Jump to content
Sign in to follow this  
kostikas

Μηχανικος

Recommended Posts

Χαιρετώ τα παλικάρια λοιπόν παιδιά έχω μια ανάγκη από μηχανικό καλό που να ειδικεύεται σε παλιές μότο και να ξέρει τι του γίνετε γιατι έχω φάει πολλές φορές το κεφάλι μου αλλα και της καλής μου που ήδη έχει θέματα. Περιοχή Αθήνα και αν γίνεται θελω και προσωπικές εμπειρίες :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πόσο παλιές μοτο;

Γνωρίζω έναν Περιστέρι, που προσωπικά τον θεωρώ πολύ καλό, αν και λίγο τσιμπημένο. Πες μου να σου στείλω πμ αν είναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτήν που έχω του '92 είναι απλά έχω περάσει από πολλούς και δεν ξέραμε την τύφλα τους κυριολεκτικά όλοι με θεωρίες και στην ουσία δεν είχε αυτό που λέγανε..Αυτός που προτείνεις έχει κάνει σε εσένα δουλειά ή το έχεις ακούσει από γνωστούς ;

Τροποποιήθηκε από τον kostikas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτήν που έχω του '92 είναι απλά έχω περάσει από πολλούς και δεν ξέραμε την τύφλα τους κυριολεκτικά όλοι με θεωρίες και στην ουσία δεν είχε αυτό που λέγανε..Αυτός που προτείνεις έχει κάνει σε εσένα δουλειά ή το έχεις ακούσει από γνωστούς ;

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις;

Σε μένα πάντως έχει κάνει δουλειά, και στα δύο μηχανάκια που είχα...Και γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απο αυτόν.

Και δεν είναι και παλιά η μηχανή σου!... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρει από τέτοιες μηχανές ; και αν ναι θα είναι αξιόπιστος σε έναν ξένο ; Μην με παρεξηγείς αλλα έχω φάει άσχημα το κεφάλι μου από δικούς μου ανθρώπους που είναι "μηχανικοί" ..αμα δεν ξέρεις πες δεν ξέρω να πάω άλλου οχι να μου λες θεωρίες και να μου την γ@μ@$ και μετά να παθαίνει χειρότερα πωπω τα ξανά θυμήθηκα :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις;

Σε μένα πάντως έχει κάνει δουλειά, και στα δύο μηχανάκια που είχα...Και γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απο αυτόν.

Και δεν είναι και παλιά η μηχανή σου!... :grin:

Εντάξει με το θέμα παλιά εννοώ εντουροκατάσταση :D ...Από προβλήματα φίλε μου αντιμετωπίζω πολλά δεν κρατάει ρελαντί σβήνει αν δεν παίζω με το γκάζι ακόμα και τον αέρα που έχω ανοιχτό όταν το βάζω μπροστά σβήνει αν δεν παίξω με το γκάζι ξεκίνησε πάλι να μην τραβάει , υπερχείλιση...μου είπαν για σβήσιμο που το πήγαν και σε ηλεκτρολόγο για πηνία φάση , ο μηχανικός που το πήγαινα μου είπε για κεφαλή ότι έχει θέματα για εκκεντροφόρο ότι θες από θεωρία χωρίς να το ανοίξει και λέει θέλουμε το λιγότερο 500 € και λίγα λέω και άσε έχω φλιπάρει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρόβλημά σου ακούγεται για καρμπυρατερ. Πρόσεξέ τώρα: αυτός ο δικός μου που σου λέω, ήταν αγωνιζόμενος με τέτοια μηχανάκια. Οπότε αν μη τι άλλο, ξέρει. Αλλά, υπάρχει κάτι σημαντικό εδώ: πρέπει να δείξεις στο μηχανικό ότι δεν τρώς κουτόχορτο, δυστυχώς ή ευτυχώς. Πχ πας και του λες ότι το μηχανάκι ανεβάζει θερμοκρασία, θα του πείς ότι το βλέπεις από το όργανο, όχι πιάνοντας το μοτερ με το χερι...αν ο μηχανικός σε κοψει ότι δεν ξέρεις, θα σε εκμεταλλευτεί. Πολλοί το κάνουν αυτό...όταν εγώ πάω σε αυτόν που σου λέω, συνήθως τον ζαλίζω λίγο με τη δική μου εκτίμηση του θέματος και τη δική μου γνώμη, για να ξέρει ότι δεν είμαι χαζός, ότι του το πάω για να μου κάνει κατι που δε μπορώ εγώ, όχι για να κου φάει λεφτα. Δε στα λέω για να περιαυτολογήσω, ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω. Ο άλλος που λες εσύ έφτασε εκκεντροφόρο, εκεί του λες "ρε μάστορα τι λες, το καρμπυρατέρ δε θα το δούμε; αφου μόνο ρελαντι μου σβήνει, τι εκκεντροφόρους μου λες;"

Τεσπά, για να μη λέω εγώ μόνο, ας πει και ο Μάκης τιποτα για το δικό του!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατάλαβα απόλυτα τι θες να πεις .Λες ότι παίζει να είναι καρμπυρατέρ ε ; Εσύ δηλαδή δεν του έχεις εμπιστοσύνη πιστεύεις ότι θα σε εκμεταλλευτεί αν σε πιάσει αδιάβαστο ; Πόσο καιρό τον ξέρεις ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχ ωραίος ο Τόλης.

εμείς τον έχομε χρόνια οικογενειακώς σαν μάστορα και έχουμε αγοράσει και οι 3 μας τις μηχανές μας από εκεί.

όλα μας τα μηχανάκια στην πάροδο του χρόνου εκεί κάνουν τα σέρβις τους τους,μικρά και μεγάλα και εκεί θα συνεχίσουν να τα κάνουν.

Καλή δουλειά,σωστή και με σωστές τιμές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρόσεξε, εγώ τον έχω δει να του τα σκάω παραπάνω απο όσο υπολόγιζε στην αρχή, γιατί βγαίναν κάποια ανταλλακτικά εξτρά κ σε κάποιο βαθμό αυτό με παραξένευε. Για βαλβίδες που του το χα πάει, τπυ είπα να μου κάνει χάρτη ρυθμίσεων...από ποιότητα δουλειάς δεν έχω παράπονο, αλλά όχι, δεν τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Τον ξέρω κοντά 3 χρόνια με τις προσωπικές μοτο μου, αλλά παραπάνω σαν ύπαρξη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό λέω ότι θέλω να αξίζει μην την ξαναπατήσω.. στείλτε πμ και θα περάσω και από τους δύο να πάρω μια πρώτη γνώμη να δω τι θα δω :)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις πάντως αν υπάρχει και άλλος καλοδεχούμενος :P

Τροποποιήθηκε από τον kostikas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περνα μια βολτα απο την αχαρνων, βασικα απεναντι απο τα νησιωτικα στις γραμμες του ησαπ στον αγ ελευθεριο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα ενδιαφερεσαι για μηχανικο για Suzuki, τοτε θα πας σε εναν μονο. Ειναι στη Νικαια. αν ενδιαφερεσαι στειλε pm να σ πω. Ειναι μηχανολογος μηχανικος του Μετσοβιου, παλια καραβανα (με προυπηρεσια στην αγωνιστικη της Suzuki). Ειναι απλα ο ανθρωπος που οτι δεν μπορουνε να κανουν οι αλλοι, το κανει αυτος (δεν υπερβαλλω).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν παντως εχει και θεμα με την αναφλεξη σου περα απ'το ρελαντι,οντως πρεπει να τσεκαρεις τα πηνια σου οτι ειναι οκ σε εναν ηλεκτρολογο.Εγω το DR350 που ειχα,μεχρι που το πουλησα δν ειχα καταφερει να το κανω να δουλευει ρελαντι ρολοι οπως τα επομενα που ειχα.

Ο ενας λογος ηταν οτι επαιζα με τα καρμπυρατερ και παιζει ποτε να μην ειχα ενα σε καλη κατασταση οποτε παντα μου εκανε μαλακιες.

Ο αλλος ειναι οτι σε καποια μοντελα,εχει βγει βρωμα οτι δν ειναι πολυ σωστα τα νουμερα που δινουν στα διακενα για τις βαλβιδες.Οποτε θα σου ελεγα να εχεις στο νου σου και αυτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ θα το έχω υπόψη μου πάντως οτι έχει λίγο θέμα με την ανάφλεξη την εχει και αυτός που λες με τις βαλβίδες το έχω ακούσει αλλα δεν ξέρω με εμένα τι παίζει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα