ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 Ενας ας το πουμε,διαχωρισμος του πραγματικου μοτοσυκλετιστη,απο τον απλο χρηστη ενος δικυκλου. Πολλες οι γνωμες,και αρκετοι διαξιφισμοι πανω στο θεμα. Μεταξυ πολλων απαντησεων για το ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι μοτοσυκλετιστης,καποιοι ελεγαν "ας μην βαζουμε ταμπελες πανω στους ανθρωπους που κινουνται με δικυκλα" Με λιγα λογια θεωρουσαν τους παντες μοτοσυκλετιστες.Ακομα κι αυτους που οδηγουν ενα απλο παπακι.Ακομα και τους deliverαδες που καποιοι τους βριζουν. Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο που θελω να θιξω.Αυτο το θεμα εχει ερθει στην επιφανεια πολλες φορες και ακρη δεν βγηκε.Ισως και να μην υπαρχει ακρη. Το θεμα που θελω να θιξω,ειναι πως εχω παρατηρησει (ειδικα τα τελευταια χρονια) ενα αλλο φαινομενο. Σαν αφορμη γι αυτο ειναι καποιες κουβεντες περι οδηγησης που γινονται και εκει μεσα συμμετεχουν οι παντες. Κι αυτοι που οδηγουν παπακια και σκουτερ,κι αυτοι που οδηγουν ον οφ και αυτοι που οδηγουν σπορ μοτοσυκλετες. Καποιοι μαλιστα που θυμαμαι πολυ καλα τι λεγανε σε αλλα φορουμ (οχι στο mybike) τα τελευταια χρονια λενε καποια πραγματα που εν μερη αναιρουν αυτα που λεγαν παλια. Κι αυτοι ειναι εκεινοι που ελεγαν να μην βαζουμε ταμπελες. Ενας σωστα σκεφτομενος ανθρωπος,θα ελεγε πως αυτη ειναι μια σοφη απαντηση.Δεν υπαρχει λογος να μπαινουν ταμπελες.Ουτε καποιοι ειναι περισσοτερο μοτοσυκλετιστες απο καποιους αλλους. Ελα ομως που οι ιδιοι βγαζουν μια υπεροψια οταν καποιος ο οποιος δεν οδηγει σπορ μοτοσυκλετα,πει κατι περι οδηγησης!!! Βγαινουν λοιπον αυτοι και με υπεροπτικο υφος απαντουν λες και ειναι οι μονοι γνωστες πανω στο θεμα.Βλεπουν τους οδηγους των on off των custom των παπιοσκουτεριων κτλ,ως κατωτερους μοτοσυκλετιστες. Ενω αυτοι ξερουν ολα τα μυστικα της οδηγησης.Υπαρχουν μαλιστα ατομα που γνωριζω,οι οποιοι εμπλεξαν ξαφνικα με σπορ μοτοσυκλετες και με πιστα,κι εκει που δεν ηξεραν να βγαλουν τα ματια τους,αρχισαν να μιλανε κι αυτοι υπεροπτικα και να ειρωνευονται οποιον ΜΗ αναβατη σπορ μοτοσυκλετας τολμησει να μιλησει περι οδηγησης!!!!! Ολα αυτα συμβαινουν και δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. Ηθελα απο καιρο να το θιξω το θεμα,αλλα ελεγα στον εαυτο μου "δεν βαριεσαι" Ομως ωρες ωρες μου την "δινει" πολυ το θεμα αυτο.Εκεινοι που καποτε το επαιζαν υπερανω,τωρα ξαφνικα το ξεχασαν και την εχουν δει αλλιως. Σιγουρα δεν εχουν ολοι τις ιδιες γνωσεις.Σιγουρα υπαρχουν καλοι μετριοι και κακοι οδηγοι.Αυτο το γνωριζουμε ολοι μας. Ομως το να βγαινουν καποιοι και να απαντουν υπεροπτικα και εγωϊστικα σε αλλους οι οποιοι μιλησαν για οδηγηση και δεν οδηγουν σπορ μοτοσυκλετα ή δεν συμμετεχουν στα δρωμενα της πιστας,συγνωμη αλλα εμενα με εξοργιζει. Υπαρχουν αναβατες εκει εξω οι οποιοι οδηγουν πολυ καλυτερα απ τον καθενα μας κι ας μην εχουν στην κατοχη τους τα σουπερ ντουπερ μηχανακια,κι αυτο καποιοι πρεπει να το βαλουν καλα στο μυαλο τους. Καλος οδηγος και αξιος,δεν ειναι μονο αυτος που οδηγει σπορ μοτοσυκλετα.Δεν ειναι μονο αυτος που μπαινει στην πιστα.Ειναι κι αλλοι πολλοι.Παρα πολλοι,κι ολοι εχουν το δικαιωμα να μιλανε για οδηγηση και γενικως για μοτοσυκλετα,οποια μοτοσυκλέτα κι αν καβαλανε. Αυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 το "να ανηκεις" είναι ενα απο τα βασικοτερα ενστικτα(?) του ανθρωπου. Ολοι θελουμε να ανηκουμε καπου.Μας προσδιοριζει εμας σαν ανθρωπους. Θες να λεγεται αυτό γνώστης? σουπερσπορας? βεστρομας? σοβαρός? αστειος? ότι τεσπα. Τωρα το πόσο συμπλεγματικός είσαι φαίνεται και κρινεται απο αυτα που λες και απο αυτα που κανεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 τι έπαθες ρε ALX; ποιός σε πείραξε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JOHN1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 Το να ανήκεις κάπου όμως δε σου δίνει και το δικαίωμα να χλευάζεις κάποιον που ανήκει κάπου αλλού... ίσα ίσα που θα πρέπει να τον σέβεσαι και να τον αντιμετωπίζεις ως ίσο πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μοτοσυκλετιστές και θέματα οδήγησης. Ίσως καλό θα ήταν να προσπαθούσες να καταλάβεις τον άλλον και να έρθεις στην θέση του, τότε θα καταλάβαινες και πιο εύκολα γιατί είναι αυτό που είναι και όχι κάτι άλλο! Υ.Γ. Εννοείται πως δεν μιλάω για κανέναν προσωπικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 (τροποποιήθηκε) "ας μην βαζουμε ταμπελες πανω στους ανθρωπους που κινουνται με δικυκλα" εγώ απλά θα συμφωνήσω και θα το πετσοκόψω εδώ για να ακουστεί πιο δυνατά.. "ας μην βάζουμε ταμπέλες" Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 από τον janabetis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 Αλέξη ανοιγεις κουβεντα δύσκολη και πολυ φοβαμαι οτι θα εξελιχθει σε μαχη..... εγω πιστευω πως οσοι καβαλαν μοτοσυκλετες ,καθε ειδους, εχουν το μικροβιο που λεγεται "μοτοσυκλετιστης" αλλοι το εχουν εντονα και αλλοι λιγοτερο. η μοτοσυκλετα ειναι τροπος ζωης ,ολα στρεφοντε γυρω απο αυτην....μετακινιση διακοπες ιδεολογια (ελευθερια)...πονος , αγώνες(πορειες κλπ οχι μοτοgp) κλπ απο εκει και περα το τι λεει ο καθενας μεσα στα φορουμς ειναι αποψεις οι οποιες ειναι απλα σεβαστες ,τωρα αν πυροδοτουν καταστασεις ...ο καθενας κρινει το πως θα αντιδρασει...και μην ξεχναμε πως εμεις οι Ελληνες εχουμε την αποψη....ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ!....οποτε σε οτι ακουμε και διαβαζουμε ας κραταμε μια πισινη.... η μοτοσυκλετα ειναι τροπος ζωης....οσοι μπορουν τον ακουλουθουν οσοι δεν μπορουν τον παραμεριζουν και καποιοι ειναι στην μεση....ετσι ειναι αυτα....κατα την γνωμη μου παντα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 Το να ανήκεις κάπου όμως δε σου δίνει και το δικαίωμα να χλευάζεις κάποιον που ανήκει κάπου αλλού... ίσα ίσα που θα πρέπει να τον σέβεσαι και να τον αντιμετωπίζεις ως ίσο πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μοτοσυκλετιστές και θέματα οδήγησης. Ίσως καλό θα ήταν να προσπαθούσες να καταλάβεις τον άλλον και να έρθεις στην θέση του, τότε θα καταλάβαινες και πιο εύκολα γιατί είναι αυτό που είναι και όχι κάτι άλλο! Υ.Γ. Εννοείται πως δεν μιλάω για κανέναν προσωπικά ΕΚΤΟΣ αμα είσαι κομπλεξάρας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 Τι εστι μοτοσυκλετιστης δεν εχει να κανει σε καμια περιπτωση με τι ειδος καβαλαει ο καθενας. Απλα η μοτοσυκλετα ειναι το μεσο ( αρχικο και βασικο) για να διαμορφωσεις την ζωη σου και τον χαρακτηρα σου αν θες, που θα κανει πρωτα τους αλλους να σε χαρακτηρισουν μοτοσυκλετιστη (βλεπεις η μετριοφροσυνη ειναι κατι βασικο τουλαχιστον για εμενα) και να πορευθεις με τις αξιες και τα ιδανικα που θα σε συντροφευουν σε αυτη την επιλογη. Εδω (στοο τοπικ εννοω )νομιζω το παμε καπου αλλου και οχι στον τι εστι μοτοσυκλετιστης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 Γιαννη τι απο όλα όσα σε χαρακτηριζουν σαν ανθρωπο θεωρεις ότι είναι σημαντικό? Εννοώ ότι μπορεί εδω μέσα να είσαι "μοτοσυκλετιστης" (ότι και να σημαινει αυτό για οποιονδήποτε) αλλά οριζεσαι έτσι? Σου είναι αρκετο? Οκ μπορει να ξεφευγω απο τα όρια του τοπικ αλλά προσωπικά σα χαρακτηρισμος ο "μοτοτετοιος" είναι λίγος και στενος και δε με καλύπτει σε καμια περίπτωση. Εχω και ενα αντι-βιτσιο με τα κουτάκια... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seaman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 Πάμε να ξαναανακαλύψουμε την Αμερική; Δεν είναι αυτονόητο οτι όλοι έχουν το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 ALX, εσύ αλλού το πάς, και υποψιάζομαι πού. Κοίτα να δείς για να μην αγχώνεσαι. Μέχρι πρίν από λίγο καιρό, πίστα δεν υπήρχε στην Ελλάδα, 99.9% αυτών που αγοράζανε street ήταν κάγκουρες (ή έτσι τους έλεγαν οι υπόλοιποι) και αν ρώταγες έναν μέσο μοτοσυκλετιστή τι είναι το counter steering, θα νόμιζε πώς τον έβριζες. Τώρα τελευταία ανακαλύψαμε και στην Ελλάδα τον τροχό, ξεπήδησαν και κάτι σαν σχολές, ε επόμενο είταν να βλέπουμε τέτοια φαινόμενα 'πεφωτισμένων' που υπονοείς. Μην ανησυχείς σε κάποιο καιρό όλα θα 'ρθουν στα ίσια τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deja Vu 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 Συμφωνώ με τον ΝικοΡ.Τα ψόνια που αγόραζαν τις δυνατότερες μοτοσυκλέτες υπήρχαν πάντα και πάντα θεωρούσαν τον εαυτό τους καλύτερο από κάποιον που οδηγούσε οτιδήποτε άλλο εκτός από σπορ.Τώρα σίγουρα κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να το «παίξουν» ακόμα πιο πολύ μπαίνοντας σε μια πίστα.Δεν είναι όμως όλοι έτσι. Συμφωνώ πως σε λίγα χρόνια τα πράγματα θα έρθουν πάλι στην θέση τους. Πριν καμμια διετία νομίζω,είχα βρεθεί στην πίστα των Σερρών με κάποιους φίλους οι οποίοι μπήκαν στο track day.Eγώ απλά παρακολουθούσα.Ήταν λοιπον ένα Monster 600 εκεί μέσα που γυρνούσε πολύ γρήγορα.Μου έκανε εντύπωση το γεγονός γιατί περνούσε σαν σταματημένους κάποιους που καβαλούσαν πιστιάρικα μηχανάκια με διπλάσιες ή και τριπλάσιες ιπποδυνάμεις.Κάποιες φορές μάλιστα,από το πλάγιασμα που έκανε ο τυπάς που οδηγούσε,η μοτοσυκλέτα του πετούσε σπίθες τρίβοντας φαίνεται κάποιο μεταλλικό εξάρτημά της στην άσφαλτο.Πραγματικά το χάρηκα το παλικάρι που έδειχνε πως δεν κάνουν τα ράσα τον παπά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 Γιαννη τι απο όλα όσα σε χαρακτηριζουν σαν ανθρωπο θεωρεις ότι είναι σημαντικό? Εννοώ ότι μπορεί εδω μέσα να είσαι "μοτοσυκλετιστης" (ότι και να σημαινει αυτό για οποιονδήποτε) αλλά οριζεσαι έτσι? Σου είναι αρκετο? Οκ μπορει να ξεφευγω απο τα όρια του τοπικ αλλά προσωπικά σα χαρακτηρισμος ο "μοτοτετοιος" είναι λίγος και στενος και δε με καλύπτει σε καμια περίπτωση. Εχω και ενα αντι-βιτσιο με τα κουτάκια... :) τι λες βρε?? :D δε το λεω για σενα αλλα σχολιαζω το τοπικ του αλεξ γενικα υγ η ερωτηση που μου κανεις παντως ειναι απο αυτες που θα ηθελα και γουσταρω να απαντησω -μιλησω-διαφωνισω με καποιον απο κοντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 Νομιζω οτι επρεπε να ονομαστει το τοπικ τι ελεγα και τι λεω οχι ποιος ειναι ο χαρακτηρισμος του μηχανοβιου.Θα διαχωρησω τα πραγματα απο την οπτικη μου.Ειναι καλο να λες και μετα να αλλαζεις τα λεγομενα σου αφου σου προστεθηκαν εμπειριες και να γινεσαι πιο σοφος.Ειναι κακο να κανεις τον καμποσο στους αδαεις απο ημημαθεια χωρις να εχεις αυτογνωσια της θεσης σου αλλα τι να κανεις οταν καποιος ειναι μαλακας απο μικρος οταν μεγαλωνει γινεται μεγαλος μαλακας,θεωρια του Δαρβινου στα ελληνικα δεδομενα.Τωρα τι εστι μηχανοβιος για μενα ειναι αυτος που θελει την επαφη με την φυση σε γρηγοροτερες ταχυτητες απο της πεζοπορειας,εχει τασεις διαφυγης,θελει ταξιδια με δοση περιπετειας, ειναι ανοικτομυαλος και ελαφρως διαφοροποιημενος του συμβατικου τροπου σκεψης και τελειωνοντας ριψοκινδυνος.Τωρα για το μεσο ειναι κατι σαν την φουτσα εχουμε προβληματα μεγεθους και επιδειξης η δε πιστα σαν νεο φρουτο τωρα δημιουργει την παιδεια της.Καληνυκτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XwRisVoh8itikes 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2007 Εγώ ένα έχω να επισημάνω : Με το ζόρι δεν γίνεσαι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ , άσχετα με το τι καβαλάς . Και ο Βασιλάκης έχει τραγουδήσει κάτι το οποίο είναι κανόνας : Άσε με να κάνω λάθος , μη μου λες πως είν' ντροπή άσε με να βρω μονάχος , ποιο το τέλος ποια η αρχή άσε με μονάχο μου να νιώσω , την ουσία μεσα σ'όλα που 'χεις πει άσε με να κάνω λάθος , άσε με να κουραστώ άσε με να 'ρθώ μονάχος και συγγνώμη να σου πω έχω μπόλικο καιρό να κοροιδεύω , κάθε λέξη κάθε έννοια και σκοπό έχω όρεξη πολύ να αλητεύω , κι ας μη ξέρω για τι ψάχνω ή τι θα βρώ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2007 Και ο Πολύδωρας οδηγάει Ηarley (ειδικά σε χωματόδρομους γιατί εκεί νιώθει πιο κοντά στο πνεύμα του μοτοσυκλετισμού ,σύμφωνα με τα λεγόμενα του) μπορεί και όντως να ναι άσχετα για τους λόγους που πρωτοδήγησε μοτο. Τι να πεί κανείς ,καθένας μας εκτός της μοτό του έχει και ένα ''γίγνεσθαι'' που για μένα αυτό τον κάνει μοτοσυκλετιστή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2007 υγ η ερωτηση που μου κανεις παντως ειναι απο αυτες που θα ηθελα και γουσταρω να απαντησω -μιλησω-διαφωνισω με καποιον απο κοντα. βαζω τις μπυρες βαλε τη φαια ουσία. Αναποδα δεν παίζει. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
996 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2007 Μοτοσυκλετιστης ειναι οποιος εχει αναγνωρισμενο διπλωμα οδηγησης μοτοσυκλετας. Οποιος αλλος ορισμος ειναι υποκειμενικος και προσωπικος. Σκορπιες σκεψεις λοιπον...................Οποιος θεωρει οτι επειδη ειναι μοτοσυκλετιστης ειναι και καλυτερος ανθρωπος μου θυμιζει αυτους τους ταξιτζηδες/δασκαλους, προπατζηδες, αγροτες. παπαδες/εφοριακους, δεητζηδες. οτετζηδες, πολιτικους κλπ κλπ που λενε οτι ασκουνε "λειτουργημα" και για αυτον τον λογο διεκδικουν σε διαφορες "συζητησεις" καποιο προβαδισμα "αξιακο"..... ετσι και διαφοροι κοπανοι που καβαλάνε μοτο αυτοαναγορευονται σε "μοτοσυκλετιστες" συχνα μαλιστα διωκομενους απο την πολιτεια και την κοινωνια και διεκδικουν απο τους υπολοιπους απλους κατοχους διπλωματος οδηγησης μοτο, καποιο αξιακο προβαδισμα. Συχνα δε καποιοι ιδρυουν και λεσχες μοτοσυκλετων και (καλο αυτο) αλλα αυτοι δεν ασχολουνται με μοτοσυκλετιστικα (τι μπουζι, τι κρανος, τι προσφυση κλπ, ελεγχος αγορας κλπ, ασφαλεια κλπ ) αλλα ισχυριζονται οτι θα παρεμβουν δια της μοτο στα κοινωνικα δρωμενα. Συχνα δε οργανωνουν και συλλαλητηρια στη πρασινη ζωνη στη λευκωσια και σκοτωνονται και παληκαρακια..... ..αντιστοιχα δε οι ιδιοι αυτοι και καποιο αλλοι δια μεσου της μοτοσυκλετιστικης τους αυτης ιδιοτητας ??? ή της αυτοκινιτιστικης αυτοαναγορευονται σε εκπροσωπους του χωρου , συμμετεχουν σε επιτροπες του υπεχωδε και βγαζουν λογους σε ημεριδες με αποτελεσμα τιποτα να μην βελτιωνεται απο τα θεματα που οι ιδιοι ισχυριζοντια οτι θα βελτιωσουν δια της συμετοχης τους στα φορα αυτα, οι ιδιοι ομως να τα κονομανε χοντρα, να γινονται εισηγμενοι στο ΧΑΑ να αρπαζουνε την πιστα στα μεγαρα και να την νοικιαζουνε 3 φορες ακριβοτερα απο οτι στις σερρες κλπ κλπ κλπ. Αντιστοιχα ή καλυτερα αναλογα και καποιοι αλλοι πιο μικροι παπαρες με λιγοτερες φιλοδοξιες, χρησιμοποιουν τον ορο μοτοσυκλετιστες για να γινονται μικροι θεοι σε πλατειες, παρεες, στο μαημπαηκ κλπ......... θα το κλεισω το χυμα κειμενο, και πριν το πεταξει εκτος ο αλξ οπως τα περισοτερα απο τα ποστ μου , θα πω οτι ζουμε σε μια εποχη που δεν εχει σημασια τι εισαι , αλλα τι λενε ολοι οι αλλοι οτι εισαι (πχ η θωδη εινα τραγουδιστρια, με το που το λενε ολοι αυτη κονομαει......) .......εαν πεισω λοιπον καμμια 25αρια οτι ειμαι "μοτοσυκλετιστης", τοτε ειμαι..........................και τοτε ισως γινω και αντμιν.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2007 (τροποποιήθηκε) Μοτοσυκλετιστης ειναι οποιος εχει αναγνωρισμενο διπλωμα οδηγησης μοτοσυκλετας. Οποιος αλλος ορισμος ειναι υποκειμενικος και προσωπικος. ΑΥΤΟ! edit: A!!! Και να'χει και μοτο, ε? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2007 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2007 εγω που εχω διπλωμα και μηχανακι ειμαι μοτοσικλετιστης ??? :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
996 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2007 ΑΥΤΟ! edit: A!!! Και να'χει και μοτο, ε? οχι δεν ειναι απαραιτητο να εχεις μηχανακι, μπορει να παιρνεις του φιλου σου ή του μπαμπα σου...... εαν δε επιθυμεις να διαμορφωνεις την υλη των μοτοπεριοδικων!!!!! τοτε θεωρεισαι ελιτζημπλ και αναφερεσαι σαν μοτοσυκλετιστης, ακομα και εαν απλως εκδηλωσεις προθεση αγορας μοτο ή σκουτερ στους επομενους εξι μηνες.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
996 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2007 εγω που εχω διπλωμα και μηχανακι ειμαι μοτοσικλετιστης ??? :( εσυ και βεβαια εισαι !!!!! και μαλιστα ανηκεις στη επιφανη υποκατηγορια του μοτοσυκλετιστοπολυλογα............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2007 ...........τοτε θεωρεισαι ελιτζημπλ ............ ελιτζημπλ ...τι σημενει αυτο ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2007 εσυ και βεβαια εισαι !!!!! και μαλιστα ανηκεις στη επιφανη υποκατηγορια του μοτοσυκλετιστοπολυλογα............ παλι καλα που ειμαι στην κατηγορια του μοτοσυκλετιστοπολυλογα και δενειμαι στην κατηγορια του μοτοσυκλετιστοξερολα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2007 (τροποποιήθηκε) Μοτοσυκλετιστης ειναι οποιος εχει αναγνωρισμενο διπλωμα οδηγησης μοτοσυκλετας. Οποιος αλλος ορισμος ειναι υποκειμενικος και προσωπικος. Σκορπιες σκεψεις λοιπον...................Οποιος θεωρει οτι επειδη ειναι μοτοσυκλετιστης ειναι και καλυτερος ανθρωπος μου θυμιζει αυτους τους ταξιτζηδες/δασκαλους, προπατζηδες, αγροτες. παπαδες/εφοριακους, δεητζηδες. οτετζηδες, πολιτικους κλπ κλπ που λενε οτι ασκουνε "λειτουργημα" και για αυτον τον λογο διεκδικουν σε διαφορες "συζητησεις" καποιο προβαδισμα "αξιακο"..... ετσι και διαφοροι κοπανοι που καβαλάνε μοτο αυτοαναγορευονται σε "μοτοσυκλετιστες" συχνα μαλιστα διωκομενους απο την πολιτεια και την κοινωνια και διεκδικουν απο τους υπολοιπους απλους κατοχους διπλωματος οδηγησης μοτο, καποιο αξιακο προβαδισμα. Συχνα δε καποιοι ιδρυουν και λεσχες μοτοσυκλετων και (καλο αυτο) αλλα αυτοι δεν ασχολουνται με μοτοσυκλετιστικα (τι μπουζι, τι κρανος, τι προσφυση κλπ, ελεγχος αγορας κλπ, ασφαλεια κλπ ) αλλα ισχυριζονται οτι θα παρεμβουν δια της μοτο στα κοινωνικα δρωμενα. Συχνα δε οργανωνουν και συλλαλητηρια στη πρασινη ζωνη στη λευκωσια και σκοτωνονται και παληκαρακια..... ..αντιστοιχα δε οι ιδιοι αυτοι και καποιο αλλοι δια μεσου της μοτοσυκλετιστικης τους αυτης ιδιοτητας ??? ή της αυτοκινιτιστικης αυτοαναγορευονται σε εκπροσωπους του χωρου , συμμετεχουν σε επιτροπες του υπεχωδε και βγαζουν λογους σε ημεριδες με αποτελεσμα τιποτα να μην βελτιωνεται απο τα θεματα που οι ιδιοι ισχυριζοντια οτι θα βελτιωσουν δια της συμετοχης τους στα φορα αυτα, οι ιδιοι ομως να τα κονομανε χοντρα, να γινονται εισηγμενοι στο ΧΑΑ να αρπαζουνε την πιστα στα μεγαρα και να την νοικιαζουνε 3 φορες ακριβοτερα απο οτι στις σερρες κλπ κλπ κλπ. Αντιστοιχα ή καλυτερα αναλογα και καποιοι αλλοι πιο μικροι παπαρες με λιγοτερες φιλοδοξιες, χρησιμοποιουν τον ορο μοτοσυκλετιστες για να γινονται μικροι θεοι σε πλατειες, παρεες, στο μαημπαηκ κλπ......... θα το κλεισω το χυμα κειμενο, και πριν το πεταξει εκτος ο αλξ οπως τα περισοτερα απο τα ποστ μου , θα πω οτι ζουμε σε μια εποχη που δεν εχει σημασια τι εισαι , αλλα τι λενε ολοι οι αλλοι οτι εισαι (πχ η θωδη εινα τραγουδιστρια, με το που το λενε ολοι αυτη κονομαει......) .......εαν πεισω λοιπον καμμια 25αρια οτι ειμαι "μοτοσυκλετιστης", τοτε ειμαι..........................και τοτε ισως γινω και αντμιν.......... Ρε 996, έχω βαρεθεί να διαβάζω την γκρίνια σου και την υποφώσκουσα αντιπαλότητά σου με κάποιους εδώ μέσα. Λές δυό σωστές κουβέντες και μετά το βιολί σου και το παράπονό σου. Μην είναι ώρα να επισκεφτείς κανέναν ειδικό? Μήπως να πάρεις τα χάπια σου? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2007 από τον NikosR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες