Jump to content
gerkon

οι ασχετοι (?) - ψευτες (?) μεταχειρισμενων του car

Recommended Posts

Για βάψιμο μοτό, που ίσως πουλήσουμε αργότερα εγώ θα έκανα το εξής:

Αναλυτικές φωτό, πριν το βάψιμο, κατά το λύσιμο για να πάνε τα κομάτια για βάψιμο, από την παραλαβή και δεμένο.

Έτσι θα βλέπει ο υποψήφιος αγοραστής, ότι το μοτό ΔΕΝ ήταν ριγμένο όταν πήγε για βάψιμο, απλά βάφτηκε για αισθητική επιλογή ή λόγω φθοράς-πολυκαιρισμού του χρώματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για βάψιμο μοτό, που ίσως πουλήσουμε αργότερα εγώ θα έκανα το εξής:

Αναλυτικές φωτό, πριν το βάψιμο, κατά το λύσιμο για να πάνε τα κομάτια για βάψιμο, από την παραλαβή και δεμένο.

Έτσι θα βλέπει ο υποψήφιος αγοραστής, ότι το μοτό ΔΕΝ ήταν ριγμένο όταν πήγε για βάψιμο, απλά βάφτηκε για αισθητική επιλογή ή λόγω φθοράς-πολυκαιρισμού του χρώματος.

Και να το κάνεις Μιχάλη....πάλι μ@λ@κίες θα σου λένε,και 9 στους 10 θα ψάχνονται για mega ψαλίδι στην τιμή.....

Θα έρθει και ο αγοραστής,θα ανοίξει και ένα θέμα σε κάποιο μοτοφόρουμ,θα πάει η μ@λ@κία σύννεφο από τους wanna be CSI,και δεν θα πουλήσεις ποτέ,ούτε με έγγραφο πραγματογνωμοσύνης.....

Ρουτίνα πλέον....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποιοι ναι έτσι θα πουν, κάποιοι άλλοι όμως όχι.

Στην τελική ο σοβαρός αγοραστής θα αγοράσει τελικά, οι αστείοι απλά δεν είχαν τι να κάνουν... Και ο σοβαρός, μόλις θα έρθει η ώρα να δει το documentation της μοτοσυκλετας, και θα δει βιβλίο σερβις σωστό, θα δει χαρτιά μαζεμένα όμορφα, θα δει φωτό για το θέμα βάψιμο, θα δει και ένα άνθρωπο μετρημένο-οργανωμένο απέναντι, ε δεν θα κάνει τέτοια καραγκοζιλίκια.

Ποτέ μην σώσουν οι πρώτοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενας φιλος μου αγορασε ενα 180 2τ πολυ φτηνα, ηθελε καποια μαζεματα εξωτερικα αλλα το μοτερ φαινοταν ενταξει.. Τελικα δεν καταλαβα πως, του κοπηκε το μοτερ στη μεση μεσ το δρομο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενας φιλος μου αγορασε ενα 180 2τ πολυ φτηνα, ηθελε καποια μαζεματα εξωτερικα αλλα το μοτερ φαινοταν ενταξει.. Τελικα δεν καταλαβα πως, του κοπηκε το μοτερ στη μεση μεσ το δρομο :P

απο την πατρα το πηρε??? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω Αθηνα :P

χαχα αν διαβασες το θρεντ απο την αρχη θα καταλαβες οτι ενα παρομοιο ηταν να παρει ενας φιλος απο πατρα! πιο προσεκτικοι την αλλοι φορα παιδια ! μακρια απο πατατες :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σεβεσαι κ αγαπας σε στοιχεωδη βαθμο τη μηχανη σου ή το αυτοκινητο σου,δεν το αφηνεις να σαπισει. Κανεις τα service, τις γρατσουνιτσες σου, τα λαστιχα σου, στην ωρα τους. Το ΠΟΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ. Αλλωστε οταν παιρνεις κατι, το παιρνεις για παντα, με αγαπη,τρελα κ κυριως με μεγιστη καυλα. Οταν θα βγει κατι καλυτερο μετα απο πολλα χρονια κ οταν ερθει η ωρα να το δωσεις, το προσεγμενο κ το αγαπησιαρικο,φαινεται. Οταν το προσεχεις κ εχεις κανει το μηχανικο,αδελφο κ το πληντυριά ξαδελφο, οταν θα ερθει η ωρα λοιπον, τα λεφτα που ακουμπησες δεν θα πανε χαμενα. Τωρα αν δεν εχεις ιδεα απο μηχανολογικα, αν πιστεψεις το καγκουρα με το beverly-tdm-xt που θα σου πει ενα, φιλε...το μηχανακι ειναι ΠΕΝΑ. Αγρατσουνιστο,ατρακαριστο αλλα αλλαξα μπροστινο ετσι προληπιτικα... ή σε φαση να τον βλεπεις να το σκιζει,να το κοφτιαζει καθε μερα πανω κατω στη λεωφορο, αλλα.... προσεγμενο φιλε...τοτε σου αξιζει να την παθεις για να μαθεις. Φυσικα κ την εχω παθει κ εγω ετσι??? μετα εψαξα, εμαθα, εκπολιτιστηκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα