PantelisT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Γεια σας,έχω το yamaha crypton t110 και έχω ένα πρόβλημα με την μανιβέλα.Το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησαν να μου το κλέψουν και μου την χάλασαν και κατεβαίνει κάτω σαν χαλβάς δλδ σα να μην έχει συμπίεση.Ακούγεται και ένας θόρυβος έτσι όπως κατεβαίνει.Κάποιος μου είπε πως μπορεί να είναι κάποιο γρανάζι που να έχει σπάσει,δεν ξέρω. Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PantelisT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Αν οντως ειναι θεμα με τον αξονα,αναγκαστικα πρεπει να ανοιξει φετα το μοτερ ετσι;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 τσεκαρε για αρχη σπειρωματα στον αξονα οπως σου ειπε ο Νικος, και τα σπειρωματα της μανιβελας οπου επισης μπορει να φαγωθηκαν και να μη τον γυριζει τον αξονα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PantelisT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Μολις μιλησα με εναν φιλο που το ανοιξαμε μαζι τον χειμωνα και μου ειπε πως μαλλον καποιο γραναζι που παει στον στροφαλο ειναι το προβλημα.Υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PantelisT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 τώρα που το δείχνεις απ'όσο θυμάμαι πρέπει να έχει χαλάσει αυτό που έχεις μαρκαρισμένο με το μικρότερο σχήμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolIakis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Ανοιξε δεξι καπακι και δες τον αξονα(δεν χρειαζεται να ανοιχτει φετα το μοτερ) και αν ολα ειναι κομπλε λογικα κατι απλο θα νε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες