Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Α2 ειναι και θελω ενα χρονο ακομη για το απεριοριστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Αρα ούτε ρ1 ουτε ρ6:-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 κανένα από τα 2 δεν μπορείς να οδηγήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 αληθεια ? πωωω καλα με δουλευει ο δασκαλος?? μαλλον δεν καταλαβε τι ειναι το R6 ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 αληθεια ? πωωω καλα με δουλευει ο δασκαλος?? μαλλον δεν καταλαβε τι ειναι το R6 ... Ναι, ξεκάθαρα είναι ο νόμος Δεν μπορείς να οδηγήσεις κανένα από τα 2 αφού είσαι 21. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Όχ κατάλαβα στα 22 μπορώ τουλάχιστον η μου έλεγε ότι νάνε...γιατί αυτοί που ξεκινάνε τώρα για το δίπλωμα πρέπει να πάνε 24 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Οταν μπορεις να εχεις απεριοριστο τοτε μονο θα μπορεις να το οδηγησεις. Ρωτα τον δασκαλο σου ποτε θα μπορεις να εχεις απεριοριστο διπλωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Ναι σε ένα χρόνο μου είπε ελπίζω να ισχύει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Ναι σε ένα χρόνο μου είπε ελπίζω να ισχύει Αν είχες Α2 για 2 χρόνια τότε ,ναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Ε ωραία τότε σε ένα χρονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Εγώ στη θέση σου θα το έβαζα στην άκρη το CBR και θα έπαιρνα ένα παπί για ένα χρόνο. Και το CBR μόνο για καμιά πίστα ή καμιά κυριακή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Εγώ στη θέση σου θα το έβαζα στην άκρη το CBR και θα έπαιρνα ένα παπί για ένα χρόνο. Και το CBR μόνο για καμιά πίστα ή καμιά κυριακή! που το είδες το CBR ? R1 δεν έχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 εδω δεν εχει διπλωμα ποιο ρ1, ρ6 κ σι μπι αρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 που το είδες το CBR ? R1 δεν έχει; Και τα 2 τάφοι είναι, τα μπέρδεψα Δεν το χα δει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Και τα 2 τάφοι είναι, τα μπέρδεψα Δεν το χα δει. άσε άσε βήμα δεν πάει σε λέω το CBR μη το πάρεις χάλι μαύρο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες