NeosOdigos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 καλησπερα..ειμαι νεος στο φορουm και δν ειμαι σιγουρος που επρεπε να βαλω το θεμα μου οποτε συγνωμη αν ειναι σε λαθος μερος..Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν το διπλωμα παει συμφωνα με την χρονολογια και οχι με τον μηνα(ισως τα λεω λιγο μπερδεμενα)Αυτο που θελω να πω ειναι: πειτε οτι γενηθηκα το 1996 και τωρα ειναι 2014 Ιουνιος αλλα εγω εχω γενεθλια τον Δεκεμβρη..πρεπει να περιμενω τα γενεθλια μου δηλαση μεχρι τον Δεκεμβρη η μετραει μονο η χρονολογια? Δηλαδη τωρα θεωρουμε 18 και ας μην εχουν ερθει ακομα τα γενεθλια μου? ΣΥΓΝΩΜΗ αν σας μπερδεψα! Ευχαριστω! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 πρεπει να περιμενεις το δεκεμβρη... δυστυχως για σενα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aniwthos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 πρεπει να περιμενεις το δεκεμβρη... δυστυχως για σενα ! +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NeosOdigos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 πφφ σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 πφφ σας ευχαριστω πολυ! υπομονη !!ετσι και αλλιως για Α1 που θα πας ειναι μεχρι 125 κυβικα και 15 αλογα ΜΑΞ ! στα 20 πας για κατι πιο μεγαλο που μπορεις να βγαλεις Α2 ειτε εχεις βγαλει Α1 ειτε οχι.. Οποτε αν βιαζεσαι και δεν μπορεις να περιμενεις χτυπα κανα 50ρακι διχρονο και κρατα το οσο θα κραταγες το 125ρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Παντως μονο εγω το θεωρω εντελως ηληθιο να ψηφιζουμε βαση χρονολογιας και να βγαζουμε διπλομα βαση μηνα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Όχι το θεωρώ και εγώ ηλίθιο..άμα είναι να κάνουν και τα 2 με βάση χρονολογίας ή με βάση το πότε έχεις γενέθλια...μ@λ@κι@ είναι το ψήφισμα με χρονολογία και το δίπλωμα με βάση το πότε έχεις γενέθλια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες