NeosOdigos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 Καλησπερα σε ολους! σημερα εκανα μια διαδρομη με το μηχανακι μου η οποια ειχε αρκετες ανηφορες και μεγαλες σχετικα και μου φαινοτανε οτι δν τραβαγε και πολυ..με 2ερα και παλι μου φαινοτανε οτι ζοριζοτανε..ημουν δικαβαλος και ειχα κανει την ιδια διαδρομη μονος μου και ειχε μεγαλη διαφορα..αν και το δευτερο ατομο ξυγυζει 55 κιλα και εγω 65..προτεινετε κατι το οποιο να μην κοστιζει και πολλα και να δωσει λιγο νευρο στο μηχανακι( Daytona Sprinter 125 ειναι το μηχανακι που εχω) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slimshady 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2014 εξατμιση+ φιλτρο ελευθερας και θα του δοσει λιγο νευρο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2014 ........( Daytona Sprinter 125 ειναι το μηχανακι που εχω) Κάποια πράγματα, δεν αλλάζουν ποτέ στην Ελλάδα. Απο Δεκέμβρη, ξανά. Δες περισσότερα εδω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες