xrypton X 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 γεια σας είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι... από αύριο ξεκινώ μαθήματα για τα δίπλωμα αλλά δεν έχω 50αρι έχω ένα crypton X του αδελφού μου που δεν το χρίζεται πια και είπα να το περνώ εγώ.. σκέπτομαι ότι τώρα που δίνουμε σήματα ιδία με του αυτοκίνητου θα είναι ποιο ελαστικά τα πράγματα σε σχέση με το δίπλωμα μου που θα είναι πενηντάρι... θα φαραώ φυσικά κράνος δεν θα τρέχω και θα προσέχω να μην μου τύχει κάποιο ατύχημα γιατί ξερω ότι δεν θα με καλιπτει το διπλωμα και η ασφαλεια ( χτύπα ξύλο ) πιστεύω αν είμαι κομπλέ από κράνος κτεο άδεια και αφού θα έχω και το δίπλωμα 50αρι αν με σταματήσουν να μην έχω πρόβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 σωστα ολα αυτα που λες φιλε μου αλλα αμα σε σταματησουν θα σε γραψουν για υπερκιβυσμο !!!εκτος αφτου σε περιπτωση ατυχηματος και ολα αυτα που λες να εχεις να ξερεις πως θα μπλεξεις παρα πολυ.και σε ατυχημα που δεν θα φταις παλι εσυ θα την πληρωσεις ...γι αυτο καλυτερα παρε κανενα πενηνταρακι γιατι το crypton x του αδερφου σου για να το οδηγας νομιμα θα πρεπει να γινεις 21 χρονων αν το ξερεις γιατι ειναι 135cc και το διπλωμα που βγαζεις στα 18 για 125cc δεν θα σε καλυπτει και παλι..επειδη λοιπον τα χρονια ειναι πολλα παρε κανενα aprilia rx 50 η κατι τετιο τελως παντων για εισαι και εσυ καλα και οι αλλοι και να μην εχεις τον φοβο μην σε πετυχει κανενας μπαστος!!!παντως εννοειται πως αμα εχεις ολα αυτα που αναφερεις το προστιμο θα ειναι πολυ μικροτερο !!!αυτα απο εμενα ελπιζω να σε βοηθησα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrypton X 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 δηλαδη αν τυχει να με σταματισουν δεν παιζει να μου την 'χαρισουν' ετσι ? αν παρω ενα 50αρι και αλλαξω μοτερ ? προτινεις καποιο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 να σε σταματησουν και να φυγεις ετσι απλα δεν νομιζω!! αν θες ενα 50αρι και να του αλλξεις μοτερ παρε κατι σε glx η c50 και βαζεις πανω οτι θες αφου στα χαρτια ειναι 50αρι...εαν δεν σου αρεσουν σε ομορφια αυτα τα 2 μετα μπορεις να παρεις ενα daytona sprinter πουεχει και ωραια φρενα και ειναι και ομορφοκαι να βαλεις ενα λιφαν μοτερ !!αυτα εχω να σου πρωτεινω οι περισσοτεροι αυτα κανουν σε περιπτωσεις σαν τις δικες σου ...ποσα λεφτα διαθετεις γιατι μπορεις να βρεις και ενα ετοιμο στο car.gr με αλλο μοτερ ψαξε θα βρεις πολλα...να μου πεις το crypton x ειναι πολυ εργαλειο μπροστα σε αυτα αλλα τι να κανουμε !!!ααα απο ποια περιοχη εισαι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrypton X 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 glx γαμαει αλλα ρε φιλε θα βαλω ετσι φατσα φορα το lifan 110 ? το μοτερ απο τι ξερω λεει πανω lifan και αν το παρατιρησει ο μπατσος θα μου πει τι εγινε εδω ? αλο μοτερ αλλη αδεια ? ... το daytona το εχει ενας φιλος μου 50αρι και με το ζορι παει αυτον 2 ατομα τα παει σε κατιφορα μονο :/ ξερω γω ενω αν επερνα το crypton ντα3 θα ειχα τον φοβο να μην γινει μλκια αλλα απτην στιγμη που θα ημουν και ηλικρινης που ξερεις μπορει μια στις 1000 και να μου ελεγε ντα3 αφου εχεις τα υπολιπα φυγε ( ειχε τυχει αυτο πριν 5-6 στον πατερα μου αλλα μετα εβγαλε διπλωμα για το kle που ειχε τοτε ) το φοβαμε λιγο να αλλαξω μοτερ :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrypton X 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 glx γαμαει αλλα ρε φιλε θα βαλω ετσι φατσα φορα το lifan 110 ? το μοτερ απο τι ξερω λεει πανω lifan και αν το παρατιρησει ο μπατσος θα μου πει τι εγινε εδω ? αλο μοτερ αλλη αδεια ? ... το daytona το εχει ενας φιλος μου 50αρι και με το ζορι παει αυτον 2 ατομα τα παει σε κατιφορα μονο :/ ξερω γω ενω αν επερνα το crypton ντα3 θα ειχα τον φοβο να μην γινει μλκια αλλα απτην στιγμη που θα ημουν και ηλικρινης που ξερεις μπορει μια στις 1000 και να μου ελεγε ντα3 αφου εχεις τα υπολιπα φυγε ( ειχε τυχει αυτο πριν 5-6 στον πατερα μου αλλα μετα εβγαλε διπλωμα για το kle που ειχε τοτε ) το φοβαμε λιγο να αλλαξω μοτερ :/ + οτι ειναι δυσκολα και τα οικονομικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 τι να σου πω εχεις και το δικιο σου!!!εγω δεν θα φοβομουν τοσο μην με σταματησουν αλλα μην γινει κανενα ατυχημα {χτυπα ξυλο} ειδικα αν πατυχεις κανεναν ιδιοτροπο και θελει να σε τρεξει την εβαψες μεχρι και για δημοσιο κινδυνο μπορει να σε καταγγηλει αμα γουσταρει!! απο την αλλη νομιζεις πως οι μπατσοι ξερουν τα lifan και αυτα ... δεν μου απαντησες απο που εισαι γιατι αν μενεις σε κανα χωριο ενταξει απο μπατσους κομπλε εισαι δεν θα εχει αλλα τα ατυχηματα δυστηχως συμβαινουν παντου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrypton X 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 τι να σου πω εχεις και το δικιο σου!!!εγω δεν θα φοβομουν τοσο μην με σταματησουν αλλα μην γινει κανενα ατυχημα {χτυπα ξυλο} ειδικα αν πατυχεις κανεναν ιδιοτροπο και θελει να σε τρεξει την εβαψες μεχρι και για δημοσιο κινδυνο μπορει να σε καταγγηλει αμα γουσταρει!! απο την αλλη νομιζεις πως οι μπατσοι ξερουν τα lifan και αυτα ... δεν μου απαντησες απο που εισαι γιατι αν μενεις σε κανα χωριο ενταξει απο μπατσους κομπλε εισαι δεν θα εχει αλλα τα ατυχηματα δυστηχως συμβαινουν παντου!!! απο πειραια ειμαι και το θελω για να πηγενω σχολειο γτ παω σε επαλ και ειμαι καμια 10 χλμτρα και με το λεωφορειο ειναι αγγουρι δεν ξερω ρε φιλε επειδη ειναι και δυσκολα τα οικονομικα θα το ρισκαρω αν με σταματησουν και με γραψουν θα πουλισω το crypton τι να κανω :/ ατυχημα ντα3ει μπορει να συμβει σε εναν που προσεχει οχι 1 φορα αλλα 10 και μπορει να μην σιμβει σε ενα βλακα που παει πατημενος με σουζα ντα3ει δεν λεω να συμβει ατυχημα σε καποιον ποτε ας κανουν και βλακιες και να ειναι κομπλε χωρις γραζουνια πιστευω αν προσεχω δεν θα γινει κατι ενα μιση χρονο θα το κρατησω ετσι και αλλιως μεχρι να βγαλω για αυτοκινητο αλλα ειναι κορονα γραματα το μηχανακι :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 και εγω 125 innova εχω και εβγαλα προσφατα 50αρι διπλωμα ετσι με φοβο κυκλοφορω και εγω τι να κανουμαι που τα 50αρια δεν πανε βημα!!17 χρονων ειμαι καλα μην φανταστεις οτι αμα σε γραψουν θα πληρωσεις οσο κανει το crypton x ειδικα αν εχεις ολα τα χαρτια και 50αρι διπλωμα λιγα να υπολογιζεις ...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrypton X 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 και εγω 125 innova εχω και εβγαλα προσφατα 50αρι διπλωμα ετσι με φοβο κυκλοφορω και εγω τι να κανουμαι που τα 50αρια δεν πανε βημα!!17 χρονων ειμαι καλα μην φανταστεις οτι αμα σε γραψουν θα πληρωσεις οσο κανει το crypton x ειδικα αν εχεις ολα τα χαρτια και 50αρι διπλωμα λιγα να υπολογιζεις ...! εχω φιλο με innova anf 125 και μου ειπε αν θελω να τα κανουμε τραμπα μεχρι να βγαλω το απεριοριστο...αλλα το crypton ειναι ερωτας λες αν κανω την τραμπα και παρω το 125 θα ειμαι λιγο ακομα "νομιμος" η τα ιδια ειναι ? ντα3 γτ για 125 βγαζεις στα 18 ενω για 135 στα 21 ειναι λιγο ποιο κοντα και σκεφτομαι λες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 μην το κανεις ρε με το crypton κανεις πιο πολυ μοστρα ..τη συγρινεις τωρα το crypton me to innova και εγω μην νομιζεις το ιννοβα του πατερα μου ηταν δεν το αγορασα αποκλειστικα για εμενα ..σιγα μην επερνα ποτε ιννοβα ...εχε χαρη που δεν ασχολιομουν με μηχανακια οταν ο πατερας μου πηρε το ιννοβα αλλιιωσ και εγω crypton x θα επερνα ετσι και αλλιως δεν εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη !!!τωρα το καλοκαιρι θελω να τον πισω να μου παρει ενα modenas dynamik !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Θα μπω ανάμεσά σας και θα πω......................:::::::: ΤΩΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 αμα δεν συμφωνεις καπου απλα γραψε που !!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrypton X 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 ισχυει φιλε που δεν συμφωνεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Αν και δεν το θεωρώ απαραίτητο να γράψω το αυτονόητο, αφού το ζητάτε θα το γράψω... Η οδήγηση ενός οχήματος χωρίς δίπλωμα ή χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα ΕΙΝΑΙ παράνομη και έχει συνέπειες... Δεν μπορείτε να συζητάτε ότι είναι πιο μούρικο το χ παπί από το ψ παπί, τη στιγμή που δεν είστε πιστοποιημένοι με ανάλογο δίπλωμα ούτε μπροστά να τα βάλετε. Το να το ρίχνετε στην τύχη αν θα σας πιάσουν ή όχι (και αυτό θα είναι η μικρότερη στραβή που μπορεί να σας τύχει) δίχνει μεγάλη ανωριμότητα. Τις συνέπειες αυτής της πράξης μπορείτε εύκολα να τις βρείτε στο my bike με πολύ λίγο ψάξιμο. Αν φίλε μου σε πιάσουν με δίπλωμα πενηνταριού να οδηγάς το crypton ή το innova και το τραβήξουν ΔΕΝ σε φτάνουν ούτε για τα χαρτόσημα τα χρήματα που θα πάρεις από την πώλησή του, συν το λερωμένο ποινικό μητρώο σου. Μιλάμε για δικαστήριο και λόγο ηλικίας ΔΕΝ μπορείς να βγάλεις το απαραίτητο δίπλωμα και κουτσά στραβά να τα μπαλώσεις στο δικαστήριο που και αυτό δεν είναι σίγουρο γιατί είναι παράτυπη τέτοιου είδους αθώωση. Εξάλλου, θα πάρεις στο λαιμό σου και τον αδερφό σου που συνναινεί στο να οδηγήσεις το μηχανάκι σου και τους γονείς σου σαν ανήλικος που είσαι. Αν εμπλακείς σε ατύχημα, κλάψε τα νιάτα σου..... Έτσι, απλά..... (που είσαι innova 04 με την υπογραφή σου. Πρώτο θέμα στο my bike πρέπει να μπει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 γιατι ρε φιλε νομιζεις πως το επιδιωξαμε να εχουμε μεγαλυτερα παπια..αν καταλαβες προηπηρχαν και απλα να χρησιμοποιουμαι για κανουμε την δουλειας ετσι και αλλιως εγω το καλοκαιρι μπαινω στα 18 ποτε θα ειμαι νομιμος.για το οτι κυκλοφορω και τωρα προβλημα δικο μου ειναι και οχι δικο ΣΟΥ .....επισης και εγω το παιδι που ανοιξε το θεμα αν διαβασες ολο το θεμα το συμβουλευω να μην οδηγαει χωρις διπλωμα ...επισης δεν του ειπα ποτε να κυκλοφορει με το κρυπτον επειδη ειναι πιο μουρικο αλλα τον συμβουλεψα ως κατοχος του ιννοβα να μην κανει την ανταλαγη ετσι και αλλιως το ιδιο θα μπλεξει ειτε με ιννοβα ειται με κρυπτον..αν μπορουσε ο φιλος θα αγοραζε ενα 50αρι για παρτυ ολο δικο του αλλα οπως βλεπεις τα πραγματα δυσκολεψαν..!!!!ελπιζω να σε καλυψα για να μην νομιζεις πως ολοι οι πιτσιρικαδες θελουν μεγαλα παπια !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 αν πέσεις σε μπλοκο δυσκολα να μη σε σταματησουν. και τα μπλοκα στην αθηνα εχουν αυξηθει κατακορυφα για να βρουν χρηματα. αν εισαι 18+ με τους καθρεφτες σου, το κρανακι σου και τα χαρτια σου δε σου λεει κανεις τίποτα. που και τα χαρτια σου να μην εχεις μαζι η να εισαι παρανομος καπου, αν μιλησεις όμορφα στον αστυνομικό δε θα σε γραψει. παρεπιπτωντος, το διπλωμα που βγαζεις στα 18 δεν ειναι μεχρι 25KW πλέον? η καπιο τετοιο νουμερο. το εχουν αλλάξει? καλύτερα να μη το οδηγας καθολου και να παρεις ποδήλατο η κανα πενηνταρακι. έχω εμπειρια απο τον αδερφό μου, τον γραψανε στα 15 που πηρε το 125 και εφυγε και ετρεχε ο πατερας μου στα δικαστηρια. 2 φορες μάλιστα, όχι μόνο μία. αν γίνει ατύχημα, υπάρχουν 2 τοινα, η τη βγαζεις με φιλικη δηλωση οτι και καλα οδηγουσε ο αδερφος σου (αν συμφωνει και αυτος που ηταν στο ατυχημα) είτε θέλει να βγάλει λεφτά από τη δική σου μ|@λακία, γιατί περί μαλ@κιας πρόκειτε και θα τρεχεις για χρόνια. θα πας 20 χρονων και ακόμα θα έχεις τις συνέπειες για αυτα που έκανες σαν πιτσιρικάς. τα διπλωματα έχουν βγει για συγκεκριμενους λόγους. ενας 16-αρης δε μπορει να έχει τις γνωσεις και τα αντανακλαστικά ενός 18-άρη ούτε την εμπειρία ενός μεγαλύτερου. και ενα περιστατικο που ξερω, σε συγκεκριμένη στροφή στο χωριό μου η οποία είναι θανατηφόρα πριν 10 χρόνια ο γιος ενος φιλου (χωρις διπλωμα) με συνοδηγο τον πατερα του (με αμαξι) τρακαρε 2 κοριτσακια, το ενα πεθανε το αλλο στην εντατικη για μηνες. πουλησε σπιτια,οικοπεδα , οτι είχε και δεν είχε για να μην πάει φυλακή. ακόμα πληρώνει. και τα ρούχα που φοράει πλέον, είναι από δωρεές. πρόσεχε πολύ καλά ποια θα είναι η απόφαση σου. παίζεις όχι μόνο το δικό σου κεφάλι, αλλά και ολόκληρης της οικογένειας σου. αρκεί μία και μόνο στραβή, δε χρειάζετε δεύτερη. πάρε το 50-αράκι , γίνε ενας αξιοπρεπής οδηγός, και άσε τα υπόλοιπα για αργότερα. είσαι μικρός ακόμα, και εσύ και οι υπόλοιποι που σχολίασαν, μη πάτε να χαραμίσετε το μέλλον σας. υπομονή, ο καλύτερος σύμβουλος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrypton X 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 λοιπον συμφωνισα με τον αδελφο μου να πουλισω το x και να παρω ενα 50αρακι εκανα μια ερευνα αγορας και αποφασισα να παρω το daytona sprinter αλλα να βαλω το μοτερ 125 για να αντεχει λιγο...επειδη το 50αρακι daytona δεν εχει δυναμη για 2ο ατομο...προτυνεται κατι αλλο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 γιατι ρε φιλε νομιζεις πως το επιδιωξαμε να εχουμε μεγαλυτερα παπια..αν καταλαβες προηπηρχαν και απλα να χρησιμοποιουμαι για κανουμε την δουλειας ετσι και αλλιως εγω το καλοκαιρι μπαινω στα 18 ποτε θα ειμαι νομιμος.για το οτι κυκλοφορω και τωρα προβλημα δικο μου ειναι και οχι δικο ΣΟΥ .....επισης και εγω το παιδι που ανοιξε το θεμα αν διαβασες ολο το θεμα το συμβουλευω να μην οδηγαει χωρις διπλωμα ...επισης δεν του ειπα ποτε να κυκλοφορει με το κρυπτον επειδη ειναι πιο μουρικο αλλα τον συμβουλεψα ως κατοχος του ιννοβα να μην κανει την ανταλαγη ετσι και αλλιως το ιδιο θα μπλεξει ειτε με ιννοβα ειται με κρυπτον..αν μπορουσε ο φιλος θα αγοραζε ενα 50αρι για παρτυ ολο δικο του αλλα οπως βλεπεις τα πραγματα δυσκολεψαν..!!!!ελπιζω να σε καλυψα για να μην νομιζεις πως ολοι οι πιτσιρικαδες θελουν μεγαλα παπια !!! Αν και δεν το συνηθίζω, επειδή διακρίνω έναν κάποιο κυνισμό στην απάντησή σου, θα σου απαντήσω στο ίδιο ύφος. Λοιπόν φίλε μου, το αν θα παρανομήσεις ΕΣΥ είναι και δικό ΜΟΥ πρόβλημα. Αν οδηγάς χωρίς να έχεις [κατάλληλο] δίπλωμα δεν είσαι καλυμμένος από πουθενά. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος πέσει πάνω σου, χωρίς εσύ να φταις και καταλήξεις στο νοσοκομείο, δεν σε καλύπτει καμία ασφαλιστική. Αυτό σημαίνει ότι τα νοσήλειά σου και τα μετέπειτα έξοδα αποκατάστασής σου θα τα αναλάβει το κράτος (όσο τουλάχιστον έχουμε κράτος πρόνοιας) δηλαδή και ΕΓΩ. Αν πέσεις εσύ σε κάποιον και τον στείλεις στο νοσοκομείο, τα έξοδα αποκατάστασης θα τα αναλάβει το κράτος γιατί η ασφαλιστική σου θα κάνει (δικαίως) τον κινέζο. Οπότε πάλι πληρώνω ΕΓΩ. Επίσης, αν τραυματίσεις κάποιον, θα βρεθείς εσύ και ίσως και οι γονείς σου για κάποιο χρονικό διάστημα στη φυλακή όπου εκεί θα σε ταΐζει, θα σε ντύνει και θα σε φυλάει το κράτος, με έξοδα που θα πληρώνει το κράτος, δηλαδή ΕΓΩ. Και όσο εσύ θα καταστρέφεις τα νιάτα σου και θα χάνεις την ευκαιρία ίσως να γίνεις ένας λειτουργός του κράτους και να πας τη χώρα ένα βήμα μπροστά, πάλι το κράτος θα ζημιώνεται που θα χάσει ένα πολύτιμο στοιχείο του, δηλαδή ζημιώνομαι ΕΓΩ. Κατάλαβες τώρα γιατί δεν είναι μόνο δικό ΣΟΥ πρόβλημα; Τώρα, επειδή όπως σου είπα, ο κυνισμός δεν μου αρέσει και σεβόμενος το νεαρό της ηλικίας σου θα σου δώσω και μια πιο ανθρώπινη απάντηση. Κάθε τι πρέπει να γίνεται στον καιρό του. Το ξέρω ότι δεν γουστάρεις να οδηγάς 50αρι, τη στιγμή που έχεις συνηθίσει σε μεγαλύτερο. Δυστυχώς όμως, έτσι είναι ο νόμος οπότε οφείλεις να το σεβαστείς. Αν δεν μπορείς οικονομικά να ανταπεξέλθεις στην αγορά 50αριού, πολύ φοβάμαι ότι απλά δεν θα έχεις μηχανάκι. Πάντως δεν με πείθεις ότι το οικονομικό είναι το πρόβλημά σου γιατί κάτι για dynamic διάβασα πιο πάνω. Όπως επίσης, δεν είναι δικαιολογία το ότι αυτό σου βρίσκεται, οπότε αυτό θα πρέπει να οδηγήσεις. Με αυτή τη λογική και ο γιος ενός νταλικιέρη, με το που βγάλει δίπλωμα αυτοκινήτου ας πάρει τη νταλίκα, αφού αυτή του βρίσκεται... Αλλά το χειρότερο απ' όλα είναι αυτό που μου επισημαίνεις, ότι και εσύ συμβούλεψες το φίλο να μην οδηγήσει παράνομα κτλ. αλλά μετά το θεωρείς φυσικό να οδηγείτε μεγαλύτερης κατηγορίας μηχανάκια από το δίπλωμά σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις άγνοια κινδύνου - οπότε θα ήμουν ελαστικός και προστατευτικός απέναντί σου - αλλά είσαι πλήρως συνειδητοποιημένος και παρ' όλα αυτά προτιμάς να παρανομείς. Αυτό δείχνει την ανωριμότητά σου και γι' αυτό σου πρωτοαπάντησα με τον τρόπο που απάντησα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 λοιπον φιλε μου δεν ηταν αναγκη να δωσεις τοσο μεγαλη απαντηση και να χασεις τοσο χρονο λεγοντας πραγματα που οπως καταλαβες γνωριζω!!!θα σου απαντησω και εγω ανταξια διοτι διαφορετικα μιλω σε εσενα και αλλιως στον φιλο με το κρυπτον !!Η ανωρημοτητα ειναι απολυτα φυσιολογικη λογω ηλικιας και γι αυτο και η αγνοια φοβου......επισης δεν μπαινω στη διαδικασια να παρω ενα 50αρι κυριως οχι λογο οικονομικων{ενα 50αρι ευκολα αποκτιεται}αλλα γιατι οπως σου ειπα το καλοκαιρι θα ειμαι 18 οποτε νομιμος αρα ποιος ο λογος να παρω ενα 50αρι για 3 μηνες !!Τελος για το οικονομικο δεν αναφερομουν κυριως σε εμενα αλλα στο αλλο το παιδι και σε ολους τους εφηβους!!οσο για το dynamik ουσιαστικα το μεγαλυτερο ποσο θα το δωσω εγω απλα θελω την συκγαταθεση του πατερα μου !!αααα και εκει που λες οτι το θεωρω φυσιολογικο να οδηγαμε χωρις διπλωμα το ειπα διοτι αφου κατεληξε οτι δεν μπορει να παρει 50αρι και θα κρατησει το κρυπτον ετσι και αλλιως δεν μπορουσα να του αλλαξω γνωμη αφου ειχε παρει την αποφαση του !!!οσο για τον κυνισμο ουσιαστικα εσυ τον ξεκινησες στα δυο πρωτα σχολια σου !!αυτα απο εμενα και ευχαριστω για τις συμβουλες σου !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Δυστυχώς βλέπω ότι εκτός από κυνικός είσαι και είρωνας. Να ξέρεις ότι η ειρωνία είναι το μέσον που καταφεύγουν όσοι ξεμένουν από επιχειρήματα. Τέλος πάντων... δεν θα σου μάθω εγώ τρόπους συμπεριφοράς ούτε θα συνεχίσω μια αντιπαράθεση που τείνει να γίνει προσωπική. Σέβομαι τη φιλοξενία του φόρουμ και σταματάω εδώ. Εξάλλου, υπάρχει μπόλικο υλικό σε αυτό το τόπικ για να βγάλει οποιοσδήποτε τα συμπεράσματά του ανάλογα με τα γούστα του. Όσον αφορά στο πρώτο μου ποστ, δεν μιλούσα κυνικά ή σαρκαστικά, αλλά με αγανάκτηση γιατί είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολλάκις - δεν φταίω αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά. Όσο για τις υπόλοιπες ερωτήσεις σου, οι απαντήσεις έχουν δωθεί πιο πάνω, ψάξε και θα τις βρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 λοιπον συμφωνισα με τον αδελφο μου να πουλισω το x και να παρω ενα 50αρακι εκανα μια ερευνα αγορας και αποφασισα να παρω το daytona sprinter αλλα να βαλω το μοτερ 125 για να αντεχει λιγο...επειδη το 50αρακι daytona δεν εχει δυναμη για 2ο ατομο...προτυνεται κατι αλλο ? παρε κανενα glx και πιο θφηνο θα σου βγει και ποιο ανθεκτικο !!δε λεω ομορφο μηχανακι το sprinter αλλα εχει καποια σοβαρα μειωνεκτιματα οπως πολυ αδυναμα πλαστικα σπανε πανευκολα ασε που τριζουν !!!επισης δεν εχουν πολλυ δυνατο φως !!κοιτα και για κανενα διχρονο scoter εχουν καλο γκαζι !! Γενικα ομως να ξερεις κανενα 50αρι δεν παει καλα κυριως με 2ο ατομο δεν υπαρχει καπιο που να εχει πιο πολλυ νευρο εκτος απο ενα 50αρι διχρονο σκουτερακι !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Δυστυχώς βλέπω ότι εκτός από κυνικός είσαι και είρωνας. Να ξέρεις ότι η ειρωνία είναι το μέσον που καταφεύγουν όσοι ξεμένουν από επιχειρήματα. Τέλος πάντων... δεν θα σου μάθω εγώ τρόπους συμπεριφοράς ούτε θα συνεχίσω μια αντιπαράθεση που τείνει να γίνει προσωπική. Σέβομαι τη φιλοξενία του φόρουμ και σταματάω εδώ. Εξάλλου, υπάρχει μπόλικο υλικό σε αυτό το τόπικ για να βγάλει οποιοσδήποτε τα συμπεράσματά του ανάλογα με τα γούστα του. Όσον αφορά στο πρώτο μου ποστ, δεν μιλούσα κυνικά ή σαρκαστικά, αλλά με αγανάκτηση γιατί είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολλάκις - δεν φταίω αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά. Όσο για τις υπόλοιπες ερωτήσεις σου, οι απαντήσεις έχουν δωθεί πιο πάνω, ψάξε και θα τις βρεις. Τελος παντων ληγει εδω η συζητηση ,απλα θα μπορουσες απο την αρχη να τον συμβουλευες περι το θεμα του διπλωματος διοτι δεν ειναι αυτονοητο οπως λες να γνωριζουν κυριως οι νεοι τις συνεπιες αυτες χωρις να φταναμαι να διαφονουμαι σε ολοκληρη σελιδα !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrypton X 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 παρε κανενα glx και πιο θφηνο θα σου βγει και ποιο ανθεκτικο !!δε λεω ομορφο μηχανακι το sprinter αλλα εχει καποια σοβαρα μειωνεκτιματα οπως πολυ αδυναμα πλαστικα σπανε πανευκολα ασε που τριζουν !!!επισης δεν εχουν πολλυ δυνατο φως !!κοιτα και για κανενα διχρονο scoter εχουν καλο γκαζι !! Γενικα ομως να ξερεις κανενα 50αρι δεν παει καλα κυριως με 2ο ατομο δεν υπαρχει καπιο που να εχει πιο πολλυ νευρο εκτος απο ενα 50αρι διχρονο σκουτερακι !!! φιλε γιναμεε εδωσα το Χ σε εναν γειτονα 1.600 ε και θα παρω ενα c50 θα του κανω ανακατασκευη με τν βοηθεια του αδελφου μου και απο τι εμαθα το διπλωμα με καληπτει μεχρι και 70 cc οποτε θα κανω κατι και στο μοτερ να παει 70 (σκευτομαι να αλλαξω πιστονι μπιελα καδενακι δίσκους ελατήρια αλυσίδα γρανάζια ) θα το κανω και ενα σπεσιαλ μπλε χρωματακι και υπομονη μεχρι τα 21 ;) σωστος ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 ωραιοτατος !!!ποτε βρηκες κιολας και το πουλησες και σε καλη τιμη ??μπραβο σου !!!φτιαξτω οπως σου αρεσει θα σου στειλω αυριο κανα μπλε c50 να παρεις καμια ιδεα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες