Jump to content
Konangera

ΜyBike Μεγαρα Edition

Recommended Posts

Και v2paower μεσα!!(Του χρωσταω και ενα κροαυσαν Μαξι). Σορρυ φιλε,να στα δωσει τα χρηματα ο ανεργος,μου το εφαγε η κυρα του :mB_kalo_e:

10834033_10205406318420399_242065165_n.jpg?oh=aac0319d5194226ae8b78505f162c859&oe=54848CFE&__gda__=1417990639_65039466e623bc0950252c958a8d43dc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:offtopic:

Γεράσιμε οι μπότες καλές είναι?Τις έψηνα όταν ήταν να πάρω αλλά δεν έβρισκα κανα review.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι στα Μέγαρα, τα 600άρια πάνε αν όχι καλύτερα, στον ίδιο ρυθμό με 1000. Δεν είναι δα και κανένα Misano με τις ατελείωτες ευθείες για τα 1000άρια. Σωστά; Άρα είναι καλά ο Γεράσιμος. Ξέρει τι κάνει. :P :P :P

Μπα δε νομιζω

Υπηρχαν πολλοι με 1000αρια που τους εφτανα στις στροφες και στην ευθεια τους εχανα και φτου και απτην αρχη να τους ξαναπιασω

Απλα το 1000 ειναι πιο δυσκολο να το μαθεις κατα τη γνωμη μου γιατι φοβασαι μη σου γλυστρισει στις εξοδους ενω το 600 ανοιγεις τερμα αφοβα και αμα κανεις ατσουμπαλιες στο γκαζι δεν φαινεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ωραιοι ειστε ρε παλικαραρακια .Μπραβο !

Ωραια θα ηταν να κανονιζαμε κανενα τρακ ντευ mybike στις Σερρες διημερο αλλα το κοστος για πολλους (ειδικα για εσας απο Αθηνα ) ειναι μεγαλο .

Θα ητανε σουπερ.Να μπουμε μεσα ολοι μαζι να γινει η σφαγη του αιωνα ,να φευγουν πιστονια στην ασφαλτο ,τρελα highsiding .Οι κουλοι να τρωνε low στην Κ5(μεσα σε αυτους και το βορειο ταλεντο ο shumi) ,αλλοι να πεφτουμε ο ενας πανω στον αλλο !! μετα εξω χαβαλες καζουρα κλοτσομπουνιδια παρεξηγησεις ποιος ειναι πιο γρηγορος κτλπ. Χαμος :tooth: :tooth: θα γνωριζομασταν κι ολας.Σεα μεα σουσου μου σου στις Σερρες το βραδακι κτλπ . Δυσκολο ε? :online2long:

Το εχω σκεφτει πολλες φορες αλλα να ανεβει SS οδικως δεν παιζει αφου τοσα χιλιομετρα θα θελει αλλαγη λαστιχα μετα αν εχει γομες (εχω ανεβει 2 φορε για τρακ ντει με αμαξι), οποτε θελει τρειλερ, βενζινες για αμαξι, διοδια, ξενοδοχειο (το ελπιδα resort τα σπαει), βενζινες για το μοτο, λεφτα για ταβερνες κλπ

Πιο φθηνα πρεπει να ερχεται να παμε mugello

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα