panosg983 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Καλησπερα. Εχω ενα versys του 2008. Σημερα πηγα μια βολτα απο Πατρα μεχρι το Μεσολογγι (50 χλμ). Η επιστροφη εγινε υπο βροχη. Αφου εφτασα σπιτι κατεβαινει η γυναικα μου απο τη μηχανη και τη σβηνω. Με το που τη σβηνω παρατηρω μπολικο ατμο να ανεβαινει απο το μπροστα μερος. Κατεβαινω να δω τι συμβαινει και βλεπω απο το αριστερο μερος του ψυγειου να τρεχει ζεστο ψυκτικο υγρο. Τη Δευτερα το πρωι θα παω στο συνεργειο απλα επειδη με τρωει η αγωνια ηθελα να δω γνωμες αν καποιος αλλος ειχε παρομοιο θεμα και αν ειναι σοβαρο (και ακριβο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosg983 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Να προσθεσω οτι σερβις εγινε πριν απο 3 βδομαδες. Λαμπακι θερμοκρασιας δεν αναψε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 μου φαίνεται είναι αρκετά straightforward πρόβλημα: διαρροή. Η οποία πρέπει να εντοπιστεί. Μπορεί να ναι απο κολάρο, μπορεί να ναι και κάποια τρύπα στο ψυγείο. Από κόστη δεν ξέρω να σου πω, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να τεσταριστεί υπο πίεση και κρύο το σύστημα με το εργαλείο του μάστορα, και μετά βλέπεις. Αν είναι κολάρο, τα πράματα είναι σχετικά απλά, αν είναι ψυγείο, ανεβαίνει η τιμούλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Μοιάζει με το δικό μου θέμα ως ενα σημείο, που είχαν σκιστεί τα κολαρα και τρεχαν τα παραφλου απο τα κολαρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosg983 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 ΚΑτ' αρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Κι εγω πιστευω οτι καποιο κολαρο δεν αντεξε την πιεση. Αυτο το λεω γιατι πρωτα εσβησα τον κινητηρα και μετα ετρεξε το παραφλου συν οτι το νερο ετρεχε απο το επανω αριστερα μερος του ψυγειου. Ειχα σταματησει και σε φαναρια νωριτερα και δεν ειχε συμβει κατι τετοιο παρα μονο οταν εκλεισε η μηχανη. Παντως ο,τι πει και ο μαστορας αυριο θα το ποσταρω. Καλο απογευμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Είσαι σίγουρος ότι ήταν παραφλού αυτό που έτρεξε, δηλαδή είχε χρώμα; Στο λέω γιατί υπάρχει η περίπτωση να ήταν εγκλωβισμένο βροχόνερο σε κάποιο σημείο ψηλά και μόλις την έβαλες στο σταντ να έτρεξε (λόγω κλίσης) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 και ο ατμος απο τα παραφλου ειναι πυκνος ασπρος , ενω απο τα βροχονερα ειναι αραιος (σα του ατμοσιδερου καπως) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosg983 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Για το αν ειχε χρωμα το υγρο δεν ειμαι σιγουρος. Δεν ειναι οτι ετρεξε σταγονες ειχε μια σχετικη ροη. Ο ατμος ηταν περιπου σαν του ατμοσιδερου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Στο λέω γιατί το έχω πάθει μετά από πλύσιμο. Πετάχτηκα σε κοντινή απόσταση και μόλις την έβαλα στο σταντ ξέρασε κοντά στο μισό λίτρο νερό σε φάση λες και άνοιξα βρυσάκι. Σκέψου μπήκα σε ψιλικατζίδικο να πάρω τσιγάρα-βγήκα και ακόμα έτρεχε. Το εγκεφαλικό το έπαθα πάντως μέχρι να διαπιστώσω τι είχε γίνει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosg983 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 ΜΑκαρι να ειναι αυτο!!! Αλλωστε δεν ειμαστε και για πολλα εξοδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrious 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Και ψυγείο να είναι επισκευαζεται με μικρο κόστος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosg983 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Μολις γυρισα σπιτι απο τη δουλεια και το συνεργειο. Το Versys ειναι θηριο. Τελικα μου ειπε ο μαστορας οτι το νερο ηταν απο τη βροχη. Δεν ειχε χασει καθολου νερο και δε βρηκε και καμια διαρροη. Για την ιστορια και μονο αναφερω οτι δεν μου κρατησε καθολου χρηματα. οποτε τωρα που ερχεται η ανοιξη... καλες διαδρομες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν μετά από αυτό και το αντίστοιχο του GavriilVet τώρα μπορούμε να το πούμε με ασφάλεια. ΤΑ ΚΑΒΑΣΑΚΙΑ ΧΥΝΟΥΝ ΝΕΡΑ :P Άντε, γιατί πολλά λέμε για όλους και οι πρασινωποί μέχρι τώρα τη βγάζαν καθαρή... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2015 από τον chiliplayer 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Τα καβασακια χυνουν γενικά :-P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosg983 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 To μοτορι ειναι Καβ(λ)ασακι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες