xristos9 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 γεια σας παιδια. εχω ενα astrea grand το εχω κανει 53mm με εκκεντροφορο 4ο σταδιο. λοιπον εβαλα πανω ενα καρμπιρατερ 28 dellorto δοκιμαστικα για να δω πως θα δουλευει και το δουλευε αψογα αλλα στα ψιλα ξερναγε την βενζινη απο την εισαγωγη του αερα. απο εκει που μπαινει το φιλτρο δηλαδη. εβαλα πανω μετα ενα mikuni 24 και μπερδευε πολυ στα χαμηλα αλλα και αυτο ξερναγε την βενζινη. ψαχτικα λιφο με τα ζιγκλερ. το 28 φοραει 50ζιγκλερ και το 24 φοραει 86. πιστευω οτι ο λογος που εκανε τα μπερδεματα με το 24 ειναι οτι θελει μικροτερο ζιγκλερ. το προβλημα ομως ειναι γιατι ξερνανε και τα δυο την βενζινη. εχει κανεις να μου πει καμια ιδεα? και τα δυο ειναι για διχρονο και εχω σφραγισει την εισαγωγη λαδιου. τα βαζω πανω με λαιμο κομενο και λαστιχο που τον ενωνει με τα καρμπιρατερ. δεν πιστευω να το κανει ολο αυτο επειδη ειναι λιγο ορθιο το καρμπιρατερ οπως καθετε λογο του λαιμου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 να πουλησεις τα καρμπ για 2Τ κ να παρεις ενα keihin για 4Τ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 οτι ζιγκλερ και καρμπυρατερ και να βαλεις παντα θα βγαζει βενζινες απο την εισαγωγη του καρμπυρατερ και ειναι ενας απο τους λογους που υπαρχουν τα φιλτρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos9 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 πια η διαφορα σε καρμπυρατερ 2Τ με 4Τ εκτος του λαδιου? εγω ξερω οτι το φιλτρο ειναι για να μην μπαινουν σκουπιδια στο καρμπυρατερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 σε ολα τα μηχανακια πετανε βενζινη τα καρμπς και το μπροστινο φτερο γινεται χαλια αν το αφησεις ετσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 πια η διαφορα σε καρμπυρατερ 2Τ με 4Τ εκτος του λαδιου? εγω ξερω οτι το φιλτρο ειναι για να μην μπαινουν σκουπιδια στο καρμπυρατερ. σωστα ξερεις αλλα δεν ειναι αυτος ο μοναδικος λογος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos9 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 οποτε με ενα φιλτρο το προβλημα λυνετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) ακριβως.Αυτο βεβαια δεν σταματαει να ξερναει απλα λογω οτι θα υπαρχει το φιλτρο δεν θα το βλεπεις και δεν θα ενοχλει ειτε εσενα ειτε να σου χαλασει τα πλαστικα. τωρα οσο αφορα τη διαφορα αναμεσα σε 2τ και 4τ στο καρμπυρατερ πολυ θα ηθελα να την μαθω και γω... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2014 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos9 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 το προβλημα ειναι οτι ξερναει αρκετη βενζινη. η μιση παει για καυση και η αλλη μιση παει τσαμπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 τοτε βαλε μικροτερο καρμπυρατερ,βγαλε τον εκκεντροφορο και/η κανε το μηχανακι μαμα αν θες να χεις μικροτερη καταναλωση... Επισης υπαρχουν 2 τυποι ζιγκλερ το κεντρικο και του ρελαντι.το 24 μας λες εχει 86 ζιγκλερ αυτο πρεπει να ειναι το κεντρικο ζιγκλερ γιατι το 86 ειναι πολυ μεγαλο για ζιγκλερ ρελαντι.Το 28 αποκλειεται να εχει 50 κεντρικο ζιγκλερ γιατι ειναι πολυ μικρο, οποτε το 50 πρεπει να ειναι ζιγκλερ ρελαντι...Δες ποσο ειναι του 28 το κεντρικο ζιγκλερ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 εμενα ενα μικουνι που εχω στο Α100 (2Τ) εχει κ 2 σωληνακια τα οποια ειναι για να παιρνει αερα κ να δουλευει η υποπιεση. Μπας κ εχει κ το δικο σου κ οταν ρουφαει αερα κ αφηνει ελευθερη τη ροη βενζινης? Γι'αυτο σου λεω οτι εφοσον εχεις πειραξει το παπί βαλε ενα καρμπ για 4Τ keihin και πουλα τα αυτα που εχεις για διχρονα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos9 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 αυτα εχω διαθεσιμα τωρα και δεν μου περισευουν να παρω αλλο. γι'αυτο πρεπει να το φτιαξω το 24. θα κοιταξω τα σωληνακια και θα τα ταποσω. θα βαλω και ενα μικρο ζιγκλερακι. θα βαλω και ενα φιλτρο και βλεπουμε. ελπιζω να στρωσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 για πιο λογο ρε φιλε να ταπωσεις τα σωληνακια?την χρησιμοτητα τους την ξερεις?η ετσι σου ρθε αντε καντο?πχ το ενα εγω προσωπικα γνωριζω οτι ειναι της υπερχειλισης,αν το ταπωσεις θα γινει το πολυ απλο πραγμα,θα βγαζει βενζινες,θα βγαζει,θα βγαζει εως που θα γεμισει μεσα το σωληνακι και μετα παιζει να στο πεταξει εξω [γιατι ως γνωστο τα υγρα δεν συμπιεζονται και η ποσοτητα τους παραμενει σταθερη οτι και να κανεις] και να γεμισει το καρμπυρατερ βενζινες... τωρα οι υπολοιπες δεν γνωριζω γιατι ειναι αναλογα και το καρμπυρατερ... Και φυσικα η αλλη ειναι η υποδοχη της βενζινης απο το ντεποζιτο...το 86 παντως σαν κεντρικο ζιγκλερ εγω ηδη το θεωρω μικρο αν σκεφτεις οτι εγω εχω 100αρι ζιγκλερ[keihin pe 24] που το μηχανακι μου ειναι μαμα με εκκεντροφορο-καρμπυρατερ...αφου το προβλημα σου ετσι και αλλιως λυνεται με το που βαλεις το φιλτρο γιατι να κανεις ολα τα υπολοιπα?βαλε το φιλτρο καταρχην και δες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos9 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 το καρμπυρατερ ειναι απο δίχρονο οποτε εχει και εισαγωγη λαδιου. σε τετοιες περιπτώσεις βαζουμε ενα σωληνακι και το ταπώνουμε γιατι ως γνωστόν τα τετράχρονα δεν χρειαζοντε λαδι μαζι με την βενζινη. αυτο με το ζιγκλερ το αφησα στην ακρη γιατι οντως ειναι αρκετα μικρο. φιλτρο αερα εβαλα αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Πουλα ενα απο τα 2 που εχεις για διχρονο κ παρε ενα για τετραχρονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) το καρμπυρατερ ειναι απο δίχρονο οποτε εχει και εισαγωγη λαδιου. σε τετοιες περιπτώσεις βαζουμε ενα σωληνακι και το ταπώνουμε γιατι ως γνωστόν τα τετράχρονα δεν χρειαζοντε λαδι μαζι με την βενζινη. αυτο με το ζιγκλερ το αφησα στην ακρη γιατι οντως ειναι αρκετα μικρο. φιλτρο αερα εβαλα αλλα δεν αλλαξε τιποτα. εισαγωγη λαδιου στο καρμπυρατερ απο που?οταν λες δεν αλλαξε τιποτα? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2014 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 εισαγωγη λαδιου στο καρμπυρατερ απο που?οταν λες δεν αλλαξε τιποτα? το dell'orto 21 που εχει το σκουτερ μου εχει εισαγωγη για ψιλό σωληνακι (μεγεθος οδοντογλυφιδας) και εκει μπαινει το σωληνακι απο την τρομπα λαδιου. Ομοια εχει κ το mikuni 22 μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες