buffos 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το χρησιμοποιησα και όπως ακριβώς τα είπα είναι. Απλά έχουν και ενα επιτόκιο "επενδυτικό" (εδώ πρέπει να διαβάσω την σύμβαση για το τι επενδυτικό είναι και τι ρίσκα αναλαμβάνεις μπαίνοντας σε διάφορα τέτοια "ομόλογα", γιατί όπως ξέρεται φαντάζομαι αρκετά τέτοια συνταδιοδοτικά funds είχαν και από τα δικά μας κουρεμένα ομόλογα...) Εβαλα λοιπόν με μηνιαίες καταβολές 200 ευρώ, 35 χρόνια εργασίας, σύνταξη στα 65 , και επιθυμητή σύνταξη 1000 ευρώ το μήνα... και μου βγαίνει οτι δεν μπορώ να τα μαζέψω (αλλάξτε παραμέτρους)... Μαζεύω λέει 100χιλ.. και μου λείπου άλλα 129!!! Ελα.... δηλαδή μπορώ να πάρω κάτι λιγότερο από τα μισά (500)... δηλαδή λίγο πάνω από τα 400 που σου είπα εγώ (γιατί βάζουν τα επιτόκια)....Αντι 400 νέτα σκέτα... είναι 430... wow... μεγάλη διαφορά. Όπως βλέπεις... δεν σου λέω αρλούμπες... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2014 από τον buffos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Δεν σκαλωνω στο ποσό. 400, οκ. Οχι με επενδυτικό πάντως.... Πολλοί κάηκαν μ'αυτά. Το θεμα ειναι οτι βαζεις σταθερά ενα ποσό Χ 30 έτη, και σου δινουν τα διπλάσια. (ή και παραπάνω) Εκει εστιάζω. Στον τρόπο με τον οποίο μια ιδ. εταιρία, ΘΑ μπορέσει να σε πληρωσει τα 400ε στα 65 σου/μου, και να εχει και κέρδος εταιρικό απο σένα/μενα. Και εισαι και εξασφαλισμενος, διοτι υπογραφεται συμβόλαιο. Αν δεν πληρωνεις, καταγγελεται, στα επιστρεφουν κι ολα οκ. Η κρατικη ασφάλιση όμως, ειναι ανικανη να το κάνει... δανείζεται ασυστόλως + κατασπαταλά πόρους απ'ολους μας. Χωρις συμβόλαιο, χωρις εγγυήσεις, χωρις αύριο, χωρις επιστροφή ποτέ. Ζητωντας + απειλώντας πλέον με κατασχεσεις και εκβιάζοντας τον άνεργο να πουλήσει το ΙΧ/μοτό, για................ΝΑ πάρει επίδομα ! (για να μεινουμε και στο θεμα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τελικά μάθαμε τπτ παραπάνω για το θεμα ? Γιατι έχουμε γεμίσει με μουφα ειδήσεις στο Νετ. O κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν! "Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας. Henry Alfred Kissinger :tooth: Φιλε δεν εχω κατι μαζί σου, αλλα αυτο που έβαλες... απλά δεν υπάρχει. 2. Και δεν το πήρανε μόνο οι συνήθεις ύποπτοι Ρομά κλπ. ... Μαζι με τος φίλους μου τους Roma το πηρα και εγω... Ύποπτο αυτό Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2014 από τον ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
buffos 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το θεμα ειναι οτι βαζεις σταθερά ενα ποσό Χ 30 έτη, και σου δινουν τα διπλάσια Πραγματικά διαβάζεις αυτό που γράφω ή απλά βλεπεις 3 λέξεις και απαντάς. Οπως σου έδειξα με απλή αριθμητική αν βάζεις 200 ευρώ το χρόνο για 35 χρόνια με 0% επιτόκιο (δηλαδή χωρίς κανένα επενδυτικό) θα παίρνεις σύνταξη 400 (τα διπλά δηλαδή......) Σου έγραψα και αναλυτικά πως βγαίνει αυτό. Με το δικό τους επενδυτικό θα παρεις 450.... (για 3% επιτόκιο αν οι επενδύσεις πιάσουν βέβαια). Εννοείτε οτι αν πιάσουν -3% οι επενδύσεις θα πάρεις 350..... και σε ακόμη χειρότερη περίπτωση τα @@ Έχει βέβαια και επενδυτικά με 8%... (ετσι λέει εκεί στον calculator). Εδώ βέβαια βάζω την γάτα μου να με γαργαλάει, γιατί μόνο ένας αφελής και άσχετος με τα funds θα πιστεύει οτι θα έχει επενδύσεις (υψηλού αναγκαστικά ρίσκου) με 8% τον χρόνο για 35 χρόνια. Αυτό είναι απλά ποντιακό ανέκδοτο... Προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις που έχει άδικο. Αν τώρα εσύ θέλεις να πιστεύεις οτι έχεις δίκιο, δικαίωμα σου. Εγώ όσο είχα υπομονή προσπάθησα... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2014 από τον buffos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις που έχει άδικο. Αν τώρα εσύ θέλεις να πιστεύεις οτι έχεις δίκιο, δικαίωμα σου. Εγώ όσο είχα υπομονή προσπάθησα... ειπα κατι διαφορετικό ? Νομιζω οτι συμφωνησα με οσα εγραψες παραπανω. ''Βαζεις/βαζουμε σταθερό ποσό για 30 χρόνια κλπ'' Που λεω κατι που σεε βρισκει αντιθετο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
buffos 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το θεμα ειναι οτι βαζεις σταθερά ενα ποσό Χ 30 έτη, και σου δινουν τα διπλάσια. (ή και παραπάνω) Εκει εστιάζω. Στον τρόπο με τον οποίο μια ιδ. εταιρία, ΘΑ μπορέσει να σε πληρωσει τα 400ε στα 65 σου/μου, και να εχει και κέρδος εταιρικό απο σένα/μενα. Αυτό ακριβώς κάνει και το δημόσιο, και μάλιστα με μεγαλύτερη ασφάλεια, με δεδομένο οτι και να θέλει να βάλει λουκέτο δεν μπορεί. Το δημόσιο πρέπει το ¨κέρδος" που λες να το δώσει στους "άτυχους" της υπόθεσης. Σε αυτούς που έπαθαν κάποια αναπηρία, σε αυτούς που για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να μαζέψουν τα 35 χρονια που χρειάζονταν. Και επανέρχομαι. Τα χρήματα που δίνανε σε πολλά από τα λεγόμενα ευγενή ταμεία, δεν φτάνανε ούτε για τις μισές από τις συντάξεις που είχαν εξασφαλίσει οι συνταξιούχοι των ταμείων αυτών. (και πρόωρες... και παχυλές) Υ.Γ. Δεν σημαίνει οτι η διαχείριση των χρημάτων στο δημόσιο είναι μια χαρα. Απαράδεκτη είναι. Απλά το θέμα ήταν οι πρόωρες συντάξεις (και οι παχυλές που δεν αντιστοιχούν στις εισφορές) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2014 από τον buffos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Αυτό ακριβώς κάνει και το δημόσιο, και μάλιστα με μεγαλύτερη ασφάλεια, με δεδομένο οτι και να θέλει να βάλει λουκέτο δεν μπορεί. Δεν το κάνει, φυσικά. Αλλου καταλήγουν οι εισφορές μας. Αμα βλέπεις στουρναρια για υπουργους, φαντασου παρακατω τι γινεται.. Εκτος και αν εχεις την εντυπωση οτι ΜΠΟΡΟΥΝ να διαχειρίζονται σωστα όλες τις εισφορές μας, μηνιαίως. Η πραγματικότητα απέχει πολυ.... Το δημόσιο πρέπει το ¨κέρδος" που λες να το δώσει στους "άτυχους" της υπόθεσης. Σε αυτούς που έπαθαν κάποια αναπηρία, σε αυτούς που για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να μαζέψουν τα 35 χρονια που χρειάζονταν. Ναι. Προνοιακό κρατος κλπ. Και επανέρχομαι. Τα χρήματα που δίνανε σε πολλά από τα λεγόμενα ευγενή ταμεία, δεν φτάνανε ούτε για τις μισές από τις συντάξεις που είχαν εξασφαλίσει οι συνταξιούχοι των ταμείων αυτών. (και πρόωρες... και παχυλές) define ευγενή. Εφημεριδοπώλες ας πουμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
buffos 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Μια αναζήτηση στο γουγλή θα σου έλυνε κάθε απορία (ΔΕΗ , ΟΤΕ , ΗΣΑΠ, Εθνική Τράπεζα, Αγροτική Τράπεζα, ΕΤΒΑ κλπ κλπ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Έχουμε νεότερα? Νέο μέτρο - σοκ: Τέλος στο επίδομα ανεργίας για όσους... Νέο σχέδιο καταβολής των επιδομάτων για χιλιάδες πολίτες εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών έπειτα από συζητήσεις με το κλιμάκιο της Τρόικας.. Πλέον τα επιδόματα θα χορηγούνται με περιουσιακά κριτήρια, δηλαδή θα λαμβάνονται υπ" όψιν όχι μόνο τα εισοδήματα που απέκτησε ο ενδιαφερόμενος κατά το εκάστοτε προηγούμενο έτος αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχει, δηλαδή τα ακίνητα, τα Ι.Χ. τα δίκυκλα, τα σκάφη αναψυχής και τα λοιπά κινητά αντικείμενα μεγάλη αξίας που έχει στην κατοχή του. Για τον προσδιορισμό της πραγματικής οικονομικής κατάστασης, σύμφωνα με τη «Δημοκρατία» κάθε φορολογουμένου θα χρησιμοποιηθεί το ηλεκτρονικό «περιουσιολόγιο», δηλαδή η βάση δεδομένων που δημιουργεί το υπουργείο Οικονομικών καταχωρίζοντας πληροφορίες για όλα τα εισοδήματα, τα περιουσιακά στοιχεία και τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων πολιτών. Επιπλέον θα λαμβάνονται υπόψη και οι αποταμιεύσεις και οι πάσης φύσεως επενδύσεις των χρημάτων του, δηλαδή οι καταθέσεις του στις τράπεζες, τα ομόλογα, οι μετοχές, τα μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων και τυχόν άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα και παράγωγα στα οποία έχει τοποθετήσει τα χρήματά του. πηγή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες