zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Σήμερα τοποθέτησα τις ποδιές, (ότι απέμεινε από αυτές), τα πέδιλα στον πύργο και τα εργαλεία: Μετά, αστάρωσα: Έριξα και ένα pre-shading: Και τέλος, πέρασα και το βασικό χρώμα. Η επιλογή έγινε με βάση το artwork του κιτ, αφου το πράσινο ήταν το κυρίαρχο χρώμα και μετά το κίτρινο και το καφέ: Θα το αφήσω να στεγνώσει και μετά θα μασκάρω για να περάσω τα άλλα δύο χρώματα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 έτοιμο και το καμουφλαζ, θα το αφήσω να στεγνώσει και μετά θα περάσω από πάνω κάποιο ελαφρύ τόνο, μάλλον του desert yellow για να δέσουν τα χρώματα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 γμ το κερατό μου να μην παίζουν φράγκα, ούτε για κάτι τόσο απλό !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Έχω να κάνω ακόμα τα σκονίσματα και να φτιάξω τις ερπύστριες, τους εδαφιαίους, τις εξατμίσεις και τα πέδιλα στον πύργο. Είναι πιο άσπρο από ότι φαίνεται, απλά δεν έχω καλό φως στο γκαράζ και για αυτό φαίνεται κάπως περίεργα. Αύριο που θα είναι μέρα, θα το ξανατραβήξω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 Επιτέλους, τέλος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 οι 2 απορίες που έχω είναι 1) είναι τόσο "άσπρο" όσο φαίνεται στις φωτό ??? 2) το ήθελες έτσι ??? (σε ρωτάω καθώς το καμουφλάζ που έκανες πριν, τώρα έχει χαθεί...) πάντως το σύνολο του πολυκαιρισμένου και ταλαιπωρημένου και το πέτυχες & είναι ωραίο επάνω του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 Ναι, είναι τόσο άσπρο, είναι το λεγόμενο whitewash, κοινώς ασβέστωμα, που έκαναν στο πεδίο της μάχης, όπου είχε χιόνια. Εδώ είναι το πραγματικό, κατά τη διάρκεια επισκευών: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 τελικά από το pc δεν είναι τόσο άσπρο όσο από το κινητό !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisM 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Ασχολείται κάποιος με μοντελισμό κι αν ναι γνωρίζει κάποιο φορουμ; Έχω στο μυαλό μου να φτιάξω ένα θερμικό αεροπλάνο αλλά θα θελα να πάρω μια ιδέα και από εταιρίες ( τηλεκατευθύνσεων, κινητήρων κτλ) ίσως να βρω κάποιο σχέδιο από κανά trainer... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Από τα πιο μεγάλα forums είναι το modelteam.gr αλλά έχει και το aeromodelistis.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Καιρό είχα να ποστάρω εδώ, για πάμε... StuG III Ausf. G Απομένουν οι ερπύστριες και μετά έχουμε το βάψιμο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Και μια πιο κοντινή το εσωτερικό του: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Φοβερη εσωτερικη λεπτομερια το κιτακι.. Ωραια φαση και αυτο με το προστατευτικο των ερπυστριων, δεν το ειχα ξαναδει σε αρμα ΒΠΠ.. Ωραιος! Τωρα που ξεμπερδεψα εξεταστικη θα τελειωσω και εγω ενα project που δουλευω κανα 2μηνο πανω στο "the hobbit".. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Δεν είναι ένα ότι και ότι StuG, είναι ένα StuG που έδρασε στη Ρόδο. Οι κεραίες είναι κατασκευασμένες με την μέθοδο του ζεσταμένου πλαστικού, δηλαδή κόβουμε κομμάτι από το πλαίσιο, το ζεσταίνουμε με έναν αναπτήρα και τραβάμε ώστε να δημιουργήσουμε τις κεραίες. Επίσης, το 100 είναι βαμμένο με στενσιλ, αφού δεν υπήρχε στις χαλκομανίες του κιτ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Εχει και ιστορια πισω του λοιπον. :) Ωραιο και το κολπο με την κεραια, νομιζω το ειχες ξανακανει και σε ενα παλιοτερο μοντελο.. Το 100αρι ισως θα ηταν καλυτερο να εβρισκες καποιο τροπο να το φτιαξεις σε πισι και να το εκανες χαλκομανια μετα, πρεπει να εχεις φοβερα σταθερο χερι για να βγει κομπλε.. Οχι οτι βγηκε ασχημο εδω, anyway. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 πιο καλό θα έβγαινε αν δεν ήμουν τεμπέλης και το έκανα με τον αερογράφο... είπα να δοκιμάσω την εύκολη λύση, αλλά δεν μου βγήκε καλό με το πινέλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 άλλο ένα κιτ τελείωσε, πρόκεται για ένα αντιαρματικό με την ονομασία Nashorn (Ρινόκερος) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) να σας παρουσιασω και εγω τα δυο πρωτα μου μοντελακια Αεροσκαφη ομως που ειναι η τρελα μου προσπαθσα να κανω την παραλλαγη των ελληνικων Mirage 2000 Sukhoi T-50 PAK-FA F-15 Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2013 από τον foten21 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Το τελευταίο μου δημιούργημα, Panzer II Ausf C 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fliper85 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Τωρα πηραχαμπαρι αυτο το θεμα.Ασχολουμε χρονια με τον μοντελισμο.Ξεκινησα με στατικο.Ειχα αεροπλανα,αρματα και αμαξια.Βαμμενα στολισμενα.Ηταν συνολικα 24.Σε μια γιορτη σπιτι μου,γυρισα πιο αργα λογο δουλειας.Και τι να δω.Ειχαν μπει 2 μπομπηρες στο δωματιο με τα στατικα και τα ειχαν κανει λαμπογυαλα.Τρελαθηκα.Το τι εγινε την επομενη δεν λεγεται.Τωρα πια ασχολουμε με τηλεκατευθυνομενο μοντελισμο.Και εδω εχω ελικοπτερα,αεροπλανα,σκαφη και αμαξια.Αλλα με βενζινη,αλλα νιτρομεθανιο και αλλα ηλεκτρικα.Ειναι ενα μικροβιο που δεν βγαινει ποτε.Απο αεροπλανα μου αρεσουν τα υπο κλιμακας ( scale ).Ειναι αλλη φαση να βλεπεις ενα p47 η ενα fw190 στον αερα να πεταει και να περναει απο μπροστα σου.Ειναι σαν αληθινο!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 δεν μου άρεσαν οι κίτρινες χαλκομανίες, δεν έκατσαν και καλά, οπότε έκανα μερικές αλλαγές 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 βασικά σκεφτόμουν πως θα έπρεπε να "πετάξεις" και μερικές φθορές στο κίτρινο "αυτοκόλλητο" (σαν αυτές στη θωράκιση του άρματος) αλλά ντρεπόμουν να στο πω.... πολύ καλύτερο με τα νέα "αυτοκόλλητα" !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 αν δεν ήθελα την γνώμη των άλλων, δεν θα ανέβαζα τις φωτογραφίες! οπότε, την επόμενη φορά, μην κολλήσεις, κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fliper85 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Οσοι εχετε τρελα με τα αρματα εχετε παρει πρεφα ενα παιχνιδι οnline World of Tanks?Εχει πολλα μοντελα εκει και παιζεις και μαχες με αλλους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 ας πούμε ότι κάτι κάνουμε στο WoT http://www.noobmeter.com/player/eu/zb00p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες