keftes48 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θέλω να αλλάξω λάστιχα να βάλω τα Michelin PILOT STREET RADIAL ή Pirelli Sport Demon; Τώρα έχω τα Michelin PILOT ACTIV. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2015 από τον keftes48 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keftes48 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Θέλω να αλλάξω λάστιχα να βάλω τα Michelin PILOT STREET RADIAL ή Pirelli Sport Demon; Τώρα έχω τα Michelin PILOT ACTIV. Διαστάσεις 110/70-17 και 130/70-17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Να βαλεις τα S20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Στο συγκεκριμένο μηχανάκι μπορείς να παίξεις και 140 πίσω. Μεγαλύτερα περιθώρια κρατήματος, περισσότερη διαθεσιμότητα στα καταστήματα. Τι χρήση κάνεις στο μηχανάκι; Εγώ που ας πούμε θέλω γρήγορο λάστιχο έχω βάλει τα Pirelli Diablo Rosso 2 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keftes48 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μέσα στην πόλη για την σχολή και κάνα μικρό ταξιδάκι. Δεν θέλω να δώσω πάνω από 200€. Sent from my iPhone using Tapatalk Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2015 από τον keftes48 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Νομίζω τότε τα pilot street σε καλύπτουν. Στρητάδικο, άρα θα αργήσει να το φάει στη μέση αν μιλάμε για πόλη και ταξίδια. Για το άλλο που λες δεν ξέρω πολλά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ice_man 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 εγω του εχω τα diablo rosso 2 και ειναι μια χαρα λαστιχα, ζεστενονται γρηγορα, καλη επαφη με τον δρομο θα γλιστρισουν μονο σε γυαλι δρομο και πλακοστρωτο οδοστρομα (μου ετυχε σημερα αυτο). εγω τα εβαλα νομιζω 205 ευρω. αν θες σου λεω σε π.μ. που τα βρηκα τοσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) s20 evo τα εχω 3 εβδομαδες και ειναι τελεια σε ολα! μεσα στο οικονομικο οριο που θετεις... αν σε ενδιαφερει στελνεις pm να σου πω που τα εβαλα! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2015 από τον evo9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 ta s20 evo εχω βαλει κι εγω με 140 πισω. ειναι πολυ καλα λαστιχα και τα εβαλα με 190 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Ποια pilot street λέτε στο παιδι ρε παιδιά??? Μακριά μεγάλε...:-D ta s20 evo εχω βαλει κι εγω με 140 πισω. ειναι πολυ καλα λαστιχα και τα εβαλα με 190 ευρω Καλώς το παιδι...:-P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Εγώ φοράω τα sport demon στο vtr250 μου αρέσουν πολύ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Ποσα κιλα ειναι το νιτζακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Ποσα κιλα ειναι το νιτζακι? 170 γεμάτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keftes48 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Έβαλα τα s20 evo με 200€ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Πολύ καλή επιλογή, ωραίος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες