middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Πρόβλημα στο versys έχεις με ισοϋψείς συνεπιβάτες. Αν ρίχνεις στο συνεπιβάτη 20 πόντους δεν έχεις πρόβλημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Xαχαχα οντως δεν το ειχα σκεφτει, βεβαια εχω γεμισει και σελα και εχει ερθει κοντα σε υψος με την πισω. Τι να πει και ο τιγρης μετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GreekSouvlaki 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Οπότε πιο μηχανάκι έχεις να προτείνεις με τα παραπάνω;;;; αυτο που θα σε βολευε πιστευω ειναι το BMW 650 GS Dakar ειναι οικονομικο ανετο φοβερος τουριστας (για μονοκυλινδρο) και παει ανετα παντου τι αλλο θες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Οπότε πιο μηχανάκι έχεις να προτείνεις με τα παραπάνω;;;; Ότι λέει και το παλικάρι παρακάτω: bmw 650 gs, aprilia strada/trail, ktm 690 sm/duke ισως.. αυτα για ανεση και συνεπιβατη με τη συγκεκριμενη σειρα.. αλλιως οποιοδηποτε συγχρονο 1κ σου αρεσει απο 2κ υπαρχουν καποια commuter οπως er-6f ή μπορεις να δεις καποιο versys οι παραπανω κυλινδροι αρχιζουν και γινονται εξαιρετικα ασυμφοροι για μεσα στην πολη υ.γ οντως και εμενα με φοβιζει το θεμα των χασκυ αλλα φανταζομαι το σερβις τους θα γινεται στην bmw και οχι στην ΚΤΜ παροτι η εταιρια ανηκει πλεον στους αυστριακους Τα ΚΤΜ που αναφέρθηκαν παίζει να είναι τα πιο άβολα για 2 άτομα σε μανίσια κατάσταση, αλλά αν έχεις λεφτά να ρίξεις αλλάζει το πράγμα (εκτός από το duke που μάλλον δε σώζεται με τίποτα στον τομέα δικάβαλο, το enduro και το SM άνετα σηκώνουν τροποποιήσεις σε πιο ταξιδιάρικο στυλ). Επίσης μιλάμε ίσως για το καλύτερο μοτέρ της κατηγορίας σε all-around χρήση:δύναμη (65 ονομαστικά άλογα σε μηχανάκι 140 κιλών)χαμηλή κατανάλωση και καλή αυτονομία (σαν συνέπεια και του παραπάνω, πχ το SM καίει λιγότερο από 6 στα 100 με καγκούρικη οδήγηση και πέφτει κάτω από τα 5 με φυσιολογική, από 2014 και μετά που βγαίνει με δύο μπουζί ίσως να είναι ακόμα καλύτερο)αραιά διαστήματα service για μονοκύλινδρο τέτοιας δύναμης (κάθε 10000 χλμ)αξιοπιστία (υπάρχουν αναβάτες που κάνουν γύρο του κόσμου με αυτά τα μηχανάκια) Το θέμα σε μια τέτοια αγορά είναι το κόστος, γιατί δε βρίσκονται εύκολα μεταχειρισμένα. Για κάτι οικονομικό πας σε BMW 650 ή aprilia pegaso (το trail είναι πιο χωμάτινο, το strada πιο ασφάλτινο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
caza 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Ότι λέει και το παλικάρι παρακάτω: Τα ΚΤΜ που αναφέρθηκαν παίζει να είναι τα πιο άβολα για 2 άτομα σε μανίσια κατάσταση, αλλά αν έχεις λεφτά να ρίξεις αλλάζει το πράγμα (εκτός από το duke που μάλλον δε σώζεται με τίποτα στον τομέα δικάβαλο, το enduro και το SM άνετα σηκώνουν τροποποιήσεις σε πιο ταξιδιάρικο στυλ). Επίσης μιλάμε ίσως για το καλύτερο μοτέρ της κατηγορίας σε all-around χρήση:δύναμη (65 ονομαστικά άλογα σε μηχανάκι 140 κιλών)χαμηλή κατανάλωση και καλή αυτονομία (σαν συνέπεια και του παραπάνω, πχ το SM καίει λιγότερο από 6 στα 100 με καγκούρικη οδήγηση και πέφτει κάτω από τα 5 με φυσιολογική, από 2014 και μετά που βγαίνει με δύο μπουζί ίσως να είναι ακόμα καλύτερο)αραιά διαστήματα service για μονοκύλινδρο τέτοιας δύναμης (κάθε 10000 χλμ)αξιοπιστία (υπάρχουν αναβάτες που κάνουν γύρο του κόσμου με αυτά τα μηχανάκια) Το θέμα σε μια τέτοια αγορά είναι το κόστος, γιατί δε βρίσκονται εύκολα μεταχειρισμένα. Για κάτι οικονομικό πας σε BMW 650 ή aprilia pegaso (το trail είναι πιο χωμάτινο, το strada πιο ασφάλτινο). Ωραία τα μηχανάκια που μου πρότεινες και σε ευχαριστώ. Απλά δεν μπορώ να πάω σε κτμ γιατί πρέπει λόγω δουλειάς να έχω top box.Φαντασου να έχω top box στο κτμ, θα γελάσει και το ποικιλοχρωμον εριφιον:P:P:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Νομίζω ότι ένα tank bag είναι καλύτερη λύση έτσι κι αλλιώς. Καταρχήν, αν ψάξεις λίγο μπορείς να βρεις κάποιο που εκτός από τα λουριά για να δένει στο τεπόζιτο, έχει και ιμάντες πλάτης. Οπότε όσο οδηγάς δε σε ενοχλεί γιατί είναι δεμένο στη μηχανή, αλλά μπορείς φεύγοντας να το φορέσεις και να το πάρεις μαζί σου. Έτσι έχεις και άνετη οδήγηση και ασφάλεια για τα πράγματά σου. Εχει ακούστει κατά διαστήματα να παραβιάζουν top case για να κλέψουν κράνη κλπ, προσωπικά δε θα άφηνα μέσα τίποτα. Οπότε, αν είναι να τα κουβαλάω, καλύτερα tank bag που μπορώ να το πάρω μαζί μου αφού παρκάρω. Επίσης, το tank bag είναι καλύτερο και στην οδήγηση, γιατί το όποιο βάρος πέφτει κοντά στο κέντρο βάρους της μοτοσυκλέτας (μπροστά και κοντά στο μοτέρ) και δεν σου παράγει στροβιλισμούς αέρα στην ουρά όπως κάνει ένα top case. Αυτό το τελευταίο βέβαια είναι πρόβλημμα στα πολλά χιλιόμετρα και δε συμβαίνει πάντα, εξαρτάται από τη συνολική αεροδυναμική της μοτοσυκλέτας (ύψος ζελατίνας, διαστάσεις αναβάτη, σχήμα μοτοσυκλέτας, κλπ). Μπορεί πχ στο ίδιο μηχανάκι με το ίδιο top case άλλος να πηγαίνει κανονικά και άλλος να έχει αστάθειες στα πολλά χιλιόμετρα. Το πλεονέκτημα όμως της συγκέντρωσης των μαζών σε πιο σωστά σημεία το έχει αδιαμφισβήτητα το tank bag. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Δεν συγκρινεται η ευκολια και τα πλεονεκτηματα ενος tankbag και ενος topcase. Φυσικα και το 2ο ειναι πιο πρακτικο. Βεβαια το πρωτο επηρεαζει λιγοτερο κατα την οδηγηση, αλλα αυτο ειναι συνηθως πολυ ψιλα γραμματα. Ειναι ψιλοσπανιο να καταλαβεις την διαφορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
caza 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2014 Παιδιά βρήκα ένα gs650 twin του 2008 σε καλή κατάσταση αλλά αρκετά χλμ 48000. Να το τσιμπήσω λέτε ή θα έχω ιστορίες για αγρίους με την BMW. Γιατί έχω ακούσει διάφορα για την εν λόγω εταιρεία είτε με προβλήματα στο abs είτε σε άλλα ηλεκτρονικά και όλα αυτά είχαν υψηλή ταρίφα! Έκοβαν λωκους...Έχετε ακούσει γενικά κάτι για το συγκεκριμένο μοντέλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2014 Ενα θεμα ειχαν με φλαντζα κεφαλης. Μαθε αν εχει αλλαχτει. Ο Κινητηρας ειναι rotax ειναι αρκετα αξιοπιστος και 48000 χλμ δεν ειναι πολλα για ενα Ι2. Πολυ καλη μοτοσυκλετα και με πολυ χαμηλη καταναλωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
caza 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2014 Ενα θεμα ειχαν με φλαντζα κεφαλης. Μαθε αν εχει αλλαχτει. Ο Κινητηρας ειναι rotax ειναι αρκετα αξιοπιστος και 48000 χλμ δεν ειναι πολλα για ενα Ι2. Πολυ καλη μοτοσυκλετα και με πολυ χαμηλη καταναλωση Δηλαδή από σένα man έχω την ευχή σου για το μοτορι; ;;:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2014 Χαχαχαχ εμενα μ αρεσει πολυ το ειχε καλος φιλος κι εχουμε κανει αρκετα χιλιομετρα παρεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
caza 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Παίδες έχει κανείς Aprilia pegaso να μου πει γνώμη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harry 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παίδες έχει κανείς Aprilia pegaso να μου πει γνώμη; Aυτό που ξέρω να πω είναι πως αν το αγοράσεις το παντρεύεσαι . Δύσκολη μεταπώληση γενικότερα . Σαν μηχανή , μια φορά είχα καβαλήσει μία και μου είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις . Τελικά δεν έχεις καταλήξει κάπου ? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2014 από τον Harry Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
caza 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Παιδιά η αναζήτηση μου μέχρι τώρα μου έδειξε τα εξής: 1)Τα V Strom κοντεύουν να τα πουλήσουν πιο ακριβά από ότι τα αγόρασαν 2) Τα TDM είναι πολύ καλά σε γενικές γραμμές, αλλά δεν παίζει να βρεις μηχανάκι από μη-γκαζοφονια 3) Μάλλον θα περιμένω να βρω κάποιο μεταχειρισμενο Nc700 που μάλλον είναι ιδανικό για μένα. Εννοείται πως και για το NC οποίος ξέρει μου λέει γνώμες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Πωλείται TDM 900 σε άριστη κατάσταση από οικογενειάρχη και μερακλή ιδιοκτήτη όλο μανίσιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros Papas 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Παίδες έχει κανείς Aprilia pegaso να μου πει γνώμη; Αγορίνα ο Πήγασος((trail) θα σε εκπλήξει ευχάριστα τον εχω κανα χρόνο, κάθε μέρα πηγαινε ελα στο κεντρο και σ/κ ταξιδια μακρινά και κοντινά,καταναλωση φοβερη και συμπεριφορα αψογη. Και η μεταπώληση να μην σε ανησυχεί,οσες φορες το εχω παει για εκτίμηση η τιμή του ειναι πολυ λιγο κατω απο οτι το αγόρασα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
caza 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2014 Παιδιά εν τέλει έχω καταλήξει και ψάχνω για το versys το τελευταίο. Η αλήθεια είναι πως αρρωστήσα με το καινούργιο αλλά δεν είναι καιροί για να χρεώνεσαι με δάνειο κλπ. Έχω διαβάσει όμως σε ένα Ελληνικό review ότι δεν παίρνει τριβαλιτσο, ισχύει; Θα με βοηθούσε πολύ το σχόλιο κάποιου που το έχει, για την μέση κατανάλωση της μηχανής και γενικότερα μιας άποψης +- του τελευταίου versys 2010 <... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες