magakosyo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 γεια σας παιδια εχω ενα c50 100αρι astrea με 3αρη σασμαν και εχω τελικη 75χλμ βαζωντας σασμαν 3αρη απο 90αρη glx θα εχω τελικη παραπανω αν ναι ποσο παραπανω και τη αλλο σασμαν μπορο να βαλω σε 4αρη χωρις ανοιγμα καρτερ και γενικοτερα πατεντες εκτος lifan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magakosyo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 ????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 γεια σας παιδια εχω ενα c50 100αρι astrea με 3αρη σασμαν και εχω τελικη 75χλμ βαζωντας σασμαν 3αρη απο 90αρη glx θα εχω τελικη παραπανω αν ναι ποσο παραπανω και τη αλλο σασμαν μπορο να βαλω σε 4αρη χωρις ανοιγμα καρτερ και γενικοτερα πατεντες εκτος lifan Καλα ειναι να εχει μια συνοχη το κειμενο και σημεια στιξης ωστε να γινεται κατανοητο δηλ. Γεια σας παιδια, εχω ενα C50 100cc ASTREA με 3αρι σασμαν και εχω τελικη 75χλμ/ω. Βαζοντας σασμαν 3αρι απο GLX90 θα εχω παραπανω τελικη; Αν ναι ποσο παραπανω; Τι αλλο σασμαν μπορω να βαλω σε 4αρι χωρις ανοιγμα καρτερ και γενικοτερα πατεντες εκτος LIFAN; Διαβασε αυτο που εγραψα και συγκρινε το με το δικο σου ωστε να δεις διαφορα Στο θεμα τωρα Μπορεις να βαλεις απο C50E που ειναι τεσσαρι και να του αλλαξεις τα γραναζια με αυτα του ASTREA ωστε να εχεις ενα σασμαν ASTREA χωρις πατεντες Με το σασμαν του GLX90 θα δεις διαφορα στην τελικη αλλα ρολο παιζουν και τα γραναζια της αλυσιδας Δοκιμασε αλλο συνδιασμο πχ 15-36 ή το μαμα 14-36 Ενναλακτικα μπορεις να πας το αριστερο καρτερ σε μηχανουργειο ωστε να κατεβασει την φωλια του σασμαν και να βαλεις ενα ρουλεμαν μαζι με το μαμα σασμαν του ASTREA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magakosyo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 θα προτειμουσα το C50E που ειναι 4αρι αλλα δεν το βρισκω που το βρισκω αυτο κανενα λινκ εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Ειναι λιγο σπανιο να βρεις αυτο το μοντελο καθως λιγα κυκλοφορησαν Ψαξε στο CAR.GR ισως βρεις κανενα που να δινεται για ανταλλακτικα ολοκληρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magakosyo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2014 με το σασμαν του glx 90 το 3ταχυτο τη διαφορες θα δω? καταρχας κουμπονει αμεσως η θελει πατεντα και απο διαφορες αν ας πουμε τωρα τελικιαζω 75χλμ με το αναλογο γραναζωμα και το σασμαν του glx τι θα κερδισω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2014 Ναι κουμπωνει καρφι επανω Περιπου 15-20 χιλιομετρα παραπανω υπολογιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magakosyo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2014 και κατι τελευταίο το σασμαν του lifan 110 που μπενει επισης καρφι και αυτο που μπορο να το βρω σε καλη τιμη γιατι το βρικα στα 72 ευρω και το μοτερ εχει 150 και δεν αξιζει..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2014 Δεν νομιζω χρειαζεται τροποποιηση το καρτερ ωστε να κατσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες