Jump to content

Recommended Posts

μη παρεις ΜΕΤΑ ... τζαμπα λεφτα , καμια ρυθμιση ευαιστθησιας , το κοντρολ πιανει ΜΟΝΟ οταν εισαι στα πεντε μετρα απο το μηχανακι...

Γενικα γτπ..

επισης και ο Σ2 εχει καποιο θεμα γιατι σε μερικους κανει ανευ λογου και αιτιας 3 χτυπιματα σε φαση Κου κου.. τσα.. εδω ειμαι κ εγω... Ειχαμε παει διακοπες με ενα φιλο μου που ειχε τετοιο συναγερμο .. ρε οπου κ να εβαζες το μηχανακι , μονο του χωρις ανθρωπο γυρω , χωρις αερα χωρις τπτ βαραγε οποτε του τη καυλωνε..

παρε εναν spyball να ξεμπερδευεις.. Εξαλου κ αλλο μηχανακι να παρες τον βγαζεις κ τον βαζεις στο επομενο...παρε εναν καλο

Α επισης ενα catch.. Το immobilizer πριζει αρχιδια... τι εννοω... πας να βαλεις βενζινη.. κλειδωνει μονο του..πρεπει να βγαλεις γαντια κ να ξεμπλοκαρεις το Immobilizer... θες να ξεπαρκαρεις το μηχανακι χειροκινητηα... κλειδωνιε μονο του.. γενικα θα εισα σε πολυ μπασε βγαλε γαντια κ θα στα πριξει... ΟΜως το τραγιτοτερο ολων ειναι αν σε καποια φαση εχεις καποιο προβλημα με τη μπαταρια..
εκει τον ιπιες big time..

Ειχα παει που λες καμποσες μερες σκωτια , μηχανη παρκαρισμενη στο σπιτι ενως φιλου μου , χειμωνας πουτσοκρυο.. Παω να παρω τη μηχανη ειχε ξεραθει το carb και ειχε πεσιε η μπαταρια.... Ωχ λεω.. τωρα τον ιπιαμε... ΤΙ να κανεις... να σπρωξεις να παρει?οχι εχει το ιμμομπιλαιζερ...Πρεπει να βρεις καλωδια κ τετοιες μαλακιες... Με τα πολλα βρηκα μια μεγαλη κατηφορα ξεκηναω να ρολαρω , εχω ταση να ξεκλειδωσω τον ΜΕΤΑ , και μετα εβαλα μπροστα... Μια σκωτουρα περισσοτερη...

Γενικα αν σκοπευεις να πας στη μεση του πουθενα γαμα το ιμμοβιλαιζερ...Τωρα αν ειχες καμια κτηνος μηχανη οκ  απλα οι κλεφτες το σηκωνουν κ το τσουλανε δεν ασχολουνται να το βαλουν μπροστα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες