Jump to content
Sign in to follow this  
daytona dv 47mm

daytona dv αναβαθμιση με πομπε πιστονι

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα!! εχω ενα daytona dv 47mm με κεφαλη lifan 110 και καρμπιρατερ keihin pe20...μπορει να μπει πομπε πιστονι 47mm ?Αν μπαινει τι μου προτεινεται? Ευχαριστω !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σε αυτην την κεφαλη οχι δ νομιζω εγω που εχω blade το παλιο βγαινει 72 αρι με πομπε και κεφαλη με μεγαλεσ βαλβιδεσ απο τιν μανα του 8ελεις αλλη κεφαλη 6volt honda η καμια καινουργια για λιγα κιβικα που βγαινουν αλλα ειναι ακριβες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε αυτην την κεφαλη οχι δ νομιζω εγω που εχω blade το παλιο βγαινει 72 αρι με πομπε και κεφαλη με μεγαλεσ βαλβιδεσ απο τιν μανα του 8ελεις αλλη κεφαλη 6volt honda η καμια καινουργια για λιγα κιβικα που βγαινουν αλλα ειναι ακριβες

ευχαριστω !!!!!..θελω να σε ρωτησω και κατι αλλο..πιο παλια το ειχα 50mm και μου ειχε φαει το γραναζακι τρομπασ λαδιου και κολλησε το μηχανακι....ελυσα το μηχανακι να δω τι φταιει αλλα δεν ειδα καποιο προβλημα...τωρα θελω να το ανεβασω στα 51μμ λες να εχω κανενα θεμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα χιλιοστα δεν εχουν σχεση με το γραναζακι της τρομπας.

το ξερω..απλος μου το εφαγε στα 50μμ για αυτο λεω...μην το ανεβασω παλι και μου κολλησει κριμα ειναι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα 8ες να κανεις σοστο φτιαξιμο καντο 47 με μπομπε κεφαλη 6 volt και ενα καλο καρμπυλατερ μαρκα.. εμενα το μανισιο το μοτερ που βγαινει ετσι blade το παλιο 90 κα8αρα βγαζει με 3 ταχυτατα 4 πιο λιγα αλλα αργη αλλα τα βγαζει..

Τροποποιήθηκε από τον digan21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα θα το κανω 51mm με κοντο κυλινδρο.......τι μαρκα προτεινεται για κυλινδρο και πιστονι? στειλε κανενα λινκ με τα ανταλακτικα αν ξερετε !! ευχαριστωω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα