TXCELLAS 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 Από Αθήνα για πτολεμαιδα (Ν. Κοζανης) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 Καλημερα παιδια! Χτες εγινε το ταξιδι μας. Απο Αθήνα για πτολεμαιδα με το xtx μου. Το ταξιδι πολυ ωραιο αν εξαιρέσεις τα καιρικά φαινόμενα που μ βιασαν την ψυχή. Ζεστη, ήλιος, αέρας, βροχή, χαλάζι κλπ... Εμπειρίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 Από Αθήνα για πτολεμαιδα (Ν. Κοζανης) ποιον δρομο επελεξες τελικα εννοω. Παντως χθες ημουν κι εγω στην εθνικη το απογευματακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TXCELLAS 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 Πήγα κανονικά απο εθνική κανονικά. Αθήνα- Λαμία ( με επιασε μια βροχή...) Λαμία- λαρισα (σταμάτησα αλμυρο για ενα καφε με ενα φίλο) Λαρισα-Σαρανταπόρο -κοζανη Επειδη βράχηκα κ στέγνωσα πονάει η μέση μου κ λιγο ο αυχένας αλλα δε γαμιεται! Αυτο που μου άρεσε παρα πολυ ήταν οτι στη διαδρομή παρατήρησα άλλες μηχανές που αναβανε αλαρμ η παίζαν τα φώτα και αρχικά νόμισα οτι θέλανε να κανουν προσπέραση. Μετα πήρα γραμμή οτι χαιρετανε! ;) Τα διοδια πισω απο αυτοκίνητο κ πνίξιμο. Χοντρικα μου βγήκαν 35 ευρω τα 576 χλμ που εκανα. Ωραια εμπειρία και σε 9 μέρες που ξανακατέβαινω Αθήνα θα το ξανακάνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 Εγώ λέω να πας από επαρχιακούς να γουστάρεις στο γυρισμό..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TXCELLAS 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 Στη λαρισα μπήκα λιγο απο επαρχιακούς.. Φοβόμουν μν πεταχτεί κανα κατσίκι να σου πω την αλήθεια. Το Σαρανταπόρο εχει τέτοιες απότομες στροφές πάντως, ολη την ωρα πλαγιάσμενος ήμουν κ όντως ήταν ωραια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 δεν εχει κατσικια απο λαρισα για κοζανη! μια χαρα ειναι ο δρομος! και ναι εκει στο Σαρανταπορο εχει 2-3 παρατεταμενες. αντε στα επομενα τωρα και αν θες να κανεις ενα βημα τη φορα, στον γυρισμο πνιξε το κομματι λαρισα-λαμια και πηγαινε απο Λαρισα-Νικαια-Φαρσαλα-Δομοκο-Λαμια γλυτωνεις και 30 χιλιομετρα ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 Για Αθήνα - Σαλονικα με το νιντζακι δικαβαλος παλευεται? :-P γιατί θέλω να κάνω και εγω με το καλό ότι έκανε και ο φίλος μας αλλά με μικρότερα κυβικά :-DΑ και ένα μπράβο στο παιδί που τόλμησε :-D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TXCELLAS 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 φιλος μου εχει κανει το αθηνα βολος και δυσκολευτηκε πολυ! Τραβηξα και βιντεο απο τα διοδια.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
montechristo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Αθηνα - Θεσσαλονικη με SH150 γινεται; Κι ομως γινεται και απο επαρχιακο (στο πηγαινε) και απο εθνικη οδο (στην επιστροφη). Ολα γινονται φιλοι μου. Αρκει να το θελουμε... Sent by montechristo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 χαλκιδα-ραφηνα-ανδρος κ γυρισμος με crypton x συνολικα 560 km δικαβαλο--> ναι 2 σακοι --> ναι αντεχει? --> ναι ανεβαινει παντου? --> ναι φθηνα ακτοπλοικα? --> ναι προβληματα --> οχι καιει? --> σχεδον τπτ το ξανακανες?? ----> άνετα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Μονοκοπανια ρε ατιμε? :-P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Μονοκοπανια ρε ατιμε? :-P οχι με την μια , ειπαμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Εγώ λέω καμία 600αρια+ με την μια όμως:-P . πάντως μπράβο σου, ωραία εμπειρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 εγω πιστευω οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα . θα κανεις 2-3 στασεις να ανεφοδιαστεις κ να ξεμουδιασεις λιγο κ εισαι οκ. το μηχανακι πηγαινει ανετα, ο κωλος σου αντεχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TXCELLAS 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Ο κωλος λιγο μου Πονεσε και ιδιαίτερα η μέση Γτ έφαγα βροχή! Σε 5 μέρες έχω και το ταξιδι του γυρισμού! Πολυ ωραια αίσθηση και ακομα πιο ωραια οταν σε χαιρετανε οι αλλοι μηχανόβιοι! ;)576 χιλιόμετρα Tammy! Σε πέρασα! ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 ναι την κυριακη εφαγα κ εγω τρελη βροχη κ δεν παλευεται. με το καλο ο γυρισμος. keep riding. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Σε "ss" μηχανή θες τσιγκινο βρακι για να αντέξει χαχα:-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες