KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Ημουν σίγουρος...... :clapping2: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Εγωωωωωωωωωωωω Κι εγωωωωωωωωω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos kx 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Έχουμε κάνει φόκους στις μπύρες και τις ποικιλίες σε γειτονικό θέμα... ^_^ θα έρθεις στο κοπή τη πίτα? φοκους χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Αντε να τα πουμε και απο κοντα την Κυριακή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Κι εγωωωωωωωωω Κι εγωωωωωωω (μάλλον) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 Χμ, ναί, γιατί όχι.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Εχω βρει κατι τακους απο ξυλα... σκέφτομαι να τα καβατζωσω και να δουμε τι μπορουμε να φτιαξουμε με αυτα στο πιστακι για τραιαλοκαταστασεις. Θα σας στειλω φωτο το απόγευμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Δελτιο Τυπου Μαζικες ακυρωσεις συμμετοχης σημειωθηκαν στην βολτα των Αγιων Αναργυρων απο μοτο φορουμ, οπου οι παραλιγο συμμετεχοντες στην βολτα εσπευσαν σε γνωστο σημειο προπονησεων με τσαπες, αξινες, βαριες και σιδεροβεργες. Οργασμος εργασιων παρατηρηθηκε στον χωρο, απο ενθουσιωδεις αλαλαζοντες μηχανοβιους, οπου μονιασμενα εργαζονταν, ευρωπαιοι και γιαπωνεζοι, για την δημιουργια "τραϊαλοκαταστασης". 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Ρε Λιά τι όμορφα πράγματα είναι αυτά!!!!! Πως όμως θα τα μεταφέρουμε;;;; Αν αρχίσουμε τέτοιες κατασκευές, έχω και εγώ κάτι "εξαρτήματα" έκπληξη και ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ και βέβαια διαθέσιμα!!!! Δεν θα έλεγα όμως "trial" αλλά "endurocross". Άλλωστε ποιος έχει trial.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 θα κανω μια σφηνα γιατι χτες εκανα μια μινι εξορμηση. καπως ετσι ηταν χτες στο ποικιλο ορος "]http:// http:// http:// 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Dld ήταν γεμάτο σαπουνάδα; :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Εχω βρει κατι τακους απο ξυλα... σκέφτομαι να τα καβατζωσω και να δουμε τι μπορουμε να φτιαξουμε με αυτα στο πιστακι για τραιαλοκαταστασεις. Θα σας στειλω φωτο το απόγευμα Εγώ λεω να τα κάνουμε παγκάκια να κάθετε το κοινό στα πιστάκια να το απολαμβάνει!!! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Μας εφτιαξες... αυτο το στρογγυλο καρουλι που βλεπω στην φωτο το εχουμε;; εχει γινει φυτευτο εμποδιο σουπερ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) @elias10 Τά σύγκεκριμμενα θα τα παρω εγω. Γενικα μη νομιζετε οτι θα τα πολύχαρουμε. Θα τα κλεψουν για ξυλα... Υ.γ @dirtygirly μιλαμε εκανες και γαμω τις ανακοινωσεις Υγ2: γεια σου ρε φωτακο αρχοντα που σε εχουνε χάσει. Επισης οταν σου στελνουν χρονια πολλα λεγε ευχαριστω βρε μαλανγκα .. :P Μονος σου βγηκες? Υ.γ3 @john620 Kai το καρουλι παιρνω αμα θες :) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 @elias10 Τά σύγκεκριμμενα θα τα παρω εγω. Γενικα μη νομιζετε οτι θα τα πολύχαρουμε. Θα τα κλεψουν για ξυλα... Πολύ φοβάμαι ότι έχεις δίκιο...θα κάνουμε τόση δουλειά και κάποιος θα τα βάλει στο τζάκι!!! Αν υπήρχε ένας φραγμένος χώρος θα μπορούσαμε να κάνουμε θαύματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Μίλησα με ΓΑΔΑ σημερα... ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΚΤΜ ΜΟΥ........................................................... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Αν υπήρχε ένας φραγμένος χώρος θα μπορούσαμε να κάνουμε θαύματα. I keep this one and I ll be back in few months :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ω ναι.... Βεβαια Δαναη η μεταφορα δεν ειναι και παρα πολυ ευκολη ε? Αλλα υπαρχει χρονος να παρθουν σωστες αποφασεις :) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 I keep this one and I ll be back in few months :P I'll be waiting! Will not forget your promise. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zid 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 @elias10 Τά σύγκεκριμμενα θα τα παρω εγω. Γενικα μη νομιζετε οτι θα τα πολύχαρουμε. Θα τα κλεψουν για ξυλα... Εχεις δίκιο Ηλία δεν υπάρχει περίπτωση να στεριώσουν πάνω απο μήνα... σίγουρα θα καταλήξουν σε καμια σόμπα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Για αυριο κανεις;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George t. 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 John εγώ ειμαι για έξοδο-Enduro Παπαγου και πέριξ αλλα κατα τις 13:00. Αν δεν βρεθεί άλλος για νωρίτερα και μπορείς το στρώνουμε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Οκ... μιλαμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2015 Βγηκατε τελικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες