PanosPatra 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Παιδιά έχω το Daytona DY50 και θέλω να μου πείτε τι μπορώ να κάνω για να τραβάει το μηχανάκι καλύτερα αλλα χωρίς να βγάζει ζημιές ή να κάνει θόρυβο,μη με σταματήσουν και με γράψουν. Σημιώνω πως δεν θέλω να αλλάξω μοτέρ. Επίσης έβαλα φιλτροχοάνη,ξέρει κανείς αν είναι καλύτερα ή χειρότερα απο το να έχει παπά ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
digan21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 σε μανησιο μονο θορυβο κανει υπαρχουν πολλα που μπορεις να κανεις υπαρχουνε πολλα θεματα στο forum ψαξτο λιγο επελεξε αυτο που θες,.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Παιδιά έχω το Daytona DY50 και θέλω να μου πείτε τι μπορώ να κάνω για να τραβάει το μηχανάκι καλύτερα αλλα χωρίς να βγάζει ζημιές ή να κάνει θόρυβο,μη με σταματήσουν και με γράψουν. Σημιώνω πως δεν θέλω να αλλάξω μοτέρ. Επίσης έβαλα φιλτροχοάνη,ξέρει κανείς αν είναι καλύτερα ή χειρότερα απο το να έχει παπά ? παρε κυλινδροπιστονα 72cc μικρο κοστος αγορας και αρκετη διαφορα σε γκαζι !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες