cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Μια ερώτηση θέλω να αλλάξω ψυκτικό υγρό στο Hornet πειράζει αν βάλω G12+ ? (δεν έχουν αλλαχθεί ποτέ από το 2009) αφού πρώτα φυσικά αδειάσω σωστά το σύστημα ψύξης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Μια ερώτηση θέλω να αλλάξω ψυκτικό υγρό στο Hornet πειράζει αν βάλω G12+ ? (δεν έχουν αλλαχθεί ποτέ από το 2009) αφού πρώτα φυσικά αδειάσω σωστά το σύστημα ψύξης. Μήπως το μπερδεύεις με το VW GROUP? Πλάκα κάνω φίλε μου φυσικά, εγώ θάλεγα να βάλεις το Χοντίσιο με 6,30 το λίτρο μια χαρά είναι, γιατί να δώσεις 13 ευρώ για G13 (καταργήθηκε το G12-G12+-G12++ πλέον..) σε HEPU και σε μάνα 17,5 έστω και αν κάνει? Για καλύτερα ? Δεν νομίζω να σου προσφέρει κάτι παραπάνω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Έχω την εντύπωση πως το G12 "απαγορεύεται" σε αλουμινένια κυκλώματα (ψυγείο κλπ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Μήπως το μπερδεύεις με το VW GROUP? Πλάκα κάνω φίλε μου φυσικά, εγώ θάλεγα να βάλεις το Χοντίσιο με 6,30 το λίτρο μια χαρά είναι, γιατί να δώσεις 13 ευρώ για G13 (καταργήθηκε το G12-G12+-G12++ πλέον..) σε HEPU και σε μάνα 17,5 έστω και αν κάνει? Για καλύτερα ? Δεν νομίζω να σου προσφέρει κάτι παραπάνω...... Απλά έχω ένα πεντάλιτρο που περίσσεψε μετά την αλλαγή στο τουτου (από λάθος στην παραγγελία ) και έλεγα να το χρησιμοποιήσω για κανέναν άλλο λόγο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Απλά έχω ένα πεντάλιτρο που περίσσεψε μετά την αλλαγή στο τουτου (από λάθος στην παραγγελία ) και έλεγα να το χρησιμοποιήσω για κανέναν άλλο λόγο! Άστο για το αμάξι καλύτερα και πάρε το Χοντίσιο. Έχω την εντύπωση πως το G12 "απαγορεύεται" σε αλουμινένια κυκλώματα (ψυγείο κλπ). Όχι Γιάννη κάνει μια χαρά για αλουμινένια ψυγεία, μπλοκ κλπ αφού τέτοια έχουν τα αμάξια τους αλλά ας πάρει το Χοντίσιο όπως τούπα γιατί ο καθένας κατασκευαστής ξέρει τι λέει και τι προτείνει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Άστο για το αμάξι καλύτερα και πάρε το Χοντίσιο. Όχι Γιάννη κάνει μια χαρά για αλουμινένια ψυγεία, μπλοκ κλπ αφού τέτοια έχουν τα αμάξια τους αλλά ας πάρει το Χοντίσιο όπως τούπα γιατί ο καθένας κατασκευαστής ξέρει τι λέει και τι προτείνει. ok αυτό θα κανω!! ευχαριστώ πολυ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 ok αυτό θα κανω!! ευχαριστώ πολυ!! Χρήστο και εγώ του γκρούπ έχω αμάξι και χοντίσιο μοτοσακό και κάνω τα ίδια, το καθένα το δικό του φίλε μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες