kiriakos xr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 Καλησπερα παιδια εχω το xr 600 και ξαφνικα μου εσβησε στο δρομο ενω γυριζα σπιτι.χωρις προειδοποίηση ετσι ξαφνικα ουτε μου ειχε κανει τιποτα διακοπές.Την αλλη μερα το κοιταξα μηπως ειναι απο ρευμα τιποτα μια χαρα,το καρμπυρατερ δεν εχει μηνα που καθαριστηκε.ενας γνωστος μου μου ειπε οτι ειναι πηνεια δηλαδη οταν ζεσταινεται σβήνει.Σημερα το αφησα να δουλευει και μετα το εκανα βολτα μετα απο τρεις ξερες γκαζιες εσβησε και δεν επαιρνε πηγα σπιτι να το δω για ρευμα δεν έφερνε μετα απο λιγο αφου κοιταξα και τα αλλα καλωδια το ξανακοιταω εφερνε το βαζω εμπρος πηρε.το ειχα αρκετη ωρα στο ρελαντι το εκανα και βολτα τιποτα μια χαρά.μήπως εχει παθει κανενας κατι παρόμοιο να μπορει να με βοηθησει; Συγνώμη για την πληρη αναλυση αλλα ετσι έγινε.τα φωτα σας παρακαλώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εχει αυτο διακόπτη εκτάκτου ανάγκης? (δεξιός κόκκινος διακόπτης?) Στο δικο μου ΧΤΧ πιανει καμια φορα μαρμαγκα και θελει καθάρισμα Ελα ρε βοσκέ μπράβο , kill switch το λενε Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2015 από τον Kostas_dev Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 μήπως κανένα καλωδιο απο το kill switch. απο εκεί ξεκίνα μια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos xr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 μονο σβηστιρι εχει κανενα αλλο διακόπτη.το οποιο ελεγθηκε.καποια αλλη βοήθεια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αρχικα τσεκαρε οπως ειπαν τα παιδια απο πανω το kill switch ( το εκανες.. Εγραφα ενω ποσταρες και δεν το ειδα), τσεκαρε ολη τη διαδρομη που κανει το καλωδιο μηπως εχει φθαρει σε καποιο σημειο και κανει επαφη με το πλαισιο ή με το αλλο καλωδιο, οταν στο κανει ξανα καλο θα ηταν να μετρησεις με ενα πολυμετρο αν φερνουν ρευμα τα πηνια σου και μετα να προχωρησεις παρακατω, σε ανορθωτη, ηλεκτρονικη,πολλαπλασιαστη,μπουζοπιπα, μπουζι. Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2015 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos xr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 Τα εχω βγαλει τα πηνεια και εβγαλα και το ματι του στροφαλου να τα μετρησω.το θεμα ειναι οτι δεν το κανει συνέχεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γιαυτο πρεπει να τα δοκιμασεις ολα ενω ειναι πανω στο μηχανακι, να πας αλυσιδωτα και να βρεις το προβλημα. Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2015 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 Ηλεκτρονική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos xr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 σιγουρα ηλεκτρονική; οταν εσβησε το πηνειο δεν εφερνε ρευμα,ενω οταν μετα εφερε δουλευε πολυ περισσοτερη ωρα απο οτι στην αρχη και δεν παρουσιασε κανενα πρόβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 Στις περισσοτερες περιπτώσεις που η ηλεκτρονικη εχει πρόβλημα μια φερνει ρευμα και μια όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos xr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 το ρευμα που ειπα ειναι πριν την ηλεκτρονικη.δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα σημερα το κοιταξα και ψαχνομαι μηπως εχει παθει καποιος κατι παρομοιο ή μπορει να βοηθήσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ρίξε μια ματιά και στους πόλους της μπαταρίας μήπως δεν κάνουν καλή επαφή, μου'χει τύχει παρόμοια φάση. Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2015 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Τσέκαρε κ τον διακόπτη του κλειδιου. Σε ένα γνωστό μου του έκανε το ίδιο και είχε πρόβλημα με τα ελάστματα στο διακόπτη του κλειδιού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Τσέκαρε κ τον διακόπτη του κλειδιου. Σε ένα γνωστό μου του έκανε το ίδιο και είχε πρόβλημα με τα ελάστματα στο διακόπτη του κλειδιού. Και σε εμένα έχει συμβεί, αλλά εν κινήσει επειδή κουνιόταν το μπρελόκ από τον αέρα, το παιδί όμως λέει ότι του το έκανε και στο ρελαντί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Ρίξε μια ματιά και στους πόλους της μπαταρίας μήπως δεν κάνουν καλή επαφή, μου'χει τύχει παρόμοια φάση. Τσέκαρε κ τον διακόπτη του κλειδιου. Σε ένα γνωστό μου του έκανε το ίδιο και είχε πρόβλημα με τα ελάστματα στο διακόπτη του κλειδιού. Ειναι το XR600R, δεν εχει ουτε μπαταρια ουτε διακοπτη με κλειδι!!! Ελα ρε HONDAρα με τα ωραια σου!!! Τσεκαρε και ανορθωτη... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες