Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Παρακαλώ κοινοποιήστε : Μου έκλεψαν το άσπροYAMAHA WR 250 R μου, αρ. κυκλοφορίας ΟΖΒ 340 αρ.πλαισίου JYADG201000001694 Η κλοπή έγινε στην Ν.Σμύρνη, περιοχή άλσους, στις 5 ή ώρα ξημερώματα, 3/2/2015. Κλάπηκε από πυλωτή, δεμένο με 2 αλυσίδες και σκεπασμένο με κουκούλα...τις έκοψαν και από τον θόρυβο, βγήκε στο μπαλκόνι ένας γείτονας στον πρώτο όροφο, πήρε την αστυνομία και τους είδε, ήταν δύο με κράνος...την έβγαλαν από την πυλωτή, την έβαλαν μπροστά και έφυγαν με σούζα, 3 λεπτά μετά ήρθε το περιπολικό και μου χτύπησε το κουδουνι.. "Συγγνώμη σας έκλεψαν μια άσπρη μηχανή...." Το μηχανάκι πρέπει να είναι ένα, σε όλη την Αθήνα, λευκό wr250r που κυκλοφορεί, ή ένα από τα ελάχιστα, αφού προσωπικά δεν έχω δει άλλο. Είναι μοντέλο 2008 και είναι σε κατάσταση βιτρίνας. Πέτρος Παπακωνσταντίνου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο... Τα χειρότερα για τους κερατάδες αυτους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Πολυ κρίμα εύχομαι να το βρε ο φίλος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 μακάρι να το βρεις φίλος. κρίμα. και αν δε το βρεις μακάρι να στουκάρουν σε καμμία κολώνα και να μη μπορέσουν να ξαναοδηγήσουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Καλα τι εγινε με τους πουστιδες αυτες τις μερες? Μακαρι να την βρεις - βρουμε τις μηχανες μας.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 οι ιδιοι παντου θα είναι. καποιος θα τους μαγκωσει. αν ξερετε κανεναν στα "κυκλωματα" θα τις βρείτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Καλα τι εγινε με τους πουστιδες αυτες τις μερες? Μακαρι να την βρεις - βρουμε τις μηχανες μας.... Όντως, κάτι συμβαίνει. Μακάρι να βρεθούν αλλιώς να πεθάνουν πάνω τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vil_endo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 μακαρι να τη βρεις φιλε πολυ πιθανο αφου υπαρχουν λιγες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 μακαρι να τη βρει το παληκαρι.. στους γιατρους να τα φανε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες