dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 ΣΚ με δύο παιδικά πάρτι.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2015 Ευγένιε και λοιποί ενδιαφερόμενοι κατά τις 10 πίνουμε καφέ Καλοπούλα και ξεκινάμε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2015 Πιειτε και μια τζουρα για εμενα που δεν θα ερθω.Καλα να περασετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 Πωωω, έμπλεξα με ανώμαλους. Δεν μπορούσα να βγάλω τις μπότες μου όταν έφτασα σπίτι, ράκος.Ευχαριστώ μάγκες για την υπομονή.Θα ανεβάσω μετά μερικές φωτό, τώρα έχει παιδικό πάρτι, ακούει dirty harry?Ηλία όχι τζούρα, το μπουκάλι ολάκερο ήπια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλως ηρθες στο ... ΜΕΣΟΓΕΙΑ ENDURO TEAM... σε 15 μερες θα εχω ετοιμοπολεμη παλι μοτοσυκλετα με αρρωστησατε.... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 από τον ΠΟΚΑ'Σ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gliatis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 Ανώμαλοι εμείς,,,,,,,,,,,,,,,,,,ντροπή.Μια ήσυχη και ήρεμη βολτούλα δεν έβλαψε ποτέ κανένα Καλως ηρθες στο ... ΜΕΣΟΓΕΙΑ ENDURO TEAM... σε 15 μερες θα εχω ετοιμοπολεμη παλι μοτοσυκλετα με αρρωστησατε....Την άλλη εβδομάδα έχει Κονίστρες.Ετοιμάσου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Την άλλη εβδομάδα έχει Κονίστρες.Ετοιμάσου!!!Επ, εσύ είσαι ο Kolotoumpas! Αναγνωρίζω το νούμερο σου, το έχω σε φωτό! Να ανεβάσω καμιά φωτό ή είστε ντροπαλοί; Είναι και ο Λευτέρης και το παληκάρι με το YZ250WR. Σε έχω κάνει φωτομοντέλο πάντως...Μ΄αρέσει ο ενθουσιασμός σου φίλε αλλά δεν είμαι ακόμα για ολόκληρο event. Σήμερα ήταν η πρώτη μονοπατάδα μετά από 9 μήνες, εντάξει, σούπερ, με κάνατε μάγκα, αλλά μετά από ένα σημείο από την κούραση ούτε το φχαριστιόμουν, ούτε ήμουν και ασφαλής. Υπό τέτοιες συνθήκες λοιπόν δεν έχει νόημα. Σιγά σιγά, να βρεθεί και κάνα δίχρονο etc. etc. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 από τον tzoutz 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 Μαιστα... Ευτυχως που δν ηρθα δηλαδη... Περιμενουμε φωτο και λεπτομερειες για καλο ξεκινημα της εβδομαδας ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σε 15 μερες σου ειπα ρε κωστα.. την αλλη βδομαδα θα ειμαι εκει..http://www.mtbhellas.gr/ αφου ξερεις...εχω κολλησει τωρα.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 από τον ΠΟΚΑ'Σ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Την άλλη εβδομάδα έχει Κονίστρες.Ετοιμάσου!!!Ποιοι θα πανε Κονιστρες απο εδω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) http:// Για οποιον ενδιαφερετε.................... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 21 , 2015 από τον KTMAKIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 Πατάω το λινκ και μου ξανανοίγει την ίδια σελίδα... Για τι πράγμα αν ενδιαφερόμαστε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 Δεν βλεπεις την αφiσα?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 Τώρα ναι, πριν δεν μου την έδειχνε ΧΑ! Η εικόνα στην αφίσα είναι από τον Ιππικό Όμιλο Σαλαμίνας. Όποιος θέλει να του κάνω μάθημα πριν ή μετά το εντούρο, πείτε μου Αν είμαι καλά, ψήνομαι αγρίως ! Αν και να ξέρετε, το έδαφος είναι σαν τον Υμηττό (μάλλον γι'αυτό το έβαλες στο Υμηττάνιακς...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 Οσοι πιστοι προσελθετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες