Vasil78 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Καλησπερα παιδια....θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το Aprilia 660 trail με τον κινητηρα της Yamaha 660 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) ο κινητήρας είναι της minarelli που είναι στο yamaha group απο το 2002 αξιόπιστος κινητήρας ίδιος με του yamaha με διαφορετική χαρτογράφηση για τα προβλήματα του Πήγασου και πως θα τα αντιμετωπίσεις δες και εδώ . . . https://www.dropbox....epairs.pdf?dl=0 :_thumbsup: εγώ έχω το προηγούμενο από το 2000 και είναι σκυλί ! ! ! :mB_kalo_e: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 από τον chris76 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Καλησπερα παιδια....θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το Aprilia 660 trail με τον κινητηρα της Yamaha 660 Την αγόρασα το '09 καινούργια και είναι ακόμα όσο υπέροχη ήταν τότε! Είναι κρίμα πια που δεν συνεχίζει να βγαίνει καινούργια. Είναι άνετη, σβέλτη, σταθερή, έχει πολύ καλό στήσιμο, καίει λίγο και τα σέρβις της είναι φτηνά. Έχει φλας που απενεργοποιούνται αυτόματα, τα οποία η Honda τώρα τα διαφημίζει και μόνο στη VFR. Έχει πίνακα οργάνων με τρία επίπεδα φωτεινότητας και με ρύθμιση της ένδειξης αλλαγής ταχύτητας. Έχει ντουλαπάκι πάνω από το τεπόζιτο, το οποίο ανοίγει με κουμπί και όχι με κλειδί. Αυτά τα σημειώνω απλά για να δείξω πόσο μπροστά όχι ήταν αλλά είναι ακόμα και σήμερα. Βέβαια δεν έχει ένδειξη στάθμης βενζίνης. Εγώ τη γεμίζω γύρω στα 260km, αλλά αυτό είναι ανάλογα και με το πώς οδηγείς. Μην τη συγκρίνεις με την XT. Η ΧΤ είναι μια προχειροδουλειά μπροστά στην Pegaso, κυρίως από άποψη θέσης οδήγησης, στησίματος, περιφερειακών και απόδοσης κινητήρα. Από προβλήματα εμένα δεν μου έχει βγάλει τίποτα και δεν την προσέχω καθόλου. Λαδώνω την αλυσίδα δυο φορές το χρόνο και την πλένω μια φορά. Την πάω για σέρβις όταν βγάλει το λαμπάκι. Και έχω τρακάρει και μια φορά. Εκτός από χούφτες και μια μπαγκαζιέρα, θεωρώ πως δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο. Αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι πιο συγκεκριμένο, ευχαρίστως να απαντήσω, αν το γνωρίζω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros Papas 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 εφτασα 10,000 χλ χιλιομετρα και μου εβγαλε μονο μια βλαβη στον κεντρικο διακοπτη,κατα τα αλλα τιμιο μηχανημα. Κανω και ταξιδια και καθημερινη χρηση στην πολη.. Δεν καιει μεσα στην πολη αν δεν σε τρωει το χερι,για εκτος αστο τζαμπα καιει. Και εχει και πολυ νευρο σε σχεση με αλλα της κατηγοριας του. και ειναι και ομορφο. αν ειναι και κοκκινο ακομη πιο καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) εφτασα 10,000 χλ χιλιομετρα και μου εβγαλε μονο μια βλαβη στον κεντρικο διακοπτη,κατα τα αλλα τιμιο μηχανημα. Κανω και ταξιδια και καθημερινη χρηση στην πολη.. Δεν καιει μεσα στην πολη αν δεν σε τρωει το χερι,για εκτος αστο τζαμπα καιει. Και εχει και πολυ νευρο σε σχεση με αλλα της κατηγοριας του. και ειναι και ομορφο. αν ειναι και κοκκινο ακομη πιο καλα. βάλε ρελε :_thumbsup: http://www.apriliabi...pth-toy-pegaso/ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 από τον chris76 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ. Όλα τα προβλήματα λύνονται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasil78 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Παιδια ευχαριστω πολυ......την αγορασα σημερα....26.532 χλμ πορτοκαλι - μαυρο...............εινα φανταστικη..........πολυ ευκολη στην οδηγηση και το χειρισμο.....απο φιλο μηχανικο...ολα τελεια.....και τη χτυπησα εντεως φιλικα στα 2100!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Μην τη συγκρίνεις με την XT. Η ΧΤ είναι μια προχειροδουλειά μπροστά στην Ε οχι και προχεροδουλεια που βγαίνει 12 χρόνια. .το σκυλι το μαυρο....Νταξ τα πλαστικά είναι μαπε αλλα είπαμε . Φιλικα πάντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 γενικα στο θεμα πλαστικων-γκατζετ και εξοπλισμου το χτχ-ρ ειναι πολυ πισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros Papas 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 βάλε ρελε :_thumbsup: http://www.apriliabi...pth-toy-pegaso/ τον αλλαξα και αυτον.. θενξ Παιδια ευχαριστω πολυ......την αγορασα σημερα....26.532 χλμ πορτοκαλι - μαυρο...............εινα φανταστικη..........πολυ ευκολη στην οδηγηση και το χειρισμο.....απο φιλο μηχανικο...ολα τελεια.....και τη χτυπησα εντεως φιλικα στα 2100!!!! παντα ορθιος φιλαρακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Παιδια ευχαριστω πολυ......την αγορασα σημερα....26.532 χλμ πορτοκαλι - μαυρο...............εινα φανταστικη..........πολυ ευκολη στην οδηγηση και το χειρισμο.....απο φιλο μηχανικο...ολα τελεια.....και τη χτυπησα εντεως φιλικα στα 2100!!!! Αυτό θα πει αποφασιστικότητα. Καλοτάξιδη με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος ! ! ! :_thumbsup: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasil78 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά ο,τι καλύτερο και σε σας.....καλές βόλτες να έχουμε ......... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες