digan21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα τωρα προσφατα χαρις ενα φιλαρακι βρεθηκε ενα μοτερ c50 στα χερια 12 volt πρεπει να ειναι εψαχνα xonta μοτερ γιατι με το lifan 8α παει αλλο. Για το c50 το μοτερ εχω κεφαλη cdi απο lifan 125 και γενικα πολλα πραγματα ολοκληρο μοτερ lifan110 και 125 τι με προτεινεται να κανω ? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 από τον digan21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2014 αν βαλεις ολα τα πραγματα του Lifan στο Honda,παλι Lifan δεν θα εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
digan21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 εγω λεο για εναν συνδιασμο πχ εχο την cdi την κεφαλη που βαζουν ολοι γτ να παρο καινουργια ενο μπορω να πειραξω αυτην στροφαλο σιγουρα θα αγωρασο καινουργιο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και κιλινδρο το ιδιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxspect 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) ναι ωραία ρε φίλε , αλλά το μοτέρ από το C , είναι 3τάχυτο. Αν από το μοτέρ το 125 τα έχεις όλα και δουλεύει , τότε να φορέσεις το 125 πάνω στο μηχανάκι σου.. το θεωρώ ποιο λογικό...η γνώση μου αυτό λέει. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 από τον maxspect Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
digan21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 το 125 εκοψε στροφαλο το 110 φρακαρε εχω και ενα ακομη 110 που δουλεβει αλλα θελω να φτιαξω το honda 3 ταχιτιτο θελω δυναμη της τελικεσ τη να της κανω ,, παπακι ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMX 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2015 δεν αξιζει να βαλεις lifan πραγματα σε κινητηρα HONDA. 'H βαλε στου c50 ανταλλακτικα απο astrea και τετοια ή βαλε στο μηχανακι σου τον lifan 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
digan21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 ειναι αμιζο c50 περνει απο αμιζο ανταλακτικα ετσι νομιζω οχι απο μιζατο .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrea grand 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 αδερφε ακου..το καρτερ του c50 παει μεχρι 51mm η cdi κεφαλη δουλευει απο 54mm και πανω διοτι εχει μεγαλυτερες βαλβιδες...αν θες σωστη δουλεια..ανοιξε τα καρτερ...καντω ενα 54αρι με κυλινδροπιστονα..και στειλει τν εκκεντροφορο απο την cdi να τν αγριεψεις..κ βαλε και πανω ενα 24-26 κειχιν και θα δεις διαφορα..ειδικα αν το αφησεις 3ταχυτο θα ειναι το τελειο πραγμα σε δυναμη..γιατι εχεις 3 ταχυτητες και γινεται ποιο γρηγορη η μεταδοση...τσεκαρισμενο γιαυτο στο λεω και εγω τα ιδια εκανα πριν παρω το astrea Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
digan21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 ετυχε και βρικα και μια 6volt που λενε με βαλβιδεs 25 22 ανοιγμενη ετιμη πια αξιζει να μπει λες? καρπυλατερ εχω micuni 26 corp ενα σφροφαλο μπιελο 8α χριαστω κυλινδρο πιστονο ηδη εχω παρει 8α χριαστω τπτ αλλο για να γινει σωστο το φτιαξιμο ? και ακομη το δικο σου ποσο περιπου εβγαζε με 3 ταχυτυτεσ που λεσ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrea grand 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 εαν εχεις φβ..μπαις και πουλα τν cdi και τν 6βολτη να παρεις μια astrea μια αστρισια που λεμε...τι στροφαλομπιελα εχεις παρει? με τι διαδρομη? κυλινδροπιστονο ποσα μμ ειναι? εβλεπα τελικες με εμενα πανω που ειμαι 70 κιλα περιπου εβλεπα με gps μετρημενο131 τελικες αλλα ηταν καθαρο βολταδικο και πηγαινε πενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 το gps μαλλον γελαει ακομη... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SP520(Φάνης) 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Τι chipset ηταν το gps,Sirf star iii ή iv ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
digan21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) μια στροφαλομπιεαλα με λειπει κιλινδρο εχω 57 και σκεφτομαι απο c90 διαδρομη με 25 κομβιο για στροφαρισμα μαζι με την 6 volt (εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερη απο την αστρισια) την κεφαλη φτιαγμενη εκεντροφορο καρμπυλατερ 26 micuni και κιτ συμπλεκτη στο χερη 14 36 γραναζια εσυ πως το ειχες με την γραναζια και τα λοιπα ? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2015 από τον digan21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrea grand 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 το gps ειναι sirf atlas iv και δεν μιλαω για 400αρι..μιλαω για τελικες σε εθνικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
digan21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 astrea grand ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrea grand 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 ναι astrea grand του 94' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες