aggelosg14 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Γεια σας παιδια,εχω ενα Kawasaki zx και θελω να το ανεβασω στα 160 κυβικα. Μηπως ξερει κανεις καποιο καλο κυλινδροπιστονο και καρμπυρατερ που να ταιριαζει στο μηχανακι και γενικα οτι αλλο χρειαζεται για να γινει μια ολοκληρωμενη μετατροπη και ποσο θα ειναι περιπου το συνολικο κοστος;Το μηχανακι φοραει μονο μια εξατμιση protech trioval και ενα φιλτρο pipercross.Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
palavos7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Για να το κανεις 160 θα χρειαστης Κυλλινδροπιστονα 59 χιλ. Καρμπυλατερ ενα 28 με ζιγκλερομα η ενα 30αρι στροφαλομπιελα 54 η 56 θα μιλισης με τον μηχανικο σου για αυτο. Μια ηλεκτρονικη και εναν πολλαπλασιαστη Εξατμηση εχεις μια χαρα οπως και φιλτρο Παιξε λιγο με την κεφαλη καντης ροικη εξελιξη και ανοιξε λιγο τις βαλβιδες. κοστος για ολα αυτα σε καλη ποιοτητα --->550 περιπου κοστος για ολα αυτα σε κακη ποιοτητα(κινεζικα) 350 περιπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelosg14 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Ε ενταξει οχι και κινεζικα,λεω να το φτιαξω σοβαρα,για κυλινδροπιστονα εχεις ακουσει κανενα που να ταιριαζει στο zx;Μονο για wiseco εχω ακουσει αλλα και για αυτα δν ειμαι σιγουρος,ευχαριστω για τη βοηθεια παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
palavos7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) αα ναι για zx δεν βγαινει τιποτα.Οποτε κανεις ενα ρεκτιφιε στον κυλινδρο 59 χιλ.Βαζεις ενα πιστονι απο αλλο μηχανακι που να ταιριαζη μπορει να κανουν τα πραγματα απο kaze r η απο xcite Πηγενε καλυτερα στον μαστορα και θα σου πει...επισης μπορεις να βαλεις και εκκεντροφορο.... τα wiseco ειναι καλα και ακριβα πιστονια γιατι ειναι σφυριλατα.Αν διαθετης τα χρηματα αξιζει! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2014 από τον palavos7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelosg14 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Οκ,ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια,θα το κοιταξω αυριο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Το καζερ δεν φοραει 59 χιλ πιστονι Μπορεις να βαλεις αρκετα γιαπωνεζικα πιστονια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelosg14 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Μηπως ξερεις καμια μαρκα που να ταιριαζει στο μηχανακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Aassa, narita Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Το καζερ δεν φοραει 59 χιλ πιστονι Μπορεις να βαλεις αρκετα γιαπωνεζικα πιστονια το καζε ειναι 53 αλλα βγαζει 59 η daytona και εως 67 η takegawa. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelosg14 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Ρωτησα στον μηχανικο και μου ειπε wiseco ή takegawa αν εχεις τα χρηματα,οποτε βλεπω να βαζω wiseco 59mm κυλινδροπιστονο,Keihin pwk 28αρι και εκκεντροφορο.Ξερει κανεις σαν κανεναν καλο γτ δν βρισκω τιποτα,μονο κατι takegawa για το kaze με 170 ευρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
palavos7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 keihin pwk 180 ευρο καινουργιο wiseco πιστονη 140 ευρο κυλινδρο παρε εναν φθηνο..shark καλη κα φθηνη επιλογη και αν 8ες με 25 ευρο παραπανω αλλα ποιοτητα aasa εκκεντροφορος fuego http://www.akyriakopoulos.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=101#.VGujuGcjZVc 60 ευρο..αν δν θες να πας για παραπνω λευτα. Στροφαλο τι θα βαλεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelosg14 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Για κυλινδρο ελεγα να κανω ρεκτιφιε αυτον που εχω,αλλα αν μου περισσεψουν χρηματα θα παρω αλλον.Για στροφαλο δν εχω βρει τιποτα που να ταιριαζει,ξερεις εσυ κανεναν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelosg14 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2014 Παιδια βοηθεια!!Δν μπορω να βρω 59μμ κυλινδρο για zx,ρωτησα και στο μηχανικο και μου ειπε οτι δν ξερει ουτε αυτος.Μηπως ξερει κανεις σας καποιον που να ταιριαζει στο μηχανακι??Ρωτησα στην aasa και μου ειπαν να τους στειλω τον δικο του να τον κανουν ρεκτιφιε,αξιζει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
palavos7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2014 αξιζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 κοιτα μηπως βρεις εναν μεταχειρισμενο ή ιμιτασιον να παρεις να κανεις ρεκτιφιε, εγω δεν θα χαλαγα τον γνησιο. μπορει αργοτερα να θελεις να το ξανακανεις νορμαλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelosg14 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Κι εγω γι αυτο το σκεφτομαι.Ουτως ή αλλως μπορει να χρειαστει να το περασω απο κτεο και δν θα μπορω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες