kostastrl 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 Για πολλους το ταξιδι μου θα τους φανει κυριακατικη αποδραση ή και χαλαρη βολτουλα. Ετοιμαζομαι να ΤΑΞΙΔΕΨΩ ( και το τονιζω) απο την Αθηνα στο μακρινο Βραχατι Κορινθιας. Και ναι θα ειναι το πρωτο μου ταξιδι!!!!. Τα πραγματα πουωθα παρω μαζι μου ( ενοειται το κρανος) θα ειναι μια eastpak σχολικη τσαντα και ενας μικρος σακος πιασμενος με χταποδακια στη θεση του συνοδηγου. Η διαδρομη θα ειναι αποκλειστικα απο την παλια εθνικη την οποια θα την διανυσω με την πρωτη μου συντροφο η οποια ειναι μια 28 γιαπωνεζα που ακουει στο ονομα YAMAHA TOWNMATE αδυνατη μεν μολις 50cc Θα ηθελα να μου πειτε τι θα χρειαστω μαζι μου και αν γνωριζετε καποιο βενζιναδικο πανω στην παλια εθνικη απο τα μεγαρα μεχρι τον ισθμο ( μετα θυμαμαι που εχει), δοχειο με βενζινη δεν προκειται να εχω μαζι μου. Ευχαριστω εκ τον πρωταιρον!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funky mylon 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 αν θυμαμαι καλα εχει πριν τον Ισθμό γενικά να χρησιμοποείς το viamichelin για τετοιες ποληροφοριες . πολυ καλο site για ΟΛΑ τα ταξιδια. μεχρι κοστος μπορεις να υπολογισεις εδω ειναι η διαδρομή σου , χωρις διοδια (επιλογή "avoid tolls") http://www.viamichelin.com/web/Routes?strStartLocid=31NHp5bTIxMGNNemN1T1RRd09UST1jTWpNdU1UUXpOVE09&strDestLocid=31NTE3cDE3MTBjTXpjdU9USTROams9Y01qSXVPVGswT1RnPQ==&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=MOTO&strVehicle=1&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=true&isAvoidVignette=true&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=false&dtmDeparture=12%2F08%2F2014&distance=km&devise=1.0|EUR&indemnite=&carbCost=1.6&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6φορα τα πάντα. κρανη κλπ.... αν δεν εχεις μπουφαν καταλληλο, φόρα μακρυμάνικο λευκο πουκαμισο και αντηλιακό απο κατω. θα με θυμηθείς. ειδικα με την πάπια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastrl 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Για ποιο λογο το λευκοπουκαμισο με αντηλιακο απο κατω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 Ώρες στην μοτό = ώρες στον ήλιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
luc 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλό σου ταξίδι λοιπόν! Και εγώ μόλις χθές έκανα το πρώτο μου "ταξίδι" εκτός πόλης , δικάβαλος με γκομενάκι γύρω στα 200 χιλιόμετρα πήγαινε έλα με το σουπερμοτο-διχρονίλα μου! Βάλε μια ζακέτα,κράνος,γάντια,μακρύ παντελόνι και δώσε πόνο. BTW , πριν φύγεις να γεμίσεις βενζίνη , να κοιτάξεις λάδια , την πίεση απο τα λάστιχα και φρένα-ηλεκτρικά να δουλεύουν κομπλέ.Όχι σαν εμένα που στα μέσα του γυρισμού δεν είχα φώτα :P Τροποποιήθηκε Αύγουστος 13 , 2014 από τον luc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 Καλη βολτα ! Βενζινη θα βρεις , κλασικα γεμιζεις στην Καβάλας , ή πριν την Ελευσινα , βασικα αν κανεις καποια χλμ πχ 60-100 και ξερεις οτι σ=συνηθως στα 120-130 θα σου γυρισει ρεζερβα βαλε στο πρωτο που θα βρεις , ετσι εκανα με ενα μηχανακι που δεν ειχα μερικο χιλιομετρητη , μετα απο καποια χλμ στο πρωτο που εβρισκα εβαζα ! Απλα εχε κατα νου οτι αν πας στις 15 Αυγ. αυτη τη διαδρομη καποια επαρχιακα ισως να ειναι κλειστα λογο μερας . Αλλα ειδικα αφου πας απο π.εθνικη σιγουρα θα βρεις κατι γιατι περναει μεσα απο κατοικιμενς περιοχες οποτε μη σκας . Σιγουρα στον Ισθμο στην εξοδο(απο νεα εθνικη) για Λουτρακι & μετα στην Κορινθο . ΥΓ. Για προς τα εκει ειμαι κι εγω , αυριο τη κανουμε για 2ημερο προς εκεινα τα μερη να γλιτωσουμε τον καυσωνα του κεντρου..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες