HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) ειναι στη κορφη του υμηττου πανω απο τις ελιες.ς... Πισω στο κορωπι δεν εννοεις Γιωργη? Το πιστακι που λες ειναι ουσιαστικα πανω στην πλαγια? Ετσι οπως το περιγραφεις μαλλον λεμε το ίδιο και λεμε το ιδιο τοτε το εχουμε επισκευθει με τον Ευγενιο. Μετα απο φοβερη μονοπαταδα σκας εκει και κανεις εναν τεραααστιο κυκλο... με αλματακια στην καθοδο , φουρκετες και γενικοτερα μια συνεχωμενη αρνητικη κλιση λογω της πλαγιας σωστα? Σε ποια αλλα πηγατε? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2015 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 Δεν έχω άλλα ταινιάκια, έχω όμως λίγες καλές φωτό και αρκετά να γράψω για τα χθεσινά καμώματα, αργότερα όμως.... http://youtu.be/QALk0NDZuGE Τα κατέμια τραβούν την [ανώμαλη και γλυστερή] ανηφόρα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 Γιωργο δεν λες το πιστακι στα νταμαρια ετσι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 Γιανναρε ωραίο μασκάκι φοράει το εργαλείο.... Μπράβο ρε ωραία βόλτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) δεν λεω το πιστακι στην πλαγια ...ηλια αυτο ειναι παιχνιδι σε σχεση με αυτο που λεω ειναι σφιχτο σαν τα πευκακια με κροκαλα κατω δεντρα δεξια και αριστερα.. κλειστα μπερμ,,λουκια,,βραχοανηφορες,,βραχοκατηφορια και δυομιση φορες μεγαλυτερο σε μηκος απο τα πευκα.. ,,με το σημερινο στην ευρυτερη περιοχη του κορωπιου ειναι το εβδομο πιστακι ,,...επαιξε κ ενα διπλα στην αττικη οδο,,οχι στο κολλεγιο αλλο...ανοιχτο γρηγορο ....γιαννη ποιο λες στα νταμαρια??? δεν νομιζω να λεμε το ιδιο ...ειναι ψηλα στους πυλωνες... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2015 από τον ΠΟΚΑ'Σ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 Οχι μαλλον δεν λεμε το ιδιο... τεσπα... ποτε θα μας πας :):):) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 οταν βγαινω ενημερωνω ....μια κυριακη το μηνα ...δηλ ...αντε δυο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 Αυτό πρέπει να λες ΠΟΚΑΣ. Δεν είναι δύσκολο, είναι Μαμίσι!!! Το είδα μετά από πολύ βροχή βέβαια και η γλίτσα-σάθρα ήταν άπειρη. Ίσως στεγνό να είναι ποιο βατό. Όλο το πιστάκι είναι μία πλαγιά. Εγώ πήγα από τον δρόμο που βρίσκεται στη βάση της πλαγιάς. Δεν δίνει την αίσθηση πίστας αλλά κυκλικού γαμώ-μονοπατιού. Όποιος το πάει καλά αξίζει χειροκρότημα. 37.929639, 23.806222 (paste στο maps.google.com) Τις ελιές στην Αττική οδό τις ξέρω. Δεν έχω πάει με το μηχανάκι αλλά τις έχω δει. Που είναι το άλλο νέο που λες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) dirty_girl climbing 1 [που πάω που πάω που πάω δεν ξαναβγαίνω βόλτα μαζί τους προτού γράψω 40 ώρες προπόνηση] dirty_girl climbing 2 [να τα μας εδώ είναι τα δύσκολα κρίμα κρίμα κρίμα καινούργιο μηχανάκι τουλάχιστον θα το ΄χω σε φωτό] dirty_girl climbing 3 [ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΕΡΑΣΑ αγαπάω το μηχανάκι μου αγαπάω το μηχανάκι μου αγαπάω το μηχανάκι μου] - Αυτόν εδώ ρώτησα και μου είπε ότι τα μονοπάτια θα είναι όλα βατά και ήρθα..... - Χμμμ σλουρπ καφεδάκι καφεδάκι τσιγαράκι τι νιρβάνα είναι αυτή Θεέ μου.... - Δεν φταίει ο Γιάννης Δανάη, ο Νότης από εδώ την σχεδίασε την διαδρομή.... - Εμ εμ, εγώ είπα ρε παιδιά να σας πάω σε κάνα λίγο πιο απαιτητικό για να μην βαρεθείτε.... Κίτρινο τρακτέρ σου λέω.... ευγενιε πολλα μπραβο για τον calpak δεν γνωριζα το αντικειμενο της δουλειας σου...... εχω εγκαταστησει τον 3 αρκετες φορες... Ευχαριστώ Γιώργο, μιας και είσαι επαγγελματίας του χώρου η γνώμη σου είναι σημαντική! Γενικά αυτή είναι μία συνεργασία η οποία παίζει εδώ και 8 χρόνια με πολύ καλά αποτελέσματα και απορροφάει αρκετό μέρος από τον χρόνο μου. Στο ΜΚ4 έγινε μεγάλη προσπάθεια να γίνει το σύστημα και πιο προσεγμένο εμφανισιακά/ποιοτικά αλλά και πιο εύκολο στην εγκατάσταση χωρίς να χάσει απόδοση. Τα υπόλοιπα από κοντά, αν και ίσως το ζεστό νερό, μάλλον το ζεστό νερό σε μεγάλες ποσότητες, δεν είναι και τόσο οφτόπικ σε μία χειμερινή εντουράδικη κουβέντα! Αυτό πρέπει να λες ΠΟΚΑΣ. Δεν είναι δύσκολο, είναι Μαμίσι!!! 37.929639, 23.806222 (paste στο maps.google.com) Ρε συ αυτό είναι το πιστάκι που είχατε πάει με τον GeorgeT στην ΣΝΒΥΟ V3 στο οποίο έχω πάει με τον Ηλία μία φορά. Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας με όλα τα πιστάκια ναούμ! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2015 από τον tzoutz 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 Μαγκες τα καταφερα....Τελικα το οτι κυκλοφορουσα σαν τον ταλιμπαν ντυμενος για να μην κρυωσω χειροτερα επιασε. Περασαν οι ημερες και δεν χειροτερεψα οποτε καταφερα και πηγα στην νεα δουλεια χαχαχα Το φοβομουν οσο δεν παει, μην τυχει και χειροτερεψω και δεν παω πρωτη μερα Έχω χεστει απο την χαρα μου χχαχαχαα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 Αυτό πρέπει να λες ΠΟΚΑΣ. Δεν είναι δύσκολο, είναι Μαμίσι!!! Το είδα μετά από πολύ βροχή βέβαια και η γλίτσα-σάθρα ήταν άπειρη. Ίσως στεγνό να είναι ποιο βατό. Όλο το πιστάκι είναι μία πλαγιά. Εγώ πήγα από τον δρόμο που βρίσκεται στη βάση της πλαγιάς. Δεν δίνει την αίσθηση πίστας αλλά κυκλικού γαμώ-μονοπατιού. Όποιος το πάει καλά αξίζει χειροκρότημα. 37.929639, 23.806222 (paste στο maps.google.com) Το πιστακι αυτο ειναι φοβερο. Και ναι, ειναι παλουκι γερο.. Με βρεγμενο τερραιν δεν βγαινει ευκολα, αλλα με πιο νορμαλ συνθηκες ειναι καλο.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 Ρε συ αυτό είναι το πιστάκι που είχατε πάει με τον GeorgeT στην ΣΝΒΥΟ V3 στο οποίο έχω πάει με τον Ηλία μία φορά. Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας με όλα τα πιστάκια ναούμ! Ναι αυτό είναι. Αφού από εσάς το μάθαμε. Αυτό όμως πρέπει να είναι και το πιστάκι που ανέφερε ο ΠΟΚΑΣ. ΧΑΧΑ Πραγματικά έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας από τα πολλά πιστάκια. Τα άλλα 4 που υπάρχουν προς Ανθούσα και Διώνη τα έχει επισκεφθεί κάποιος; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2015 επιτελους συννενοηθηκαμε :grin: ..... ου ρε το ξερατε τοσο καιρο κ το κραταγατε μυστικο....εχω κολλησει με το συγκεκριμενο μονοπατι... :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2015 Πω ρε παιδιά, να'στε καλά, έχω λιώσει στα γέλια με τα σχόλια στις φωτό και με τα κείμενα... Είμαι μες το άγχος για τις εξετάσεις, και είστε το αγχολυτικό μου! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν, καθυστερημένα λίγο θα καταθέσω δύο λόγια για την εμπειρία μου μιας και το τόπικ έχει αποκτήσει λίγο κι ένα ρόλο χωμάτινου ημερολογίου για εμένα. Να σκοτώνει τον χρόνο της η κόρη μου σε 10+ χρόνια διαβάζοντας αυτές τις ιστορίες [i wish...] 6η προπόνηση μετά από 5,5 μήνες αποχής. Η πιο απαιτητική μέχρι τώρα, πιστεύω τα περισσότερα χιλιόμετρα, η περισσότερη ώρα στην σέλα. Καλά να είναι ο γερο-Νότης που όταν καβαλάει γίνεται 18χρονος. Όπως έγραψαν και τα παιδιά όλα τα είχε η βόλτα, σε μορφή μονοπατιού όμως. Πρώτη φορά εδώ και πάρα πολύ καιρό αισθάνθηκα ότι η προπόνηση μου έχτισε την αυτοπεποίθηση χωρίς να με φορτώσει με γκρίνιες και ανησυχίες. Τα πήγα καλά. Αισθάνθηκα καλά. Έμεινα με το συναίσθημα "άντε πότε θα περάσει η γ#μωεβδομάδα να ξαναέρθω στο βουνό" αντί με το πιο συνηθισμένο "ουφ κάλα την σκαπούλαρα και αυτή τη φορά, πάμε τώρα σπίτι μας". Δύο είναι οι λόγοι που συνέβη αυτή η αλλαγή: 1. Από την Δευτέρα που πέρασε ακολουθώ αυστηρά μία σωματική αγωγή, επτασφράγιστο μυστικό η συνταγή της, η οποία ήδη μέσα σε 5 μέρες, έως το Σάββατο δηλαδή, έδωσε νέα δύναμη στο σώμα και αυτοπεποίθηση στο μυαλό. Μιλάμε η π#τσα με την βούρτσα, για τέτοια διαφορά. Χωρίς σωματική δύναμη και αντοχή εντούρο γιοκ. Εκτός αν μιλάμε για τίποτε φλαταδούρες πρατ, πρατ, λασπωθήκαμε λιγάκι και σήμερα, έλα να βγάλουμε τώρα ένα σέλφι. 2. Εκμεταλλευόμενος την βελτιωμένη σωματική κατάσταση φρόντισα να βγάλω όσο περισσότερη οδήγηση από την βόλτα. Ούτε τσιγάρα, ούτε καφέδες, ούτε πολλά μπλα μπλα, στην σέλα και εμπρός μαρς, ακόμα και αν είναι για τραϊαλοασκήσεις. Σόρι παιδάκια που ήμουν κακή παρέα, το κουτσομπολιό είναι η μισή χαρά του εντουρά, δεν μπορούσα όμως να σταματήσω. Εκτός του ότι στον απροπόνητο ακόμα και 20 λεπτά οδήγησης παραπάνω μπορούν να κάνουν διαφορά, υπάρχει και το θέμα της ροής. Μέχρι τώρα κάθε 10 λεπτά διάλειμμα, τσιγάρο, μπλα μπλα, ε μέχρι να ζεσταθείς και να πάρεις το κολάι κρύωνες και πάλι από την αρχή. Τέρμα αυτά, το κεφάλι μέσα [στο κράνος] πλέον. Αυτά λοιπόν, άντε να δούμε τι μου επιφυλάσσουν 2 εβδομάδες της μυστικής σωματικής αγωγής στην 7η προπόνηση της σεζόν..... Για πρώτη μονοπατάδα της χρονιάς Για πρώτη μονοπατάδα μετά από 1 χρόνο Για πρώτη μονοπατάδα με αυτό το μηχανάκι, πέρασα υπέροχα, και σας ευχαριστώ :) Θέλω να ελπίζω πως θα βελτιωθώ σύντομα... ^_^ Γενικά εσύ μικρή αντέχεις, μου έκανε εντύπωση το πείσμα σου. Υπήρχαν φορές που έλεγα "μα καλά που το κουβαλήσαμε το γατάκι, απροπόνητη είναι, έλεος" κι εσύ περναγες, όχι όμορφα, αλλά πέρναγες. Τελικά πρέπει να είναι άγραφος νόμος ότι όταν ένα μέλος της παρέας επιστρέφει μετά από αποχή οι υπόλοιποι φροντίζουν να το ρίξουν στα βαθιά. Λοιπον. Περα απο την πλακα και τα αστεια που λεμε μεταξυ μας, εχθες ενω ηταν γαματη η βολτα, εγω δεν ειχα το μυαλο μου εκει 100% Δεν θα έλεγα ότι παρατήρησα κάτι τέτοιο, αντιθέτως είδα ένα Ηλία κεφάτο, αμάσητο και φυσικά ιππότη, να τρέχει πρώτος να βοηθήσει και να αναλάβει ευθύνη! Ρε κοπέλα μου, τι ακριβώς από το "συμμετρικά" δεν κατάλαβες; ΥΓ. Υπήρχαν κάτι στιγμιότυπα στην κατάβαση των βραχομονοπατιών που ξάνοιγαν τα δέντρα και εμφανιζόταν ο γκρεμός και η Αθήνα από κάτω, ακόμα γυρνάνε στο μυαλό μου, αλλά που χρόνος για φωτό, τρένο το κατεβήκαμε με το βραχοκατηφόρι με τον John620. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2015 από τον tzoutz 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 Καλά να είναι ο γερο-Νότης που όταν καβαλάει γίνεται 18χρονος. Α για 18χρονο τον χρεώνεις εσύ? Εγώ για ψυχοπαθή φονιά γατιών ^_^ 1. Από την Δευτέρα που πέρασε ακολουθώ αυστηρά μία σωματική αγωγή, επτασφράγιστο μυστικό η συνταγή της, η οποία ήδη μέσα σε 5 μέρες, έως το Σάββατο δηλαδή, έδωσε νέα δύναμη στο σώμα και αυτοπεποίθηση στο μυαλό. Καλά σοβαρά τώρα... υπάρχει τέτοια μυστική συνταγή και δεν την μοιράζεσαι? πρόσεξε γιατί έχω πρόσβαση στην οικογένεια... ;) Γενικά εσύ μικρή αντέχεις, μου έκανε εντύπωση το πείσμα σου. Υπήρχαν φορές που έλεγα "μα καλά που το κουβαλήσαμε το γατάκι, . Νιάου... Και το γατάκι, την ίδια απορία είχε στην βόλτα... "Μα πού με πάνε?!?!?!" Τελικά πρέπει να είναι άγραφος νόμος ότι όταν ένα μέλος της παρέας επιστρέφει μετά από αποχή οι υπόλοιποι φροντίζουν να το ρίξουν στα βαθιά. Ω ναι... Ρε κοπέλα μου, τι ακριβώς από το "συμμετρικά" δεν κατάλαβες; Για να μην μας ματιάξουν, τι θες τώρα κι εσύ... Και σιγά την συμμετρία, εγώ είχα και κοτσίδες, ποτέ δεν θα ήμασταν συμμετρικά :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos kx 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 καλησπερα παιδια το σκ ποιος θα ανεβει βουνο ? ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 Εμένα με βλέπω πάντως την Κυριακή να πηγαίνω, το Σάββατο έχω παιδικό πάρτι! Την Κυριακή επίσης έχει AJP Test Ride Event στα πιστάκια Παπάγου διοργανωμένο από την Hellinmoto και την Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης. 11:00 - 16:00 Τέντες, Test Rides, ΒΒQ, κληρώσεις κλπ. ακούγεται ενδιαφέρον! Έχει φόρμα εγγραφής. Η AJP είναι Πορτογαλική κι έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ύπερ ελαφριές αερόψυκτες και υδρόψυκτες εντούρο. Είχα δει ένα στο Enduro Meeting και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, σαν ένα αερόψυκτο Freeride. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 Καλα να περασετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 Εγω αυτο το σ/κ με βλεπω και τις δυο μερες γιατι τα επομενα ειναι δυσκολα για μενα... θα τα πουμε πανω λοιπον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Καλα να περασετε... Εσύ αγόρι σε καλή φάση είσαι; Το σκέφτεσαι για καμία χαλαρή δοκιμαστική; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Χαλαρη δοκιμαστικη ο Σταυρος? Την παλευεις καθολου? Με το που βγει , αν δεν εχει βγει. , θα μπει σε χαρντκορ αμεσως... σιγα.. ιδια κυβικα , ιδιο μηχανακι ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Το χαλαρά πέθανε..... Οχι δεν εχω βγει ακόμα... Σημερα παραλαμβάνω το εργαλείο μετά απο κάποιες βελτιώσεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Το χαλαρά πέθανε..... Οχι δεν εχω βγει ακόμα... Σημερα παραλαμβάνω το εργαλείο μετά απο κάποιες βελτιώσεις.... Σταύρο καινούριο απόκτημα? Για πες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Δεν λεω....θα δειτε....... :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες