Jump to content
Sign in to follow this  
makis11

Αγορα πρωτου αυτοκινητου

Recommended Posts

το 206 τιμιο αμαξακι. απο ασφαλεια πασχει.

ποιο αμαξι εχει μοτερ κουπρα?

ο κουπρα εχει μοτερ απο το polo gti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα,

Συμφωνώ με τις παραπάνω προτάσεις για Yaris ή και Punto που σου αρέσει κιόλας. Είναι οικονομικά, ευκολοσυντήρητα και γενικά πρακτικότατα από πολλές απόψεις. Νομίζω θα σου λύσουν τα χέρια. Επίσης, από τις πρώτες επιλογές οι VW, Toyota, Nissan, Opel (μηχανικώς), και από ιπποδύναμη μπορούν να σε καλύψουν, αν επιλέξεις κάποια σπορ έκδοση πχ του golf.

Βάζοντας τον παράγοντα της δύναμης, δε θα έλεγα όχι για τα Seat (αν και δεν έχω ακουσει πολλά θετικά για την κατασκευή τους), ενώ τελευταία πήρα μια ιδέα για το Chevrolet Aveo sedan (1300cc) του '13, με άψογη κατανάλωση, καλή οδηγική συμπεριφορά, και πολύ καλή ροπή! Δυστυχώς, όμως, αυτό δύσκολα θα πέσει κάτω από τις 12.000 ευρώ, καθ' ότι τελευταίας τεχνολογίας, και μεταχειρισμένα δε βρισκονται εύκολα (συν του ότι δε γνωρίζω από μηχανικά και ζημιές που μπορεί να βγάλει με τον καιρό).

Γνώμη μου (βάσει όσων κατάλαβα πως ζητάς), δώσε κάτι παραπάνω (όχι πάνω από 10.000) και πάρε ένα ανετότερο- ασφαλέστερο. Για το ζήτημα των μικροζημιών, θα το προσέχεις, και δε θα πάθει τίποτα. Δεν έχει νόημα να αγοράσεις αυτοκίνητο με γνώμονα να μη σε νοιάζει αν θα το γρατσουνίσεις!

Προσωπικά, έχω παρόμοια κριτήρια (και budget) με τα δικά σου στην αγορά αυτοκινήτου και επειδή το είχα ψάξει, είχα καταλήξει σε Mercedes B class, ή Audi μεταχειρισμένα (ώστε να πέφτει η τιμή). Βγάζουν τα λεφτά τους, αν δεν είσαι της λογικής "κάθε 5 χρόνια καινούριο αυτοκίνητο".

Καθαρά προσωπική, όμως η τελική σου επιλογή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα,

Συμφωνώ με τις παραπάνω προτάσεις για Yaris ή και Punto που σου αρέσει κιόλας. Είναι οικονομικά, ευκολοσυντήρητα και γενικά πρακτικότατα από πολλές απόψεις. Νομίζω θα σου λύσουν τα χέρια. Επίσης, από τις πρώτες επιλογές οι VW, Toyota, Nissan, Opel (μηχανικώς), και από ιπποδύναμη μπορούν να σε καλύψουν, αν επιλέξεις κάποια σπορ έκδοση πχ του golf.

Βάζοντας τον παράγοντα της δύναμης, δε θα έλεγα όχι για τα Seat (αν και δεν έχω ακουσει πολλά θετικά για την κατασκευή τους), ενώ τελευταία πήρα μια ιδέα για το Chevrolet Aveo sedan (1300cc) του '13, με άψογη κατανάλωση, καλή οδηγική συμπεριφορά, και πολύ καλή ροπή! Δυστυχώς, όμως, αυτό δύσκολα θα πέσει κάτω από τις 12.000 ευρώ, καθ' ότι τελευταίας τεχνολογίας, και μεταχειρισμένα δε βρισκονται εύκολα (συν του ότι δε γνωρίζω από μηχανικά και ζημιές που μπορεί να βγάλει με τον καιρό).

Γνώμη μου (βάσει όσων κατάλαβα πως ζητάς), δώσε κάτι παραπάνω (όχι πάνω από 10.000) και πάρε ένα ανετότερο- ασφαλέστερο. Για το ζήτημα των μικροζημιών, θα το προσέχεις, και δε θα πάθει τίποτα. Δεν έχει νόημα να αγοράσεις αυτοκίνητο με γνώμονα να μη σε νοιάζει αν θα το γρατσουνίσεις!

Προσωπικά, έχω παρόμοια κριτήρια (και budget) με τα δικά σου στην αγορά αυτοκινήτου και επειδή το είχα ψάξει, είχα καταλήξει σε Mercedes B class, ή Audi μεταχειρισμένα (ώστε να πέφτει η τιμή). Βγάζουν τα λεφτά τους, αν δεν είσαι της λογικής "κάθε 5 χρόνια καινούριο αυτοκίνητο".

Καθαρά προσωπική, όμως η τελική σου επιλογή...

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου οποτε παω λογικα για το fiat και θα δω μηπως καταφερω να βρω κανα abarthaki σε καλη τιμη μηπως το χτυπισω... Τωρα και το chevrolet ωραιο ειναι αλλα δεν ξερω για τα σερβις και τα προβληματα ποιυ βγαζουν.... Καποιο αλλο αυτοκινητο στο ιδιο στυλ περιπου ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρώτησα άτομο με ταξί (χρόνια) που γνωρίζει τα πράγματα καλύτερα και μου είπε σχετικά με το Punto ότι τα σέρβις του και τα προβλήματα που βγάζει θα κοστίσουν ακριβά μακροπρόθεσμα... Τώρα τι να πω, σπασμένο τηλέφωνο, αλλά έχε λίγο παραπάνω το νου σου, διότι το κομμάτι της αξιοπιστίας είναι σημαντικό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί έχει δουλέψει ποτέ το πούντο σαν ταξί και το ξέρει?να μίλαμε για καμιά οκτάβια ή τα κλασικά μοντέλα που δουλεύουν ταξί να πώ ναι!

σαν να λέμε ρώτησα επιστήμονα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το punto αν το πάρεις σε βενζίνη δεν σου εγγυώμαι ότι δεν θα σου βγάλει τίποτα, αλλά αν το πάρεις σε πετρέλαιο (όπως σου έχω προτείνει και σε προηγούμενο μου ποστ) σου εγγυώμαι ότι δεν πρόκειται να σου βγάλει τίποτα απολύτως καθώς φοράει ένα από τα πιο κορυφαία (αν όχι το καλύτερο) μοτέρ στα 1.300cc.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί έχει δουλέψει ποτέ το πούντο σαν ταξί και το ξέρει?να μίλαμε για καμιά οκτάβια ή τα κλασικά μοντέλα που δουλεύουν ταξί να πώ ναι!

σαν να λέμε ρώτησα επιστήμονα...

Σα να λέμε ρώτησα κάποιον που μαθαίνει από πρώτο χέρι τα τινά των διάφορων μοντέλων από επαγγελματίες οδηγούς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα