Jump to content
Sign in to follow this  
leosake

Arata vs Yoshimura/Akrapovic

Recommended Posts

Με αφορμή μια συζήτηση κάτω από μια φωτογραφία σε ένα Facebook group (Ελληνικό) για μηχανές, παραθέτω εδώ το ερώτημα μου, καθώς δεν γνωρίζω και πολλά για την εν λόγω εταιρία, μόνο το ότι έχει αρκετά φανατικό κοινό...

Arata λοιπόν, και το κατά πόσο οι εξατμίσεις τους είναι ανώτερες (ποιοτικά και από άποψη απόδοσης) σε σχέση με τις καθιερωμένες Yoshimura και Akrapovic...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με αφορμή μια συζήτηση κάτω από μια φωτογραφία σε ένα Facebook group (Ελληνικό) για μηχανές, παραθέτω εδώ το ερώτημα μου, καθώς δεν γνωρίζω και πολλά για την εν λόγω εταιρία, μόνο το ότι έχει αρκετά φανατικό κοινό...

Arata λοιπόν, και το κατά πόσο οι εξατμίσεις τους είναι ανώτερες (ποιοτικά και από άποψη απόδοσης) σε σχέση με τις καθιερωμένες Yoshimura και Akrapovic...

δεν θα έλεγα ότι είναι ανώτερες από τις γνήσιες japan ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε σχετική συζήτηση με μέλος που έχει δοκιμάσει αρκετές, κατάλαβα πως οι Arata είναι ανώτερες... Αν και στην λίστα των υποψηφίων μπήκαν στο παιχνίδι και οι Racefit Growler ολόσωμες αλλά και οι Brock's....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο όσο γνωρίζω,η Acrapovic έχει το μεγαλύτερο αποθεμα τιτανίου στον κοσμο και η racefit και TiForce την καλύτερη ποιότητα τιτανίου.Κατα τα άλλα δεν εχουν και πολύ μεγάλες διαφορές,νομίζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα