Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Γεια σας παιδια σκευτομαι να αγορασω ενα yamaha r6 και βλεπω χλιομετρα γυρο στις 20χιλιαδες ενο η μηχανη φαινετε δουλεμενη αρκετα δλδ γυρο στης 40με 50χιλιαδες !! Ξερετε αν μπορω να το ελενξω σε σιριακο κοντερ η να μην ασχολιθω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Υπάρχουν φώτο ; Η αγγελία;; Sent from my Pantofla using Takatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 οχι στο σχιστο το ειδα πριν 2 βδομαδες !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Οι γιαμαχάκηδες θα ξέρουν.. Sent from my Pantofla using Takatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Περισσότερο εμπιστέψου τα σημάδια χρήσης παρά τα κοντέρ! Ενα καλοσυντηρημένο μηχανάκι με 50.000 κάνει μπαμ και είναι πολύ πιο σοφή αγορά από ενα ερήπειο με ...<<20.000>>! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 από τον eftaxias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Ανοιξες καινούργιο θέμα η ιδέα μου? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 δεν ξερω τι να κανω καλητερα να μην ασχολιθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Γιατι δεν το πας να το δουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Έτος μοτοσυκλέτας; Η αγγελία είναι απο έμπορο; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Δεν είναι απο αγγελια. Στο σχιστο το ειδε. Αρα μάλλον ιδωτηςΑ και έτος 2005 ( το θυμαμαι απτό προηγούμενο θεμα ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Γιατι δεν το πας να το δουν? αυτο ρωταω ..σε συνεργιο μπορουνε να το δουνε το σιριακο κοντερ η οχι ? η να παω σε αντιπροσοπια ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 στο σχιστό;;;;; μαμά μου... εκεί ο πατέρας ενός κολλητού μου βρήκε το κλεμμένο του παπί... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 αυτο ρωταω ..σε συνεργιο μπορουνε να το δουνε το σιριακο κοντερ η οχι ? η να παω σε αντιπροσοπια ? Για να μην παιδευεσαι πάρε συνεργεία τηλ και ρωτά τους. Θα μάθεις απο πρωτο χερι χερι. 5 λεπτα δουλεια. στο σχιστό;;;;; μαμά μου... εκεί ο πατέρας ενός κολλητού μου βρήκε το κλεμμένο του παπί... Τέτοια λεγε του:-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 ΟΧ αστο θα κοιταξω αλλου θα με κλεισουνε μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 τα λέω γιατί ισχύουν! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Η αγγελία που παίζει τι ρόλο βαράει? http://www.mybike.gr/page/classifieds/_/motorcycles/yamaha-yzfr1-2005-r3496 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 από τον Φρανκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 θέλει προσοχή...να κοιτάξεις τα χαρτιά κλπ κλπ...το τελευταίο που μας νοιάζει στο σχιστό είναι αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Κατι ειχα ακουσει αλλα σε παπακια πιο πλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Τα χιλιομετρα αποθηκευονται στο οργανο (κοντερ)....συνεπως αν εχει αλλαξει κοντερ η το εχει πειραξει οπου κι αν το συνδεσεις δεν θα βρεις ακρη μεσω του εγκεφαλου της μοτοσυκλετας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Η αγγελία που παίζει τι ρόλο βαράει? http://www.mybike.gr...zfr1-2005-r3496 δικο μου ειναι το οχοιμα το εχω μυτηλινη για χειμωνα ....τι ακριβος θες να σου πω ...θελω να το ξεφορτοθω πριν αλλαξει ο χρονος γιατι ειμαι 21 και δεν μπορω να παρω διπλομα ...γιαυτο κοιταω για κατι πιο λιγα κιβικα Τα χιλιομετρα αποθηκευονται στο οργανο (κοντερ)....συνεπως αν εχει αλλαξει κοντερ η το εχει πειραξει οπου κι αν το συνδεσεις δεν θα βρεις ακρη μεσω του εγκεφαλου της μοτοσυκλετας. αστο δεν θα βγαλω ακρι τοτε θα κοιταξω αλλου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Και τι σε κανει να πιστευεις οτι για R6 μπορεις να βγαλεις διπλωμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Πάντως εμείς από σχιστό βρήκαμε το Xmax σε άριστη κατάσταση ( και όχι κλεμμένο ). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis Mytilini 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Και τι σε κανει να πιστευεις οτι για R6 μπορεις να βγαλεις διπλωμα? μπορω για το r6 το εχω ρωτησει ενω για το δικο μου θελω ενα χρονο ακομη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Αδερφε τι λεει το διπλωμα σου πανω? Απλα να ξερεις οτι αν μπορεις για ρ6 μπορεις και για ρ1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Το R6 οδηγειται μονο με το απεριοριστο ακριβως οπως κ το R1. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες