gregstrada660 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Μιας και εχω το εν λογω μοτο εδω και ενα μηνα να σου πω τις εντυπωσεις μου.Εχει ωραιο και γραμμικο μοτερακι που τραβαει απο χαμηλα χωρις ξεσπασματα αλλα για να παει πρεπει να του πιεις το αιμα.Ειναι βαρυ.Ειναι βεβαια καλοζυγισμενο με το κεντρο βαρους χαμηλα και δεν αποτελει προβλημα εν κινηση.Ευκολο πολυ και μανιτζεβελο αρκετα με χαμηλη σελλα.Αλλα οπως ειπαν και αρκετοι απο πανω πασχει σε αρκετα σημεια.Αναρτησεις ψιλοτραγωδια ,φρενα μετρια και καταναλωση με τιποτα 4-5 μονο αν πηγαινεις με 70-80χλμ. γενικα ειναι ενα τιμιο χαλαρο allarounder που με μερικες βελτιωσεις σε αναρτησεις και φρενα πιστευω οτι θα ειναι σουπερ.Αν θες μια μοτο να πηγαινεις την βολτα-δουλεια σου χαλαρα ειναι μια χαρα και βεβαια οχι σε τιμη παραπανω απο 3500-3700ε.Αν θες αλλα πραμματα πιο extreme καλυτερα να κοιταξεις αλλου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Φίλου. Δεν ξέρω από περιφερειακά, ψαλίδια και τα λοιπά, αλλά είναι πολύ όμορφο μηχανάκι. Κάνει τα πάντα από λίγο (πλιν χώμα) και συμφέρει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Ωρέ του έβαλαν και ψυγείο; Από πια χρονιά και μετά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Απο΄κατανάλωση κάτω από 7 δεν πέφτεις στην πόλη με το xj. Με τη cbr εκαιγα 6,5 στη χειροτερη δε θα καιω με το xj λιγοτερα που εχει και 50 αλογα παρακατω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Δεν ξ'ερω. Το χε φίλος και μου χε κάνει εντύπωση που λεγε για 8άρες. Α, και δεν το σκιζε και ιδιαίτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Το ER6-F του '14 πολυ ωραιο τελικα δεν το ειχα προσεξει αλλα κομματακι ακριβο :( με κατω απο 4 χιλιαρικα το 'παιρνα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Υπομονη σε 3-4 χρονια παιρνεις ΕΡ με τοσα. Στο δια ταυτα. Τηρουμενων των αναλογιων,ειναι ενα απο τα χειροτερα μηχανακια που εχω οδηγησει. Η ποιοτητα του φαινεται με το που καθεσαι πανω. Τραγικο δυστυχως,μιας και ειναι ενα κουκλι. Μακρυα,θα ξενερωσεις. Στα 3.500 υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apsithia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2016 τελικά κατέληξες κάπου ; έχει περάσει βέβαια και μεγάλο χρονικό διάστημα.. πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος ενός gsx650f .. απίστευτο μηχάνημα στο δρόμο και εύκολο μέσα στη πόλη .. όσο για κατανάλωση σε πορεία δεν καίει πολλά υπολόγισα περίπου 7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα με ταχύτητες έως και 200 σε εγνατία .. μέσα στη πόλη ανάλογα πως το πας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
γιαννης αλεξ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2019 (τροποποιήθηκε) καλησπέρα στην παρέα. Έχει κάποιος το xj6 diversion με abs; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2019 από τον γιαννης αλεξ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2019 Την 21/11/2019 at 3:12 ΜΜ, το μέλος γιαννης αλεξ έγραψε: καλησπέρα στην παρέα. Έχει κάποιος το xj6 diversion με abs; εχω το γυμνο με abs και δεν τ αλλαζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες