Jump to content
Sign in to follow this  
zentakias

Εξάτμιση ανάλογα με τη μοτοσυκλέτα μας και πώς να επιλέξουμε σωστά?

Recommended Posts

πχ αυτο το τελικο ηταν φορεμενο σε vstrom

19382_644871115658823_2671953889316227910_n.jpg?oh=e216c33b980853f08bea7034b943709f&oe=55E516A1

κανει για τη δικια μου?

Τι πρεπει να ελεγξω πριν την αγορασω, περα απο την εξωτερικη εμφανιση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αυτες που σου εδειξα ειναι καινουριες, ταιριαζουν στο μηχανακι σου, εχουν 100€ και οι δυο μαζι και αν

πωλουνται μονο ''πακετο'', πουλας το ενα τελικο και εχεις καινουρια εξατμιση χωρις κοψε-ραψε με 50€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα, καμια δεν ταιριαζει στο cb μου χωρις κοψε-ραψε. Η μαμα ειναι ενιαια απο τα ζουαν μεχρι την ταπα του τελικου. Επισης δε μου αρεσουν τα τελικά του cb400 n και θελω μονο ενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέλιο αν δε βρεις για το δικό σου μηχανάκι όλες θέλουν κοπτοραπτική. Δύσκολα θα βρείς μία να ταιριάζει 100%

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τελικό που έβαλες με το κατάλληλο κόψε-ράψε θα σου κάνει δουλειά, αλλά είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Έχεις ρωτήσει σε εξατμισά πόσα χρήματα θα σου πάει η εργασία του;

Το δικό μου έχει Mivv sportline από CBR600F, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε με τον σωλήνα που δίνει η mivv και ταίριαξε μόνο με κόψιμο του χταποδιού χωρίς πολλά μα-μου-σου-του.

Εγώ το έβαλα σε άλλο χταπόδι που εξ'οικονόμησα, απ'ευθείας το οποίο χρειάστηκε λίγο ξεχείλωμα και πλήρωσα (μαζί με την αλλαγή του χταποδιού) 20 ευρώ.

Αν χρειαστείς τμήμα σωλήνα θα πρέπει να τον υπολογίσεις στο κόστος μαζί τα κουρμπαρίσματα που πιθανών να χρειαστεί.

Να κοιτάξεις για εξατμίσεις κοντά στα 600cc

Υπάρχει και η ενναλακτική του να πάρεις καινούργια Motor-Sport ή Top Exhaust (είναι βαριές αρκετά) πριν βάλω την mivv είχα motor-sport)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέλιο αν δε βρεις για το δικό σου μηχανάκι όλες θέλουν κοπτοραπτική. Δύσκολα θα βρείς μία να ταιριάζει 100%

Ετσι και αλλιως πρεπει να κοπεί η μαμα εξατμιση, το ειπα και πριν στον Κωστα.

Το τελικό που έβαλες με το κατάλληλο κόψε-ράψε θα σου κάνει δουλειά, αλλά είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Έχεις ρωτήσει σε εξατμισά πόσα χρήματα θα σου πάει η εργασία του;

απλά το βρηκα σε αγγελια το συγκεκριμενο. Δεν το πηρα στο χερι να το επεξεργαστω, το δινει 20€ που μου φαινεται ξεφτιλα για εστω race tech.

Εκτος και αν απο τη αλλη μερια που δεν εχει φωτο, εχει καμια τρυπάρα ή βουλιαγμα. Εκει τοτε δεν...

Μotosport ή top exhaust θα προτιμουσα να τις αποφυγω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ένα Yamaha rx50 του 1983 και ψάχνω δαγκάνες και γενικά ανταλλακτικά ξέρετε από ποιο άλλο μηχανάκι θα ταιριάζουν ?  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ενα kymco agility 150 πως ξέρω τι λαιμό να πάρω και γενικότερα τι ταιριάζει στο σκούτερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα