Giorgiops 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Καλησπερα παιδια! Εχω ενα sym hd2 με 700 χιλιόμετρα...ακουω εναν θόρυβο το οποίο εντοπίζω στο πισω τροχό σαν τριξιμο...ειδικα οταν ανοίγω το γκάζι...πηγα στο συνεργείο Και μου ειπε οι ειναι περιφερειακό και καμια σχεση με το μοτέρ! Εχει τυχει σε κανεναν που μπορει να βοηθησει;;; Ευχαριστω πολυ! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_RR 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 μου εκανε και μενα κατι παρομοιο (sym hd200 evo) οταν ξεκινουσε με λιγο γκαζι η οταν εστριβα και ανοιγα γκαζι. με δικαβαλο χειροτερευε τελικα ηταν τα σιαγωνακια στο συμπλεκτη. τα εξησα με γυαλοχαρτο να φυγει η γυαλαδα και δεν το ξαναεκανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagos_46 235 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Αν 'κλωτσάει' κιόλας λίγο κατα την εκκίνηση τότε σίγουρα οτι είπε ο dim. Γνωστό πρόβλημα στα σκούτερ, με το τρίψιμο αργά ή γρήγορα θα ξαναγυρίσει, μια καλύτερη λύση είναι χαρακιές στο υλικό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgiops 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Αν το αφησω θα σταματήσει μονο του; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnakis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 λογικα ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgiops 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Οκ ευχαριστω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες