Jump to content
Sign in to follow this  
Deja Vu

Βελονισμός.Πιστεύετε σε αυτά που υπόσχεται αν γίνει από ειδικό?

Recommended Posts

Όπως καταλάβατε,προσπαθώ να κόψω το τσιγάρο. :)

Όμως έχω ακούσει πως θεραπεύουν και παθολογικές ασθένειες.Ισχύει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιλε...Θελεις πραγματικα να κοψεις το τσιγαρο?Εγω το εκοψα...

Καθε φορα που θελεις να κανεις τσιγαρο πεσε κατω και παρε 50 ....Ετσι παραγονται φυσικες μαστουροουσιες (βλεπε ενδορφινη) και δεν χρειαζεσαι την νικοτινη ....

End of story .... :_hi:

Οσο για το βελονισμο ....Καλυτερα να δοκιμασεις κανενα μασαζακι ....Ασε τις βελονες....

Ολα πεζουν στη καλη οξυγονωση του οργανισμου ...στη διαστολη των αγγειων κτλ κτλ ...

Κατα προτιμηση το μαζαζ να το κανει 20αρα χωρις ηθικες αναστολες.... :_thumbsup:

:_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ το έκοψα, μαχαίρι εδώ και 3 χρονια.

Η διαδικασία πρέπει να γίνει στο μυαλό πρώτα, να το κόψεις όταν αισθανθείς έτοιμος και να είσαι σίγουρος οτι δεν θα ξανακάνεις ούτε ένα δεν πάει να χαλάσει ο κόσμος.

Επίσης, μην πετάς μισό πακέτο για να δείξεις στον εαυτό σου οτι είσαι αποφασισμένος, ούτε να λες οτι το κόβεισ από Δευτέρα. Είναι σημάδια οτι δεν είσαι πραγματικά έτοιμος, και απλά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.

Φυσικά διαφορετικά πράγματα λειτουργούν σε διαφορετικούς ανθρώπους και για σένα να απαιτείται διαφορετική τεχνική.

Πάντως κάπου διάβασα οτι πολλές τέτοιες μέθοδοι εμφανίζουν ελαφρώς μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας από τισ περιπτώσεις που κάποιος αποφασίζει να το κόψει μόνος του. Τα επιπλέον αυτά ποσοστά οφείλονται στο placebo effect. Οπότε ότι και να γίνει να ξέρεις οτι οφείλεται σε εσένα και όχι σε διάφορα κόλπα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.

Κατα προτιμηση το μαζαζ να το κανει 20αρα χωρις ηθικες αναστολες.... :_thumbsup:

:_hi:

Αυτο ειναι ενα σοβαρο κινητρο για να το κοψω .... :think::think::think::think:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

οπως και να εχει καλη δυναμη φιλε ....οπως ειπαν και τα παιδια ειναι ζητημα μυαλου και μιας αποφασης....καλη δυναμη :D :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα το πιστεψεις ότι θα το κοψεις μπορείς να το καψεις και με τσιχλα.

Η αληθεια είναι ότι όλα βοηθανε αλλά είσαι σίγουρα προετοιμασμενος να δινεις κάποια γιουρια ανα συνεδρεια για να το κοψεις.

Ολα τα άλλα τα δοκιμασες? Αυτοκολλητα τσιχλες κλπ?

Άλλοι το εχουν κοψει και μαχαιρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σου έλεγε ο γιατρός ότι είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου να μην καπνίσεις ούτε ένα τσιγάρο ποτέ ξανά, τί θα έκανες;;

Αν ήξερες ότι κι ένα τελευταίο τσιγάρο μπορεί να σε "στείλει" τί θα έκανες;;

Ακούγεται λίγο εξτρίμ αυτό που λέω αλλά μόνο έτσι μπορείς να επιβληθείς στον εαυτό σου πραγματικά και να το "κόψεις".

Οσο για τον βελονισμό... βοηθάει σε πάρα πολλά πράγματα με μία προυπόθεση: Να ξέρει ο βελονιστής τι κάνει. Αλλιώς μπορεί να σου βγεί και σε κακό.

Δοκίμασε πιο ήπιες μεθόδους όπως μασάζ, γυμναστική και ότι άλλο μπορεί να "ξυπνήσει" τον οργανισμό σου.

Κώστας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν σου έλεγε ο γιατρός ότι είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου να μην καπνίσεις ούτε ένα τσιγάρο ποτέ ξανά, τί θα έκανες;;

Κώστας

αν δεν το παρεις αποφαση και καρκινο να χεις καπνιζεις (σμαιλι φτυνει τον κορφο του) :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΚΑΤΗ ΜΕΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ!!!!!!ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΛΙΣ 5 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ .ΣΗΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ? ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΚΑΝΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ

ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΕΤΣΙ ΒΡΩΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ?

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ Μ Υ Α Λ Ο :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω μιλαμε για ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ! οι οποιες, χωριζονται, βασικα σε δυο ειδη.. τις σωματικες και τις ψυχολογικες..

Υπαρχουν ουσιες που προκαλουν ΚΥΡΙΩΣ! τη μια 'η την αλλη, και ουσιες που προκαλουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ! (Εδω και η πιο δυσκολη απεξαρτηση..)

Εντελως! (?) τυχαια, οι "νομιμες" εξερτησιογονες ουσιες (αλκοολ-καπνος) ανηκουν στη δευτερη κατηγορια! :angel_not:

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, λοιπον!! (Απο τη στιγμη λοιπον που η σωματικη εξαρτηση απ'αυτες τις ουσιες αντιμετωπιζεται ευκολα, σχετικα, αρα το "παιγνιδι" ειναι καθαρα ψυχολογικο, αρκει και μονο να το θελετε πραγματικα! :ok: )

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εδω μιλαμε για ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ! οι οποιες, χωριζονται, βασικα σε δυο ειδη.. τις σωματικες και τις ψυχολογικες..

Υπαρχουν ουσιες που προκαλουν ΚΥΡΙΩΣ! τη μια 'η την αλλη, και ουσιες που προκαλουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ! (Εδω και η πιο δυσκολη απεξαρτηση..)

Εντελως! (?) τυχαια, οι "νομιμες" εξερτησιογονες ουσιες (αλκοολ-καπνος) ανηκουν στη δευτερη κατηγορια! :angel_not:

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, λοιπον!! (Απο τη στιγμη λοιπον που η σωματικη εξαρτηση απ'αυτες τις ουσιες αντιμετωπιζεται ευκολα, σχετικα, αρα το "παιγνιδι" ειναι καθαρα ψυχολογικο, αρκει και μονο να το θελετε πραγματικα! :ok: )

:)

:whistling::whistling::whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα