Kostandino 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Καλησπέρα παιδιά και Χριστός Ανέστη ) Ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Είμαι κάτοχος του SYM HD1 170cc, mod 2008. Το μηχανάκι αυτό με εξυπηρετεί πάρα πολύ και για πολλούς λόγους.. Όμως, ένα πράγμα που θέλω να είχε και δεν έχει, είναι λίγος περισσότερος χώρος στο πάτωμα.. Ξέρω ότι δεν μπορώ να τα έχω όλα, λόγω των μεγάλων τροχών.. Αυτός ο 'λίγος' παραπάνω χώρος που αναζητώ, για εμένα θα κάνει την διαφορά, λόγω ότι συχνά μεταφέρω αγροτικά αντικείμενα με την μηχανή (πχ, τσουβάλια, κοφίνια κτλ).. Γνωρίζει κάποιος τις διαστάσεις από το πάτωμα κάποιων scooters? Μάλλον θα πουλήσω το HD, και κοιτάζω κάτι παρόμοιο στυλ με λίγο μεγαλύτερο χώρο στο πάτωμα, χωρίς όμως να έχει μικρότερης διαμέτρου τροχούς.. πχ: Yamaha Xenter Honda SH Kymco People Piaggio και άλλες τέτοιες μηχανές, που όμως εξυπακούεται ότι δεν θέλω να έχουν το 'νεύρο' στο πάτωμα, αλλά να είναι τελείως flat .. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgiops 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Γεια σου φιλε!! Ενα φιλαρακι μου εχει το kymco people gt 200...αξιόλογο εργαλείο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Φίλε δε μπορείς να μεταφερεις μεγάλο βάρος εκει διότι τρώει ζόρι το σασι που ειναι ο σωλήνας που που ενώνει το πίσω στιβαρό σασι με τον λαιμό του τιμονιού Εγω στην θεςη σου γα έψαχνα να το κάνω μονοσελο με επαγγελματική μεγαλη σχαρα που θα μπορείς να δεσεις ακόμη και τα τσουβαλια που θέλεις Και οπότε θέλεις το γυρνας σε δυσελο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R3DSTAR 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 SH 300 !!! Και την αντιγραφή αυτού Kymco people 300 Gti . Και με τα 2 θα κανεις δουλειά,;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostandino 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Δεν μεταφέρω απαραίτητα μεγάλο βάρος, εξάλλου δεν είναι και φρόνιμο να αυξάνεται πολύ το βάρος σε αυτό το σημείο, καθώς αλλάζει η οδική συμπεριφορά της μηχανής.. Αλλά τοποθετώ πχ ένα σακί με πατάτες 30kg, ή άλλες φορές μεταφέρω δοχεία με ελαιόλαδο (που είναι σχεδόν 35κιλά και τα δύο). Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως δυσκολεύομαι, διότι ο όγκος των αντικειμένων είναι πιο μεγάλος από την επιφάνεια του πατώματος.. Για αυτό, κοιτάζω για μεγάλο πάτωμα με τέτοιον όμως τροχό.. Δεν κατάφερα να βρώ τις διαστάσεις από τα πατώματα αυτών των μηχανών στο internet.. Νομίζω, κάποια κινέζικη (Lifan??) scooter έχει μεγάλο πάτωμα όπως το ψάχνω.. αλλά δεν εμπιστεύομαι αυτή την μάρκα.. Η SYM είναι καλή, αλλά ψάχνω το λίγο περισσότερο χώρο στο πάτωμα.. νομίζω η Yamaha Xenter έχει φαινομενικά μεγάλο πάτωμα.. Αλλά δεν την έχω δει από κοντά.. Η Kymco, έχει μεγαλύτερο πάτωμα από την SYM HD???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 αμα θες μπολικο χωρο, πρεπει να θυσιασεις λιγο το μεγεθος των τροχών sym combiz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostandino 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Το έχω δεί.. δυστυχώς δεν είναι κατάλληλο για δρόμους που έχουν λακούβες, χαλίκι κτλ.. είναι αποκλειστικά εργαλείο πόλης.. και όχι για την ύπαιθρο.. οι 16αρες+ ζάντες έχουν όλες το ίδιο πρόβλημα με τον χώρο στο πάτωμα, το αναγνωρίζω.. Αλλά ψάχνω απλώς την χρυσή τομή.. ίσως το Yamaha Xenter να έχει λίγο παραπάνω χώρο στο πάτωμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bering 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Αν κοιτάς για μεταχειρισμένο κοίτα το kymco people 200s το προηγούμενο people δλδ. Έβγαινε και σε 250. Έχει μεγάλο και επίπεδο πάτωμα. Υπόψιν το 200αρι είναι αεροψυκτο με περίπου 160 κάτι πραγματικά κυβικά και 12 άλογα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες