KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Καλησπερα παιδια και βασικα καλησπερα σε οσους εχω να δω χρονια! Μετα απο 2χρονια αποχης απο μηχανη ειπα να γυρισω δειλα δειλα... Εχω φιλαρακι που πηρε μεταχειρα το συγκεκριμενο μοτορι και μου αρεσει. Ωστοσο δεν μπορω να βρω ουτε ενα μαγαζι να το πουλαει ως πωλητης -αντιπροσωπεια οτιδηποτε. Γνωριζετε κατι για τα lifan στην Θεσσαλονικη? Επισης ειμαι αναμεσα σε lifan και daytona! Καθε αποψη δεκτη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Γιατι δε κοιτάς σε κατι εκτός Κίνας;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Λογω budjet δυστυχως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slimshady 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 εγω θα σου προτινα το daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Εχω ξεχασει ηδη το lifan και παμε για daytona sonic 125. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slimshady 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 το σπριντερ πιο ορεο και καλο ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) στη θέση σου θα προτιμούσα το dy125 σε σχέση με το sonic ,στη τιμή δεν είναι και καμιά μεγάλη διαφορά και παίρνει ανταλλακτικά από supra που υπάρχουν παντού σε όλες τις ποιότητες και όλες τις τιμές Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2014 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 πάρε ή dy125 ή το sprinter 125cc..ή κοίτα και για κανένα μεταχειρισμένο crypton x.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 To dy125 me to sonic απο οσο ξερω εχουν διαφορα στα πλαστικα μονο κινητηρας ειναι ιδιος σωστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες