Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Φιλε μπορεις να μου πεις γρηγορα πως μπορω να βγω απο εδω στον περιφερειακο;- Πωςμπορωναβγωαποεδωστονπεριφερειακο.- ΩΡΑΙΟΣ!!- Να 'σαι καλα αδερφε... 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Πάντα θα θυμάμαι τα λόγια του παππού μου, που καθισμένος στην αγαπημένη του πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι, συνήθιζε να μου λέει: "εσύ πάλι ποιος πούστης είσαι;" 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Που την έχει την π*ύτσ@ ο αστακός? Στο λογαριασμό... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Δεν το πιασα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Με τι γ***ει ο αστακός; Με μακαρόνια 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Δεν το πιασα Αν φας αστακο, την γα..ργάλησες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Ααααααααααα οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Από το σκουτεροφόρουμ Ο τύπος δεν μπορεί να έχει στύση και πηγαίνει στον γιατρό.- Γιατρέ δεν έχω στύση...- Καλά θα σου χορηγήσω ενδοφλέβια στο πε*ς αυτό το κόκκινο υγρό. Μετά από μία εβδομάδα ο τύπος ξαναπηγαίνει.- Γιατρέ τίποτα δεν έγινε.- Καλά, τότε θα δοκιμάσουμε αυτό το μπλε υγρό. Μετά από μία εβδομάδα ξανά στον γιατρό...- Γιατρέ τι θα γίνει; Δεν καταφέρνουμε τίποτα.- Καλά. Τελευταία προσπάθεια με αυτό το γκρι υγρό. Αν δεν πιάσει θα σκίσω το πτυχίο μου! Μόλις γίνεται η ένεση του τύπου του σηκώνεται!Χαρούμενος πηγαίνει σπίτι και πηδιέται με την γυναίκα του όλο το βράδυ. Μετά από 5 φορές όμως, ακόμα να του πέσει. Το πρωί ακόμα σηκωμένη! Ξαναπηγαίνει στον γιατρό.- Γιατρέ βοήθεια! Τώρα δεν μου πέφτει!- Εμ, το τσιμέντο πήζει! edit: Τώρα είδα οτι ο coulis από πάνω είναι εκείνος που το έγραψε εκεί, τα εύσημα σε αυτόν! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2016 από τον Sledgehammer 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 edit: Τώρα είδα οτι ο coulis από πάνω είναι εκείνος που το έγραψε εκεί, τα εύσημα σε αυτόν!και σε αυτον απο τον οποίο το "αλίευσα" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Μια έρευνα έδειξε ότι οι μαύροι μετά το σεξ έχουν κόκκινα μάτια,αυτό οφείλεται κυρίως στο σπρέι πιπεριού. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2016 - Γνώρισα χθες ένα πολύ καλό παιδί, ώριμο, ευγενικό, σπουδαγμένο στο εξωτερικό…- Που τελείωσε;- Στο στήθος μου, αλλά τι σχέση έχει αυτό? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2016 Αν είχε χιούμορ ο Βασίλης ο Τσάρτας θα έβγαζε τον γιο του Γιοφύρ... 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2016 - Μαράκι, να σου πώ κάτι φιλικά;- Ναι,αγάπη μου!!!- Μπόχουμ-Κάρντιφ, Ουτρέχτη-Εσπανιόλ και ΜΚ Ντόνς-Έβερτον 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2016 - Από που είσαι φιλαράκι;- Από τα Γιάννενα.- Πας Γιάννενα;- Όχι, ΠΑΟΚ είμαι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2016 -Τι φοβερα κουλουρακια φτιαχνει αυτος ο φουρναρης,,,τι βαζει μεσα?-Ταχινι -ααααααααα τον ανωμαλοοοοο!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2016 Γράφει η άλλη στο φουμπου: "Stamata na xyneis tis pliges mou". Καταλαβαίνετε τώρα γιατί λέμε όχι στα γκρίκλις;; 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 -Έχεις βυζάρες..-Πες μου κάτι που δεν ξέρω. -Τα κύρια αίτια για την κατάρρευση του Μικρασιατικού Μετώπου τον Αύγουστο του 1922, μπορούν να εντοπιστούν σε ένα πολυεπίπεδο σύμπλεγμα. Ένα κράμα στρατιωτικών, πολιτικών και διπλωματικών στρατηγικών σφαλμάτων που κατέστησαν καταδικασμένη την εκστρατεία ένα χρόνο πριν τη μεγάλη αντεπίθεση του Κεμαλικού στρατού. Ο πόλεμος στην ουσία κρίθηκε τον Αύγουστο του 1921 όσον αφορά το στρατιωτικό πεδίο, με την ανάπαυλα των επιθετικών ενεργειών του Ελληνικού Στρατού και την αδυναμία του να καταλάβει την Άγκυρα, πρωτεύουσα της Τουρκικής Δημοκρατίας, ανακόπτοντας την πορεία του στο Σαγγάριο ποταμό. Στο πολιτικό πεδίο, με την ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές του Νοεμβρίου του '20 και την επάνοδο του βασιλιά Κωνσταντίνου στο θρόνο, αναβίωσαν τα μίση του Διχασμού. Άνθρωποι που υπήρξαν πιστοί στο βασιλιά, χωρίς καμία επαφή με τη νέα κατάσταση ανέλαβαν εξουσίες και οδήγησαν τη Μικρασιατική εμπλοκή σε ένα τέλμα. Αυτό φυσικά επηρέασε το διπλωματικό status quo της χώρας μας, καθότι οι Δυτικοί Σύμμαχοι βλέποντας πως στα ηνία της Ελλάδας ήταν ένας άνθρωπος που στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο έδρασε υπέρ των συμφερόντων των Κεντρικών Δυνάμεων απέσυραν τη χρηματική κάλυψη και τη στρατιωτική βοήθεια και σε πολλές περιπτώσεις (Ιταλία και Γαλλία) βοήθησαν την Τουρκία με εξοπλισμούς. Επίσης και η βοήθεια από τη Σοβιετική Ένωση έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ενίσχυση ων Κεμαλικών Δυνάμεων.Έτσι, με την επίθεση του Τουρκικού Στρατού τον Αύγουστο του 1922 ο Ελληνικός στρατός, εξαιτίας χαμηλού ηθικού, έλλειψης εφεδρειών και υλικών, υπέστη συντριπτική ήττα που οδήγησε στη Μικρασιατική Καταστροφή και τον ξεριζωμό του ελληνικού στοιχείου από τα χρονολογούμενα χιλιάδων ετών πάτρια εδάφη 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Παω φουρνο,3 μπουγατσες του λεω συγνωμη τελειωσαν μου λεει. Εχω κατσει με τα χερια στη μεση και κοιταω στο κενο λες κι εχασα πεναλντι στο 90 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Μια φεμινήστρια με ρώτησε πως βλέπω τις λεσβίες....Της απάντησα σε 1080p 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Γράφει η άλλη στο FB:"Stamata na xyneis tis pliges mou".Καταλαβαίνετε τώρα γιατί λέμε όχι στα γκρίκλις;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 μπορει να χει ξαναπαιξει...γιατι η αγελαδα τρωει χορτο??? γιατι δεν εχει χερια να το στριψει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Ήτανε μια γάτα με δεκαέξι ψυχές....Μέχρι που την πάτησε ένα 4x4 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 Με πιανει ελεγκτης, ζηταει εισιτηριο, του λεω εχω forthnet απεριοριστα αστικα υπεραστικα, δε γελασε, 60 ευρω...! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 -Μωρό μου σε λατρεύω τόσο πολύ που έχω πιει 10 τσιγάρα για σένα.-Και γω αγάπη μου σε αγαπώ πάρα πολύ που έχω πιει 4 μυτιές για πάρτη σου!Είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2016 - Μωρό μου θα με βοηθήσεις σε κάτι, γιατί μόνος δε φτάνω;- Ναι, βέβαια. Τι θέλεις;- Μια πίπα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες