Jump to content

Recommended Posts

Ρε μάνκες γίνεται να βγάζει φωτογραφίες γρηγορότερα απο 5s?

Photo burst ή έστω ανά ένα second, μου κάνει.

Κανείς;;; Την πήρα πριν από κανα μήνα, είναι η γνήσια, έχει την έκδοση U20150624V02 και τραβάει μόνο ανά 5s/10s/20s 

Αν υπάρχει νεώτερη έκδοση τραβάει ποιο γρήγορα;

Είναι το μόνο ελάττωμα για μένα προσωπικά  και λίγο η ανάλυση αν και δεν με πειράζει για 55€ που πλήρωσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδες, μου ηρθε ενα φυλλαδιο στο email και ειχε κατι ενδιαφερον.

http://www.everbuying.net/product1085003.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=special.0924&eo=as982sq9r2a4dnb4&email=b2t8YXJtZW5pbzkwQHlhaG9vLmdyfDM2MzI=

αναφερει στα χαρακτηριστικα οτι τραβαει με 60 fps στα 1080, αλλά και σε 4Κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα που ήρθε η κάμερα τελικά και ήταν χαλασμένη, στην αρχή γράφει και μετά από λίγο κράσάρε και πρέπει να βγάζεις μπαταρία για reset. Μίλησα με τον πωλητή, μου έστειλε ένα firmware upgrade, το πέρασα και αυτό την αποτελείωσε. Του ζήτησα να μου στείλει return label για να την ταχυδρομήσω πίσω αλλά δε δέχτηκε, τα έξοδα λέει αποστολής δικά μου, ήτοι κοντά στα €30 που δεν έπαιζε. Έτσι έκανα dispute στο PayPal και περιμένω να δω αν θα γίνει μερικό refund... 

Τώρα περιμένω την Xiaomi Yi καθώς όλα μου τα video πλέον τα τραβάω σε 1080p 60fps. Εν αναμονή λοιπόν για νέες εντυπώσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα που ήρθε η κάμερα τελικά και ήταν χαλασμένη, στην αρχή γράφει και μετά από λίγο κράσάρε και πρέπει να βγάζεις μπαταρία για reset. Μίλησα με τον πωλητή, μου έστειλε ένα firmware upgrade, το πέρασα και αυτό την αποτελείωσε. Του ζήτησα να μου στείλει return label για να την ταχυδρομήσω πίσω αλλά δε δέχτηκε, τα έξοδα λέει αποστολής δικά μου, ήτοι κοντά στα €30 που δεν έπαιζε. Έτσι έκανα dispute στο PayPal και περιμένω να δω αν θα γίνει μερικό refund... 

Τώρα περιμένω την Xiaomi Yi καθώς όλα μου τα video πλέον τα τραβάω σε 1080p 60fps. Εν αναμονή λοιπόν για νέες εντυπώσεις...

Μόλις σου έρθει γράψε μια παρουσίαση στο υποφόρουμ με τα reviews

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα τα πάρεις από πέιπαλ, αλλά πρέπει να στείλεις απόδειξη για τα μεταφορικά, τουλάχιστον έτσι έγινε σε εμένα. Σκάναρα την απόδειξη των ελτά (και παρόλο που'ταν στα ελληνικά) μου επέστρεψαν το ποσό.

Την ξιαόμι περιμένω κι εγώ, τσίμπα και μία θήκη γιατί δεν έχει στο κουτί κι η δική της (η ορίτζιναλ) κόβει εικόνα. Είναι μία μούφα που'ναι καλύτερη από την ορίτζιναλ όλως περιέργως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα τα πάρεις από πέιπαλ, αλλά πρέπει να στείλεις απόδειξη για τα μεταφορικά, τουλάχιστον έτσι έγινε σε εμένα. Σκάναρα την απόδειξη των ελτά (και παρόλο που'ταν στα ελληνικά) μου επέστρεψαν το ποσό.

Την ξιαόμι περιμένω κι εγώ, τσίμπα και μία θήκη γιατί δεν έχει στο κουτί κι η δική της (η ορίτζιναλ) κόβει εικόνα. Είναι μία μούφα που'ναι καλύτερη από την ορίτζιναλ όλως περιέργως.

Τελικά ήμουν τυχερός και πήρα τα λεφτά μου πίσω χωρίς να τη στείλω και έτσι κράτησα και όλα τα αξεσουάρ... επομένως θα δω και αν η ανοικτή θήκη ταιριάζει στη Ziaomi όταν έρθει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις σου έρθει γράψε μια παρουσίαση στο υποφόρουμ με τα reviews

Μπορώ να κάνω μια σύγκριση με την Hero 4 Black που έχω αν είναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καρτα μνημης 32αρα κλας 10, ειχα παρει απο αμαζον καπου στα 10-12 ευρω, τρασεντ .εκει ειχα βρει τη φθηνοτερη και απο ΕΕ. Σε 7 εργασιμες νομιζω την ειχα στα χερια μου.

Ειχα ποσταρει στο θεμα εδω και το link αλλά δε ξερω πόσο πισω ειναι πλεον.

Τροποποιήθηκε από τον zentakias
αλαλαλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν πολύ καλύτερη η Xiaomi Yi από την Sj4000. Το πρώτο δοκιμαστικό βιντεάκι που τράβηξα το ανέβασα σε καλή ανάλυση ( 1.6 GB ) για όποιον ενδιαφέρεται εδώ:

https://drive.go 1ogle.com/file/d/0B6AQ-d5l9rZ1SG00SEJYVFUtU1U/view?usp=sharing

Αλλιώς το ανέβασα και το βιντεάκι του YouTube  εδώ:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορώ να κάνω μια σύγκριση με την Hero 4 Black που έχω αν είναι...

και εγώ θα παραγγείλω μια Xiaomi μιας και έχω κινητό Xiaomi και παίζει να κουμπώνει καλά πακετάκι :)
από που παραγγείλατε εσείς?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγώ θα παραγγείλω μια Xiaomi μιας και έχω κινητό Xiaomi και παίζει να κουμπώνει καλά πακετάκι :)από που παραγγείλατε εσείς?

Την πήρα από αυτόν:

http://www.ebay.com/itm/131500030165?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

και τώρα βλέπω ότι η τιμή της ανέβηκε $20...

Αυτός φαίνεται να την έχει πιο φθηνά...

http://www.ebay.com/itm/White-Original-XiaoMi-Yi-1080P-Ambarella-A7-16MP-WIFI-Sports-Mini-DV-Action-Cam-/131500030165?hash=item1e9e0338d5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την πήρα από αυτόν:

http://www.ebay.com/itm/131500030165?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

και τώρα βλέπω ότι η τιμή της ανέβηκε $20...

Αυτός φαίνεται να την έχει πιο φθηνά...

http://www.ebay.com/itm/White-Original-XiaoMi-Yi-1080P-Ambarella-A7-16MP-WIFI-Sports-Mini-DV-Action-Cam-/131500030165?hash=item1e9e0338d5

το ίδιο link πόσταρες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σήμερα παρελαβα sj4000. την κουμπωσα στην τιμονοπλακα . τεταρτη-πεμπτη θα πα να παρω και μια micro sd.

ωραίες βάσεις, λεει ομως κραταει 80 λεπτα μπαταρια για να γραφει σε πληρη αναλυση. ισχυει αυτο? το ρυθμισα στην αμεσως χαμηλοτερη επιλογη. λιγο μου ειανι 80 λεπτα, ηθελα τουλαχιστον 100.

εχει ενα σωρο ρυθμισει, πρεπει να ξεκινησω γουγλαρισμα :/ οι οδηγιες δε λενε τιποτα.

αντε να γραψοπυμε και καμμια διαδρομή, σκεφτηκα να τη βαλω στο χαλιδι αλλα ακομα δεν ξυνω γονατο και θα γινω περιγελος :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κάποιο λόγο όλοι ξαφνικά ανέβασαν τιμές... εγώ μαζί με μεταφορικά €60 πλήρωσα... προφανώς έχει ανέβει η ζήτηση και το πήραν χαμπάρι οι πωλητές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κάποιο λόγο όλοι ξαφνικά ανέβασαν τιμές... εγώ μαζί με μεταφορικά €60 πλήρωσα... προφανώς έχει ανέβει η ζήτηση και το πήραν χαμπάρι οι πωλητές...

Γι'αυτό έβαλα το λινκ που έβαλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι'αυτό έβαλα το λινκ που έβαλα.

Δε ξέρω με τα μεταφορικά τι παίζει.... και πόσο ανεβάζουν το κόστος.... Αυτό θα το δει κάποιος που θα κάνει account... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα