NikGR 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 Παιδιά καλησπέρα! Είμαι κάτοχος ενός Τ800 και ετοιμάζομαι για το πρώτο μου καλοκαιρινό ταξίδι, εκτός συνόρων. Έχω στα άμεσα σχέδια μου, να αγοράσω πλαϊνές βαλίτσες. Το δίλλημα είναι το εξής: 1) Εργοστασιακές βαλίτσες από τη μαμά Triumph, 62 συνολικών λίτρων, με "float" τοποθέτηση; Η Triumph υποστηρίζει πως η "κινούμενες" βάσεις εξασφαλίζουν σωστή κατανομή βάρους, καλή αεροδυναμική και αυξημένη ασφάλεια. Γενικά με την μαμά πίσω βαλίτσα, δεν έχω βιώσει ποτέ "ψαλιδίσματα" ή στροβιλισμούς στην ουρά της μοτοσυκλέτας και μάλλον το "sliding carriage" κάνει δουλειά.. ή 2) Στα ίδια χρήμματα aftermarket & universal βαλίτσες (μάλλον Givi), με τις βάσεις τους. Συνολικά λίτρα ~80 αλλά με μείον την δεξιά βαλίτσα να εξέχει περισσότερο από την αριστερή λόγο εξάτμισης (ενώ στις εργοαστασιακές δεν συμβαίνει αυτό λόγο, εξού και τα λιγότερα λίτρα). Τί λέτε; Κάποιοι μου λένε: ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ. Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙ! Ενώ κάποιοι άλλοι: Πάρε universal, αν αλλάξεις μηχανή τις κρατάς.. Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 αμα εχεις ηδη -οπως λες- πισω βαλιτσα τοτε τα 62 λιτρα των εργοστασιακων αρκουν. αν ομως καταληξεις να βαλεις aftermarket τοτε δες τις Hepco&Becker,απεχουν ποιοτικα ετη φωτος απο τις Ιταλικες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 Καλησπερα εγω στο δικό μου τιγρη που ταξίδεψα με μαμα ηταν σαν να μην τις φόραγα. δεν ξερω για aftermarket αλλα αμα μπορεις να κανεις καποιες υποχωρίσεις στα λιτρα θεωρω οτι η μαμα λογο έρευνας και μόνο θα σε καλύψουν σιγουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 οι μαμα ειναι πολυ μικρες κ πολυ ακριβες... δεν εχω ακουσει κανεναν να εχει προβλημα αεροδυναμικης με τις αφτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 Θεωρώ ότι οι φορές που θα αποζητήσεις τα 18 παραπάνω λίτρα σε περίπτωση ταξιδιού (ειδικά με γυναίκα ) θα είναι πολύ περισσότερες από αυτές που θα σε δυσκολέψει η μικρή ασυμμετρία πίσω, δεν κάνουμε σφήνες ανάμεσα στα αυτοκίνητα στο ταξίδι ούτε πάμε στο όριο φορτωμένοι.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 εγω για λογους παρακτικοτητας πιο πολυ εχω μονο soft bags, σαμαρια γκιβι 25X2 λιτρα καγγελα με 6 βιδες συνολο 10 λεπτα μαξιμουμ για συναρμολογηση κ 5 λεπτα να τα στηριξεις/δεσεις, tail bag απο κολορι με τα 4 θυλακια να πιανουν αμεσσα στα πιαστρακια πισω κ ιμαντες για εξτρα δεσιμο 60 λιτρα, tank bag 30 λιτρα, με γυναικα που παιρνει μαζι ντουλαπα εχω κ χωρο !!! συνολο ολα 290 γιουρα πριν 2 χρονια (ολα σε προσφορες) κ θα τα εχω για την επομενη μηχανη παντα μιλαμε για πρακτικοτητα κ πιστευω οτι τα hard case ειναι καλυτερα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 .............. Κάποιοι μου λένε: ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ. Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙ! Ενώ κάποιοι άλλοι: Πάρε universal, αν αλλάξεις μηχανή τις κρατάς.. Ευχαριστώ! Και οι δύο έχουν δίκιο. Αν κάποιος έχει ταξιδέψει με την ίδια μηχανή πρώτα με καλές after και μετά με εργοστασιακές, δεν ξαναβάζει after με καμία δύναμη. Εκτός από το αεροδυναμικό πλεονέκτημα, είναι γενικά πιο συμμαζεμένες και δεν κάνουν την μηχανή σαν το τρίκυκλο του Γκοτζαμάνη. Όταν έρθει η ώρα να πουλήσεις την μηχανή, να είσαι βέβαιος πως αν δεν θέλει να τις πληρώσει ο αγοραστής (που συνήθως δεν θέλει μιας και με λεφτά για XT θέλει να πάρει Τίγρη) θα βρεθούν πολλοί που θα θέλουν να τις πάρουν (κάνε ένα μικρό πείραμα και βάλε αγγελία πως πουλάς μεταχειρισμένες μαμά βαλίτσες να δεις τί ανταπόκριση θα έχεις, των βαραντέρο ξέρω πως γίνονται ανάρπαστες). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 και εγω αυτο πιστευω! εργοστασιακες και απο εμενα! καλυτερη αεροδυναμικη και υπαρχει μελετη πανω τους! επεισεις ακομα και οταν θα την πουλησεις -λεμε τωρα- θα ενδιαφερθει περισσοτερος κοσμος γιατι θα εχεις πρικα αλλα και να μην τις δωσεις με την μοτο τις πουλας ανετα! σαν λυση για τα λιγοτερα λιτρα που θα εχεις βαλε ενα μαγνητικο tank bag και εισαι τελειος! ειναι 30 λιτρα αυτα! οκ ταξιδι πας οποτε δεν σε ενδιαφερει και τοσο ουτε θα σε ενοχλει που θα ειναι στο ντεποζιτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikGR 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Ευχαριστώ για τις απόψεις! Κανένας που να έχει οδηγήσει την μοτοσυκλέτα με official & aftermarket για να μας πεί τη γνώμη του; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ojitos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Άσε τις βαλίτσες και ξεκίνα να λες τι ταξιδάκι ετοιμάζεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες