aroulis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 παιδια εχω ενα fazer 600 s2 στα 35000 χλμ και επειδη πλησιαζει η ωρα του service και εχω βαρεθει να πληρωνω 200 + ευρω ξερει κανεις καποιο καλο και φθηνο συνεργειο? απο αθηνα ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Axeas12 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Κανε το σερβις μονος σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) λαδια φιλτρο καντα μονο σου αν θελει μπουζι που ειναι πιο ζορικο,αν σου πουν κανα μαστορα πηγαινε εκει βαλβιδες νομιζω δε θα θελει ακομα τι σου εκαναν κ εδεινες 200 ευρα? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2015 από τον ibar132 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Στα 35χιλ εχεις τα φιλτρολαδοξυδα.Στα 40χιλ εχεις πολυ μεγαλο σερβις κ εκει θα αλλαξεις μπουζι.Δυστυχως εαν πας σε επισημο θα πονεσει η τσεπη σου μιας κ απο οτι μου εχουν πει, παει στα 400ευρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Είχα ρωτήσει σε επίσημο στην Λ.αθηνών 330 μου είπαν και αλλάζουν και λάδια στο πιρούνι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aroulis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 με λαδια μπουζι φιλτρο αερα και τακακια καμια φορα τα οποια σε καθε σερβις (καθε 5000 χλμ) μου ζητανε αλλαγη μου ζητανε 200 ε δεν ξερω εσας ποσο σας παει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 καθε 5000 τακακια?απο χαρτι ειναι? αλλαξε συνεργειο αμεσως.σε κλεβουν.και φιλτρο σε καθε αλλαγη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aroulis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 τακακια οχι παντα αλλα φιλτρο αερα παντα και πηγα κ σε 2 διαφορετικους.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Στα 35χιλ εχεις τα φιλτρολαδοξυδα.Στα 40χιλ εχεις πολυ μεγαλο σερβις κ εκει θα αλλαξεις μπουζι.Δυστυχως εαν πας σε επισημο θα πονεσει η τσεπη σου μιας κ απο οτι μου εχουν πει, παει στα 400ευρ. τι περιλαμβανει αυτο το σερβισ? φιλε αρουλη σε εχουν κατακλεψει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Απο οτι καταλαβα και μπουζι σου αλλαζανε παντα? Γιατι πολυ απλα δε βρισκεις το μανουαλ που λεει αναλυτικα τι αλλαζεις? Σε εχουν κατακλεψει απλα. Αναλογα τη μηχανη το φιλτρο αερα πχ ειναι ανα 2η η 3η αλλαγη. Το φιλτρο λαδιου το ιδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aroulis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Απο οτι καταλαβα και μπουζι σου αλλαζανε παντα? Γιατι πολυ απλα δε βρισκεις το μανουαλ που λεει αναλυτικα τι αλλαζεις? Σε εχουν κατακλεψει απλα. Αναλογα τη μηχανη το φιλτρο αερα πχ ειναι ανα 2η η 3η αλλαγη. Το φιλτρο λαδιου το ιδιο. ναι μπουζι αλλαζα παντα και φιλτρο αερα , φιλτρο λαδιου σε καθε σερβις.... πολλα ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Εννοειται. Δε ξερω ακριβως τι λεει το βιβλιο σερβις σου αλλα χοντρικα ειναι,φιλτρο λαδιου καθε 2η η ακομα και 3η αλλαγη,φιλτρο αερα καθε 2η η 3η αλλαγη και μπουζι 2η η ακομα και 4η αλλαγη. Σε δαγκωναν χοντρα καθε φορα και δε ξερω και εαν στα αλλαζαν κιολας δεδομενου οτι δε χρειαζοταν να στα αλλαξουν! Παρε το μανουαλ και θα σου αλλαζουν καθε φορα οτι λεει και μονο αυτα.και θα ζητας παντα αυτα που αλλαξαν και εαν εχει περισσεψει κατι(πχ λαδι),γιατι πχ μενα καθε 3η αλλαγη με το λαδι που περισσευει,κανω αλλη μια τσαμπε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aroulis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Εννοειται. Δε ξερω ακριβως τι λεει το βιβλιο σερβις σου αλλα χοντρικα ειναι,φιλτρο λαδιου καθε 2η η ακομα και 3η αλλαγη,φιλτρο αερα καθε 2η η 3η αλλαγη και μπουζι 2η η ακομα και 4η αλλαγη. Σε δαγκωναν χοντρα καθε φορα και δε ξερω και εαν στα αλλαζαν κιολας δεδομενου οτι δε χρειαζοταν να στα αλλαξουν! Παρε το μανουαλ και θα σου αλλαζουν καθε φορα οτι λεει και μονο αυτα.και θα ζητας παντα αυτα που αλλαξαν και εαν εχει περισσεψει κατι(πχ λαδι),γιατι πχ μενα καθε 3η αλλαγη με το λαδι που περισσευει,κανω αλλη μια τσαμπε. ευχαριστω πολυ... η αληθεια ειναι οτι πολλοι εκμεταλευονται τους καινουργιους αναβατες και το μερακι τους για την μηχανη για να βγαλουν μερικα φραγκα παραπανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες