ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 πολλα προβληματααυτο το μηχανακι Με βλεπω να βγαζω παλι χολη....... γεια σας guys ξεθαβω αυτο το θεμα γτ εχω μια απορια .. το ξαδελφακι μου εγινε 18αρης και προσφατα αγορασε ενα yzfr 125 .. μια φθηνη εξατμισουλα θα ηθελα να προτεινετε οσοι μπορειτε με καλο ηχο .. του ειπα βεβεα να την βαλει αμεσως μετα το στρωσιμο εσεις τι λετε πειραζει να την βαλει αμεσως ??? Καλυτερα μετα το στρωσιμο..Να παει σε racetech/raceguns να βαλει ενα τελικο μονο με ενα 100ρικο και ειναι κομπλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontopidisalexandrosmagkas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2015 ευχαριστω για την αμεση απαντηση φιλε μου . ξερεις που μπορουμε να παμε να τη βρουμε γτ ουτε στο e bay εχει την race tech ουτε στο site της εταιριας ..100 ευρω εχει ?? ωραια γτ εγωω για το δουκακι μου ειχα δωσει πιο πολλα για την scorpion του φοραω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontopidisalexandrosmagkas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 ΜΑΓΚΕΣ που μπορω να βρω τελικο race tech ?? στο site της racetech δε βγαζει για yzf r 125 παρα μονο για crypton x Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontopidisalexandrosmagkas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 KANEIΣ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 σωληνα εχεις ??ψαξε για κανενα μεταχιρισμενο και ρωτα αν εχει ο avramidis ,αυτος πουλαει race tech!! http://avramidis-drag-parts-layriou.car.gr/parts/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontopidisalexandrosmagkas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 ευχαριστω για την απαντηση φιλε του ξαδερφου μου ειναι το μηχανακι slip on ψαχνουμεστο σιτε παντως δεν εχει τπτ για yzf r 125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 ΜΑΓΚΕΣ που μπορω να βρω τελικο race tech ?? στο site της racetech δε βγαζει για yzf r 125 παρα μονο για crypton x ομυριδου σκυλιτση πειραιας...racetech παπαγιαννης...........πατε απο μκει βλεπετε οτι θελετε και αγοραζετε αναλογως........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontopidisalexandrosmagkas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 σε ευχαριστω φιλε για την αμεση απαντηση να σαι καλα ! λογικα κανουνε και εγκατασταση εξατμισης ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nirvana 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 γεια σασ και απο εμενα..εγο μετα απο πολι σκεπσι και πσαξιμο αποφασισα να παρο το WR125R τισ yamaha..τοσα χρονια με τοcrypton σχεδον 20..ειπα επτιελουσ να παρο κατι καινουργιο και να παει παντου..ετσι ειχα λεφταμαζεμενα κοντα στα 4000 ευρο και παριγιλα το wr..αντε να ερθει με το καλο να το σκισο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontopidisalexandrosmagkas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 μια χαρα φιλεαλλα με 125 δεν πας και παντου....παρολαυτα το μιχανακι αυτο ειναι πολυ ομορφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες