g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Γεια σε ολους, πριν απο λιγες μερες πηρα ενα power commander V για suzuki hayabusa 2008-2012 ελαφρως μεταχειρισμενο και σε πολυ καλη τιμη απο ενα φιλο,εγω εχω το suzuki gsx 1250 fa και υπεθεσα πριν το ψαξω οτι θα εχουν τις ιδιες φυσσες αλλα την πατησα. power commander suzuki hayabusa http://www.surfsidem...SuzBusa0910.pdf power commander suzuki gsx 1250 fa http://www.surfsidem...andit125009.pdf Η απορια μου ειναι η εξης,υπαρχει η δυνατοτητα να γινει καποια πατεντα στις φυσσες του PC5 για να ταιριαξουν στις φυσσες της μηχανης μου η το ξεχναω εντελως το θεμα της πατεντας και να μην μπλεξω καν σε αυτη την διαδικασια; Σκεφτηκα να παρω τηλεφωνο και τον αντιπροσωπο της dynojet που ειναι στην καλλιροης αλλα μπορει να μου πει π@π@ριες για να αγορασω καινουργιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_RR 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Γενικα καθε PC αντιστοιχει σε ενα μοντελο γιατι παιζουν ρολο φυσες εγκεφαλοι κτλ... καλυτερα να το πουλησεις και να παρεις αυτο που πρεπει εκτος αν σου εγγυηθει καποιος οτι θα στο κανει αν και παλι δεν αξιζει το ρισκο για 250 που εχουν new... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 ο φιλος που μου το πουλησε τρεχει σε αγωνες dragster με hayabusa kai μου ειπε οτι αλλαζουν αλλα θα ρωτησει τους μαστορες του και θα μου πει μετα το ΣΚ. Αν μου πει για κοψε-ραψε τις φυσσες θα προτιμησω να το πουλησω και να παω για καινουργιο,με αυτα τα πραγματα δεν παιζεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
windy 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Ο φιλος που σου το πουλησε πολυ κακως σου το πουλησε.. Αν δεν ταιριαζουν οι φισες δεν γινεται να κοψεις-ραψεις τις καταλληλες...απλα δεν θα δουλεψει κ θα το εχεις καταστρεψει.. Πολλες φορες αλλαζει κ το software απο μοντελο σε μοντελο.. Εν ολιγεις...εμπλεξες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Οτι οι φίσες αλλάζουν, είναι σίγουρο. Ποιος μπορεί να σου εγγυηθεί όμως οτι θα αλλάξουν σωστά; Κ επίσης, ακόμα κ να αλλάξουν σωστά, που ξέρεις οτι το πρόγραμμα που έχει μέσα είναι ίδιο για το δικό σου μηχανάκι; Και πες οτι τις αλλάζεις τις φίσες, κ δεν ταιριάζει. Μετά πως θα το πουλήσεις αν έχεις κάνει τέτοιες "πατέντες"; Καλύτερα πούλα το όπως είναι, μην μπαίνεις καν στην διαδικασία, κ πάρε ένα για το δικό σου μηχανάκι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black diamond 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 και εγώ απ' οσο γνωρίζω κάθε pcv βγαίνει για συγκεκριμένο μοντέλο. και δεν μιλάω ένα για όλα τα busa ή όλα τα gixxer.ούτε καν. συνήθως αναφέρουν συγκεκριμένα οι πωλητές για ποιο μοντέλο και χρονολογία κάνουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Ρε παιδια οτι προγραμμα και να εχει ,πρεπει να φτιαχτει καινουργιο...ακομα και απο busa σε busa αλλαζει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Κακώς έβαλες pc τα σουζουκι γίνονται πολυ δυνατά επεμβαινοντας στον δικό του εγκέφαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Κακώς έβαλες pc τα σουζουκι γίνονται πολυ δυνατά επεμβαινοντας στον δικό του εγκέφαλο Αδερφε δεν το εχω βαλει ακομα και αν θα βαλω τελικα θα παρω καινουργιο για το δικο μου το μοντελο, και απο site του εξωτερικου για την μηχανη μου με το PC5 δουλευει πολυ καλυτερα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Αλλα και καινουργιο να βαλω παλι η μηχανη θα παει για ρυθμιση (καυσαναλυση -δυναμομετρηση και επαναπρογραμματισμο του PC5) γιατι με τους χαρτες που δινει η dynojet μπορει να μην λειτουργησει σωστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Κακώς έβαλες pc τα σουζουκι γίνονται πολυ δυνατά επεμβαινοντας στον δικό του εγκέφαλο Μεχρι 20% ομως! Αλλα και καινουργιο να βαλω παλι η μηχανη θα παει για ρυθμιση (καυσαναλυση -δυναμομετρηση και επαναπρογραμματισμο του PC5) γιατι με τους χαρτες που δινει η dynojet μπορει να μην λειτουργησει σωστα. Σβησε το μπορει και κρατα το ΔΕΝ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Μεχρι 20% ομως! Σβησε το μπορει και κρατα το ΔΕΝ! Δεν τον επιασα τον συνειρμό σου , αν θελεις κανε το μου ποιο λιανα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Δεν τον επιασα τον συνειρμό σου , αν θελεις κανε το μου ποιο λιανα; Ειπες οτι μπορει να μην λειτουργει σωστα με τους χαρτες που δινει η dynojet και απλα σου ειπα οτι ΔΕΝ θα λειτουργει σωστα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2014 Συμφωνω απλα δεν το καταλαβα εξ αρχης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2014 Εννοείται πως και καινούργιο να πάρεις, θα θέλει ρύθμισμα σε δυναμόμετρο για το δικό σου και μόνο για το δικό σου μηχανάκι, ωστε να πετύχεις την μέγιστη απόδοση, που διαφέρει με βάση πολλών παραγόντων, πχ Aftermarket εξάτμιση κλπ. Ένα άλλο Power Commander όμως, για κάποιο άλλο μοντέλο, ακόμα κ αν ρυθμιστεί πάνω στην δική σου μηχανή, μπορεί να μην ταιριάξει καν, λόγο κάποιας διαφορετικής αντιστοιχίας Software κ υλικού μεταξύ των 2 εγκεφάλων, η διαφορετικής χαρτογράφησης κλπ. Ένα πολύ απλό παράδειγμα: Η ECU στο ένα, μπορεί να είναι διαφορετική απο το άλλο, και όταν στο 1το μηχανάκι το γκάζι είναι κλειστό, με τον εγκέφαλο του άλλου μπορεί να το καταλαβαίνει ως "5% ανοιχτό". Φυσικά το παραπάνω είναι ενα απλό παράδειγμα, που μπορεί να μην συμβεί κ ποτέ, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2014 Εννοείται πως και καινούργιο να πάρεις, θα θέλει ρύθμισμα σε δυναμόμετρο για το δικό σου και μόνο για το δικό σου μηχανάκι, ωστε να πετύχεις την μέγιστη απόδοση, που διαφέρει με βάση πολλών παραγόντων, πχ Aftermarket εξάτμιση κλπ. Ένα άλλο Power Commander όμως, για κάποιο άλλο μοντέλο, ακόμα κ αν ρυθμιστεί πάνω στην δική σου μηχανή, μπορεί να μην ταιριάξει καν, λόγο κάποιας διαφορετικής αντιστοιχίας Software κ υλικού μεταξύ των 2 εγκεφάλων, η διαφορετικής χαρτογράφησης κλπ. Ένα πολύ απλό παράδειγμα: Η ECU στο ένα, μπορεί να είναι διαφορετική απο το άλλο, και όταν στο 1το μηχανάκι το γκάζι είναι κλειστό, με τον εγκέφαλο του άλλου μπορεί να το καταλαβαίνει ως "5% ανοιχτό". Φυσικά το παραπάνω είναι ενα απλό παράδειγμα, που μπορεί να μην συμβεί κ ποτέ, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ :) Συμφωνω 100% σε αυτα που λες απλως η βλακεια ηταν δικια μου εξαρχης οσο αφορα την αγορα του PC5. Θα το βαλω σε αγγελια και πιστευω δεν θα αργησει να πουληθει για να παρω καινουργιο για την μηχανη μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες