Jump to content
kiriakos xr

ξαφνικο σβησιμο μηχανής εν κινησει

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια εχω το xr 600 και ξαφνικα μου εσβησε στο δρομο ενω γυριζα σπιτι.χωρις προειδοποίηση ετσι ξαφνικα ουτε μου ειχε κανει τιποτα διακοπές.Την αλλη μερα το κοιταξα μηπως ειναι απο ρευμα τιποτα μια χαρα,το καρμπυρατερ δεν εχει μηνα που καθαριστηκε.ενας γνωστος μου μου ειπε οτι ειναι πηνεια δηλαδη οταν ζεσταινεται σβήνει.Σημερα το αφησα να δουλευει και μετα το εκανα βολτα μετα απο τρεις ξερες γκαζιες εσβησε και δεν επαιρνε πηγα σπιτι να το δω για ρευμα δεν έφερνε μετα απο λιγο αφου κοιταξα και τα αλλα καλωδια το ξανακοιταω εφερνε το βαζω εμπρος πηρε.το ειχα αρκετη ωρα στο ρελαντι το εκανα και βολτα τιποτα μια χαρά.μήπως εχει παθει κανενας κατι παρόμοιο να μπορει να με βοηθησει;

Συγνώμη για την πληρη αναλυση αλλα ετσι έγινε.τα φωτα σας παρακαλώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εχει αυτο διακόπτη εκτάκτου ανάγκης? (δεξιός κόκκινος διακόπτης?) Στο δικο μου ΧΤΧ πιανει καμια φορα μαρμαγκα και θελει καθάρισμα

Ελα ρε βοσκέ μπράβο , kill switch το λενε

Τροποποιήθηκε από τον Kostas_dev

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μονο σβηστιρι εχει κανενα αλλο διακόπτη.το οποιο ελεγθηκε.καποια αλλη βοήθεια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχικα τσεκαρε οπως ειπαν τα παιδια απο πανω το kill switch ( το εκανες.. Εγραφα ενω ποσταρες και δεν το ειδα), τσεκαρε ολη τη διαδρομη που κανει το καλωδιο μηπως εχει φθαρει σε καποιο σημειο και κανει επαφη με το πλαισιο ή με το αλλο καλωδιο, οταν στο κανει ξανα καλο θα ηταν να μετρησεις με ενα πολυμετρο αν φερνουν ρευμα τα πηνια σου και μετα να προχωρησεις παρακατω, σε ανορθωτη, ηλεκτρονικη,πολλαπλασιαστη,μπουζοπιπα, μπουζι.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα εχω βγαλει τα πηνεια και εβγαλα και το ματι του στροφαλου να τα μετρησω.το θεμα ειναι οτι δεν το κανει συνέχεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαυτο πρεπει να τα δοκιμασεις ολα ενω ειναι πανω στο μηχανακι, να πας αλυσιδωτα και να βρεις το προβλημα.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγουρα ηλεκτρονική; οταν εσβησε το πηνειο δεν εφερνε ρευμα,ενω οταν μετα εφερε δουλευε πολυ περισσοτερη ωρα απο οτι στην αρχη και δεν παρουσιασε κανενα πρόβλημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις περισσοτερες περιπτώσεις που η ηλεκτρονικη εχει πρόβλημα μια φερνει ρευμα και μια όχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ρευμα που ειπα ειναι πριν την ηλεκτρονικη.δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα σημερα το κοιταξα και ψαχνομαι μηπως εχει παθει καποιος κατι παρομοιο ή μπορει να βοηθήσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρίξε μια ματιά και στους πόλους της μπαταρίας μήπως δεν κάνουν καλή επαφή, μου'χει τύχει παρόμοια φάση.

Τροποποιήθηκε από τον CrazyTsach

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσέκαρε κ τον διακόπτη του κλειδιου. Σε ένα γνωστό μου του έκανε το ίδιο και είχε πρόβλημα με τα ελάστματα στο διακόπτη του κλειδιού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσέκαρε κ τον διακόπτη του κλειδιου. Σε ένα γνωστό μου του έκανε το ίδιο και είχε πρόβλημα με τα ελάστματα στο διακόπτη του κλειδιού.

Και σε εμένα έχει συμβεί, αλλά εν κινήσει επειδή κουνιόταν το μπρελόκ από τον αέρα, το παιδί όμως λέει ότι του το έκανε και στο ρελαντί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρίξε μια ματιά και στους πόλους της μπαταρίας μήπως δεν κάνουν καλή επαφή, μου'χει τύχει παρόμοια φάση.

Ειναι το XR600R, δεν εχει ουτε μπαταρια ουτε διακοπτη με κλειδι!!!

Ελα ρε HONDAρα με τα ωραια σου!!!

Τσεκαρε και ανορθωτη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα