steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2020 Σχετικα με το θεμα, δοκιμασα το biocar στην Γρηγορίου Λαμπράκη 41 (Κ. Τουμπα) και παρελαβα τη μηχανη εχθες. Η μηχανη πλυθηκε ενδελεχως και περαστηκε υδροφοβικη επιστρωσ. Εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα και θα το ξαναπαω σιγουρα. Και οι τιμες ειναι υπερ του δεοντως λογικες και ανταγωνιστηκες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2020 Την 21/8/2020 at 1:28 ΜΜ, το μέλος steven_04 έγραψε: Σχετικα με το θεμα, δοκιμασα το biocar στην Γρηγορίου Λαμπράκη 41 (Κ. Τουμπα) και παρελαβα τη μηχανη εχθες. Η μηχανη πλυθηκε ενδελεχως και περαστηκε υδροφοβικη επιστρωσ. Εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα και θα το ξαναπαω σιγουρα. Και οι τιμες ειναι υπερ του δεοντως λογικες και ανταγωνιστηκες. Είδα τη μηχανή σου , στη σελίδα του στο FB. Φτου , φτου , φτου ρε , τι κούκλα είναι αυτή ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2020 πριν 14 ώρες, το μέλος tre έγραψε: Είδα τη μηχανή σου , στη σελίδα του στο FB. Φτου , φτου , φτου ρε , τι κούκλα είναι αυτή ? Ευχαριστώ αγορίνα, να'σαι καλά. Δεν την χορταινω ούτε εγώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος steven_04 έγραψε: Ευχαριστώ αγορίνα, να'σαι καλά. Δεν την χορταινω ούτε εγώ... Ε, δώστε λίγο οφθαλμόλουτρο και σ'εμάς που δεν έχουμε fb. PS: Αύριο κατά τις έξι θα είμαι Ρύσιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες