@λ@κί@ είχε από την μάνα του, και πάλι δεν φτάνει τα 7αρια. Άσε που κάθε φορά που κάνει ενημερώσεις θέλει από 10 έως 20 λεπτά να ανοίξει. Για να μην μιλήσω για συμβατότητα.

Upgrade η clean installation ??

Γιατί με ssd 8gb και AMD A8-7600 τα κατουράω τα 7αρια....και στο desktop Και στο laptop (8gb ssd I7 2nd gen)

Συμβατότητα που δεν έχεις ? Πάρα από dos προγράμματα σε 64bit πλατφόρμες....? Επειδή ε'ιναι η δουλειά μου ρωτάω μπας και μου έχει διαφύγει κάτι. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το επαθα και εγω.. Μαλιστα αφου τα κατεβασε και ζηταγε να απαντησω θετικα στην αποδοχη των ορων κλπ, εγω πατησα ΄΄δεν αποδεχομαι΄΄ και ετσι με ρωτησε αν θελω να γυρισω παλι στα win 8,

Ειπα ναι και ξαναεκανε εγκατασταση τα 8 μονο του. ΔΕΝ εχασα τιποτα. 

καντε το και εσεις (σε οποιον τυχει δηλαδη.

Ερωτηση, αν και σιγουρα το εχετε ξαναπαντησει σε αλλες σελιδες αλλα που να το βρω. 

Τελικα, αν κανω αποδοχη των 10.  θα μεινουν για λιγο καιρο? ή για παντα δωρεαν? Αν ειναι δωρεαν για παντα σκεφτομαι να τα βαλω για δοκιμη. Αλλα μην φαω κανενα αρκιδι σε τρεις μηνες πχ. 

Ευχαριστω ομορφιες μου.:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλια ειναι δωρεαν τον πρωτο χρονο στα σιγουρα και για μετα το συζηταμε, αν και μαλλον θα ειναι για παντα.

Αν εχεις τα win 8 σε συμφερει να πας στα 10 γιατι ειναι καλυτερα και ανωτερα.

Εγω και καποιοι αλλοι που εχουμε τα win 7 για καποιο περιεργο και ιδιαιτερο λογο δεν θελουμε να παμε στα 10.

Το γιατι δεν ξερω να το απαντησω αλλα εμενα κατα την γνωμη μου τα 7 ειναι οτι καλυτερο εχω περασει μεχρι στιγμης στον υπολογιστη μου, εκανα την δοκιμη και εβαλα τα 10 για λιγο αλλα ξενερωσα τοσο ασχημα που ξαναβαλα τα 7 και δεν υπαρχει περιπτωση να τα αλλαξω ξανα.

Τωρα μ`εχει αρχισει η microsoft στα e-mail, καταργει λεει το windows live mail 2012 στις 30 ιουνιου και με προσκαλει να περασω δωρεαν τα office 365 για να μπορω να εχω συνδεση του λογαριασμου μου στο outlook μεσω αυτου (μαλλον μεσω του νεου essentials θα ειναι).

Δεν καιγομαι και ιδιαιτερα γιατι στο outllook μπαινω μεσω προγραμματος περιηγησης web και οχι μεσω windows live mail αλλα απο την μια θελω να πεσω στην λουμπα και να τσιμπησω τσαμπε office εστω κι`αν ειναι περιορισμενων δυνατοτητων αλλα κι`απ την αλλη στα π@π@κια μου γιατι την εχω καταβρει με το open office που δουλευω και χεστηκα αν θα εχω το office της microsoft.

Τι να κανω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρασα τα 7άρια πάλι . 

Και στο Κέντρο ενημερώσεων επέλεξα το Windows update να ζητάει επιβεβαίωση πριν τη λήψη και εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων.

Αυτό εννοείς Κουρσάρε που λες κέντρο ενημερώσεων ?

Ναι αυτό εννοώ, απλά δεν θυμομουν πως ακριβώς λέγεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλια ειναι δωρεαν τον πρωτο χρονο στα σιγουρα και για μετα το συζηταμε, αν και μαλλον θα ειναι για παντα.

Αν εχεις τα win 8 σε συμφερει να πας στα 10 γιατι ειναι καλυτερα και ανωτερα.

Εγω και καποιοι αλλοι που εχουμε τα win 7 για καποιο περιεργο και ιδιαιτερο λογο δεν θελουμε να παμε στα 10.

Το γιατι δεν ξερω να το απαντησω αλλα εμενα κατα την γνωμη μου τα 7 ειναι οτι καλυτερο εχω περασει μεχρι στιγμης στον υπολογιστη μου, εκανα την δοκιμη και εβαλα τα 10 για λιγο αλλα ξενερωσα τοσο ασχημα που ξαναβαλα τα 7 και δεν υπαρχει περιπτωση να τα αλλαξω ξανα.

Sto λαπτοπ εχω τα 8αρια και στον σταθερο τα 7.

Στο λαπτοπ σκεφτομουν να τα βαλω.. 

και εγω στον σταθερο με τα 7αρια δεν θελω να βαλω τα 10.. Και εγω δεν ξερω το γιατι.. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Upgrade η clean installation ??

Γιατί με ssd 8gb και AMD A8-7600 τα κατουράω τα 7αρια....και στο desktop Και στο laptop (8gb ssd I7 2nd gen)

Συμβατότητα που δεν έχεις ? Πάρα από dos προγράμματα σε 64bit πλατφόρμες....? Επειδή ε'ιναι η δουλειά μου ρωτάω μπας και μου έχει διαφύγει κάτι. 

Κυριως στη δουλειά μου αντιμετωπίζω πρόβλημα, όπου έχω ένα καλώδιο Vag-Com (διάγνωση αυτ/των) δεύτερο καλώδιο scanxl (πάλι για διάγνωση) και ένα καλώδιο που συνδέεται με το μηχάνημα προγραμματισμού. Βάζοντας το καλώδιο προγραμματισμού και εγκαθιστώντας το λογισμικό μετά όταν συνδεα το vag-com ή το άλλο καλώδιο δεν μου ζηταγε να κάνω πάλι εγκατάσταση driver και όταν πήγαινα να το κάνω χειροκίνητα μου έσβηνε το παλιό. Αναγκάστηκα λοιπόν για να μη βάλω σπασμένα 7αρια να παίρνω το παλιό μου λάπτοπ οπότε χρειαζομουν το δεύτερο διαγνωστικό. Αν υπάρχει κάποια λύση που μπορείς να μου προτείνεις θα σου ήμουν ευγνώμων.

Τροποποιήθηκε από τον Κουρσάρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυριως στη δουλειά μου αντιμετωπίζω πρόβλημα, όπου έχω ένα καλώδιο Vag-Com (διάγνωση αυτ/των) δεύτερο καλώδιο scanxl (πάλι για διάγνωση) και ένα καλώδιο που συνδέεται με το μηχάνημα προγραμματισμού. Βάζοντας το καλώδιο προγραμματισμού και εγκαθιστώντας το λογισμικό μετά όταν συνδεα το vag-com ή το άλλο καλώδιο δεν μου ζηταγε να κάνω πάλι εγκατάσταση driver και όταν πήγαινα να το κάνω χειροκίνητα μου έσβηνε το παλιό. Αναγκάστηκα λοιπόν για να μη βάλω σπασμένα 7αρια να παίρνω το παλιό μου λάπτοπ οπότε χρειαζομουν το δεύτερο διαγνωστικό. Αν υπάρχει κάποια λύση που μπορείς να μου προτείνεις θα σου ήμουν ευγνώμων.

Χμμμ....ενδιαφέρον.

Μπορείς να μου πεις τις προδιαγραφές τοu προγράμματος? (τα requirements του) και τον τύπο των driver που βάζεις για τα καλώδια? Στείλε pm με λεπτομέριες να το ψάξω. 

Αρχικά λύση μπορώ να σου δώσω ως εξής: Τα Win10 έχουν το HyperV ενσωματωμένο. Με το HyperV μπορείς να σηκώσεις εικονικούς Η/Υ μέσα στο Pc σου με ότι λογισμικό θες και παίζουν αυτόνομα. 

Τι κερδίζεις με αυτο? α. Συμβατότητα β. Είναι ανεξάρτητα από το Pc σου, οπότε στήνεις ένα και το έχεις καθαρό μονο για την δουλεια που θες. γ. Ευελιξια μιας και το κάνεις ένα backup και το μεταφέρεις/ξαναστήσεις οπού θες μέσα στο 10λεπτο. 

Φαντάσου όλοι οι σύγχρονοι servers παίζουν έτσι μιας και τα πλεονεκτήματα είναι πολλά σε σχέση με ένα συμβατικό Pc/server. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το HyperV είναι καλή ιδέα αλλά έχει και τους περιορισμούς του. Δύσκολο να δει hardware του κανονικού PC...

Στους servers πέρα από σκληρούς δίσκους δεν βλέπει τίποτα άλλο εκτός ίσως απο τα COM ports (δεν είμαι καθόλου σίγουρος για αυτό...) αλλά εκεί δεν μας ενδιαφέρει αυτό καθώς λύνει συγκεκριμένες ανάγκες.

Άλλα hypervisors όπως το VMware μπορεί να τα καταφέρνουν καλύτερα. Στο Mac π.χ. το VMWare Fusion μπορεί και περνάει στο guest κάποιες συσκευές που έχει το host.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχαμε δεν είχαμε , βάλαμε κεχαγιά στα @ρχίδι@ μας τη microsoft. Να ξαναβάλω τα 7άρια ή θα ξανακατεβάσει τα 10 ?

με πήρε πανικόβλητη η τοπική φαρμακοποιός στο παραδίπλα χωριό Παρασκευή απόγευμα - τα έβαλε μόνο του στο γνησιών 7αριών PC της, μπούταρε στα 10άρια, κάτι έβαζε drivers από μόνο του όπως μου έλεγε και μετά ... απλά δε ξαναμπούταρε κάνοντας συνέχεια λούπα επανεκκίνησης

έμεινε δηλαδή το φαρμακείο στα καλά καθούμενα χωρίς σύστημα συνταγογράφησης επειδή γουστάρει η Microsoft έχοντας τα πάντα γνήσια αγορασμένα, μπράβο

χωρίς backup  φυσικά παρ'όλο που είχε μαλιάσει η γλώσσα μου να της το λέω "έχε ένα δίκσο καβάτζα"

πήγα να δώ τι παίζει, πήγα να βρώ τίποτα rollback μπαίνοντας safe  mode (που έβγαινε στα 7άρια...) αλλά τζίφος, φαίνεται τα 10άρια τα ξαποστέλνουν ή κάτι τέτοιο, χρόνο δεν είχα καθώς μένω σε άλλο χωριό και τελικά το πήγε στην πόλη 40 χλμ πιο πέρα να της το ξαναστήσουν...

ξέρει κανείς αν αυτό το Euromedica που τρέχει υπάρχει σε έκδοση για Linux?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με πήρε πανικόβλητη η τοπική φαρμακοποιός στο παραδίπλα χωριό Παρασκευή απόγευμα - τα έβαλε μόνο του στο γνησιών 7αριών PC της, μπούταρε στα 10άρια, κάτι έβαζε drivers από μόνο του όπως μου έλεγε και μετά ... απλά δε ξαναμπούταρε κάνοντας συνέχεια λούπα επανεκκίνησης

έμεινε δηλαδή το φαρμακείο στα καλά καθούμενα χωρίς σύστημα συνταγογράφησης επειδή γουστάρει η Microsoft έχοντας τα πάντα γνήσια αγορασμένα, μπράβο

χωρίς backup  φυσικά παρ'όλο που είχε μαλιάσει η γλώσσα μου να της το λέω "έχε ένα δίκσο καβάτζα"

πήγα να δώ τι παίζει, πήγα να βρώ τίποτα rollback μπαίνοντας safe  mode (που έβγαινε στα 7άρια...) αλλά τζίφος, φαίνεται τα 10άρια τα ξαποστέλνουν ή κάτι τέτοιο, χρόνο δεν είχα καθώς μένω σε άλλο χωριό και τελικά το πήγε στην πόλη 40 χλμ πιο πέρα να της το ξαναστήσουν...

ξέρει κανείς αν αυτό το Euromedica που τρέχει υπάρχει σε έκδοση για Linux?

Χλωμό είναι SQL based νομίζω. 

Το HyperV είναι καλή ιδέα αλλά έχει και τους περιορισμούς του. Δύσκολο να δει hardware του κανονικού PC...

Στους servers πέρα από σκληρούς δίσκους δεν βλέπει τίποτα άλλο εκτός ίσως απο τα COM ports (δεν είμαι καθόλου σίγουρος για αυτό...) αλλά εκεί δεν μας ενδιαφέρει αυτό καθώς λύνει συγκεκριμένες ανάγκες.

Άλλα hypervisors όπως το VMware μπορεί να τα καταφέρνουν καλύτερα. Στο Mac π.χ. το VMWare Fusion μπορεί και περνάει στο guest κάποιες συσκευές που έχει το host.

Το κατουράει το VMware ο HyperV....έχουν μείνει πίσω οι linuxaδες σε αυτο το κομμάτι, ενω η Microsoft εχει κάνει άψογη δουλειά

Στους servers/pc βλέπει τα πάντα πλέον....

Εχω στήσει Cluster HyperV.....παπάδες....απλά παπάδες είναι ότι πιο secure μπορείς να έχεις. (παει και κανά 10000αρο η ιστορία για να εισαι υπερκομπλε....αλλά ...παπάδες)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά μην πέρνεις και όρκο... :D Και τα δύο έχουν τα καλά τους και τα στραβά τους, και τις ελλείψεις τους, και το VMM απο μόνο του έχει τα θεματάκια του.

Το HyperV δεν πιάνεται απο τη στιγμή που μπαίνει στη μέση το κόστος οπότε κάνεις τα στραβά μάτια σε κάποιες περιπτώσεις...

Το VMDirectpath I/O (device pass through που μας ενδιαφέρει) που υπάρχει εδώ και καιρό στο vSphere έρχεται τώρα στον Windows Server 2016 σαν discrete device assignment και δεν έχω ιδέα αν θα περάσει και στα Windows 10 και αν θα μπορεί να παίξει με τα πάντα.

Τέσπα... Ξεφεύγουμε. Ας πει ο φίλος ακριβής λεπτομέρειες για τις συσκευές που έχει και βλέπουμε τι μπορεί να γίνει. Μπορεί απλά ο κατασκευαστής να έχει φρέσκους drivers για τα 10 και να τελειώνει η ιστορία χωρίς πολυπλοκότητες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά μην πέρνεις και όρκο... :D Και τα δύο έχουν τα καλά τους και τα στραβά τους, και τις ελλείψεις τους, και το VMM απο μόνο του έχει τα θεματάκια του.

Το HyperV δεν πιάνεται απο τη στιγμή που μπαίνει στη μέση το κόστος οπότε κάνεις τα στραβά μάτια σε κάποιες περιπτώσεις...

Το VMDirectpath I/O (device pass through που μας ενδιαφέρει) που υπάρχει εδώ και καιρό στο vSphere έρχεται τώρα στον Windows Server 2016 σαν discrete device assignment και δεν έχω ιδέα αν θα περάσει και στα Windows 10 και αν θα μπορεί να παίξει με τα πάντα.

Τέσπα... Ξεφεύγουμε. Ας πει ο φίλος ακριβής λεπτομέρειες για τις συσκευές που έχει και βλέπουμε τι μπορεί να γίνει. Μπορεί απλά ο κατασκευαστής να έχει φρέσκους drivers για τα 10 και να τελειώνει η ιστορία χωρίς πολυπλοκότητες...

Καλησπέρα και από εμένα.

Έχω ένα laptop Hp Pavilion dv7 με i7-2630QM @ 2.00GHz, 8,00 RAM, και Windows 7 στα 64-bit.

Δύο φορές έχω πάει στα 10άρια και τις δύο ξαναγύρισα στα 7. Τη 2η φορά, δούλευε σχετικά καλά μέχρι που συνέδεσα το κινητό (LUMIA 925) και μπλόκαρε το σύμπαν!!!

Σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω να πάω στα 10. Ποια η γνώμη σου Στέλιο?

Νίκος

Υ.Γ. Τα είχαμε ξαναπεί κάποια στιγμή για μπαταρία λιθίου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλουμε δεν θέλουμε κάποια στιγμή θα πάμε όλοι στα 10. Δεν θα μπορείς να μείνεις στα 7 απο τη στιγμή που μπαίνεις στο Internet. Η περισσότερη γκρίνια προέρχεται  απο το διαφορετικό UI που σιγά σιγά βελτιώνεται. Προς το παρόν θα το χαρακτήριζα "ο,τι να'ναι", ένα πάντρεμα ετερόκλητων πραγμάτων, και του παλιού και του νέου. Για αυτό και η ταλαιπωρία που τραβάμε. Που θα πάει, θα στρώσει κάποια στιγμή...

Για το πρόβλημα σου αν το ψάξεις πιστεύω θα βρεθεί λύση. Ένα ψάξιμο στο event log πιθανώς θα λέει τι συμβαίνει και θα βρεθεί μια άκρη.

Πριν προσπαθήσεις να βάλεις τα 10 ίσως θα ήταν καλό να δεις τι ενημερώσεις έχει η HP από drivers έως firmware να τις βάλεις, και να έχεις διαθέσιμες τις αντίστοιχες για τα 10άρια όταν μπουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην αγχώνεστε, η λύση για να μην σας ενοχλούν οι ειδοποιήσεις για τα Windows 10 βρίσκεται εδώ:

https://www.pcsteps.gr/76977-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8E-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF-windows-10/

https://github.com/rn10950/I-Dont-Want-Windows-10/releases

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκιμασμένο το 1°, όπως και ρυθμίσεις στο registry. Κάποια στιγμή το επανέφερε, μάλλον με κάποιο άλλο update...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προχθές μου λέει ένας συνάδελφος πως το pc του εγκατέστησε μόνο του τα 10άρια.

Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι  του λέω.Κάτι θα πάτησε η γυναίκα σου και έγινε αυτό.Δεν μπορεί , δεν γίνεται ρε παιδί μου.

Είχα ξεχάσει την παροιμία που λέει: μεγάλη βουκιά φάε , μεγάλη κουβέντα μην λές.

Εχθές , ενώ έβλεπα μια ταινία στο λάπτοπ , τσούπ σταματάει η ταινία κλείνει το πρόγραμμα  ,τι σκ@τά πάτησα λέω και ώσπου να καταλάβω τι γίνεται , κλείνει ο υπολογιστής.

Και στο καπάκι ξανανοίγει και γράφει: εγκατάταση ενημερώσεων windows 10 , μην απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας.(ή κάτι τέτοιο )

Κράτησε αρκετή ώρα αυτή η δουλειά και τελικά τα εγκατέστησε το μπουρδέλο.

Είχαμε δεν είχαμε , βάλαμε κεχαγιά στα @ρχίδι@ μας τη microsoft. Να ξαναβάλω τα 7άρια ή θα ξανακατεβάσει τα 10 ?

Έγινε και σε μας εδώ στη δουλειά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για όσους δεν θέλουν τα 10. 

Στα win7 ανοιξτε ένα notepad, κάντε copy μέσα τα παρακατάω και αποθηκεύστε το ως .bat , μετά εκτελέστε το, όταν ολοκληρωθεί κάντε μια επανεκκίνηση και είστε κομπλέδες. 

REG ADD "HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Gwx" /v DisableGWX /d 1 /f
REG ADD "HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate" /v DisableOSUpgrade /d 1 /f
REG ADD "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\OSUpgrade" /v AllowOSUpgrade /d 0 /f
REG ADD "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\OSUpgrade" /v ReservationsAllowed /d 0 /f
TASKKILL /IM GWX.exe /T /F 

start /wait wusa /uninstall /kb:3035583 /quiet /norestart /log
start /wait wusa /uninstall /kb:3035583 /quiet /norestart /log
exit

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα