Jump to content
Sign in to follow this  
NeosOdigos

ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ 125CC KAI AMAΞΙΟΥ

Recommended Posts

καλησπερα..ειμαι νεος στο φορουm και δν ειμαι σιγουρος που επρεπε να βαλω το θεμα μου οποτε συγνωμη αν ειναι σε λαθος μερος..Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν το διπλωμα παει συμφωνα με την χρονολογια και οχι με τον μηνα(ισως τα λεω λιγο μπερδεμενα)Αυτο που θελω να πω ειναι: πειτε οτι γενηθηκα το 1996 και τωρα ειναι 2014 Ιουνιος αλλα εγω εχω γενεθλια τον Δεκεμβρη..πρεπει να περιμενω τα γενεθλια μου δηλαση μεχρι τον Δεκεμβρη η μετραει μονο η χρονολογια? Δηλαδη τωρα θεωρουμε 18 και ας μην εχουν ερθει ακομα τα γενεθλια μου? ΣΥΓΝΩΜΗ αν σας μπερδεψα! Ευχαριστω! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πφφ σας ευχαριστω πολυ!

υπομονη !!ετσι και αλλιως για Α1 που θα πας ειναι μεχρι 125 κυβικα και 15 αλογα ΜΑΞ ! στα 20 πας για κατι πιο μεγαλο που μπορεις να βγαλεις Α2 ειτε εχεις βγαλει Α1 ειτε οχι.. Οποτε αν βιαζεσαι και δεν μπορεις να περιμενεις χτυπα κανα 50ρακι διχρονο και κρατα το οσο θα κραταγες το 125ρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως μονο εγω το θεωρω εντελως ηληθιο να ψηφιζουμε βαση χρονολογιας και να βγαζουμε διπλομα βαση μηνα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι το θεωρώ και εγώ ηλίθιο..άμα είναι να κάνουν και τα 2 με βάση χρονολογίας ή με βάση το πότε έχεις γενέθλια...μ@λ@κι@ είναι το ψήφισμα με χρονολογία και το δίπλωμα με βάση το πότε έχεις γενέθλια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα