stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) δε σημαίνει ότι θα είναι κακό όμως! (κακή καραμέλα τα πολλά χμ...σόρρυ έπρεπε να το πω, nothing personal!) σου λέει βιβλίο service, καινούργια λάστιχα, κτεο...απο μια κινεζιά κουτί θα το προτιμούσα χωρίς καμία σκέψη... κάθε μοτέρ ή μοτοσικλέτα ολόκληρη ή οτιδήποτε κατασκευάζεται για να έχει μία συγκεκριμένη διάρκεια λειτουργίας που είναι ή χλμ ή ώρες λειτουργίας ή χρόνια ανάλογα για το τι πρόκειται Αν πάρεις ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού σε αυτά τα χιλιόμετρα τότε θα κρατήσει και για λιγότερο καιρό χωρίς να βγάζει προβλήματα. Γιατί είναι καραμέλα ; και κάτι ακόμα χωρίς να θέλω να θίξω κανένα , όλοι λένε πως το ninja είναι αξιόπιστο και ίσως να το έχω γράψει και εγώ κάποια στιγμή αλλά νομίζω πως δεν είναι πολλά ninjaκια που να έχουν πάνω από 50k χλμ ως τώρα αφού δεν είναι ούτε παπιά για να δουλέψουν delivery ούτε σε cc που τα παίρνει κάποιος για ταξίδι οπότε μετά τα 50κ δεν ξέρουμε αν βγάζουν προβλήματα σε αντλίες μπεκ ή οτιδήποτε και καλύτερα να είμαστε επιφυλακτικοί όταν προτείνουμε κάτι με σχετικά πολλά χλμ για την κατηγορία του. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2014 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν θέλει να αγοράσει κανείς το ninja που πόσταρε o ghostkon που λέει ότι έχει βιβλίο service να κοιτάξει στο βιβλίο service αν υπάρχουν υπογραφές/σφραγίδες συνεργείου ή είναι απλά γραμμένες οι εργασίες , αν είναι το 2ο τότε δεν πρόκειται για βιβλίο service. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2014 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2014 CBF 250?? νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερη επιλογη απο καποιο 125 και βρισκεις ανετα σε αυτα τα χρηματα. http://www.car.gr/classifieds/bikes/?category=&make=&variant=cbf&price-from=%3E1000&price-to=%3C2000®istration-from=%3E2005®istration-to=%3C2012&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=%3E200&engine_size-to=%3C250&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=f&gearbox_type=&kteo=&sort=&rg=3&radius=&postcode=&modified=&hi=&offer_type=sale 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2014 κάθε μοτέρ ή μοτοσικλέτα ολόκληρη ή οτιδήποτε κατασκευάζεται για να έχει μία συγκεκριμένη διάρκεια λειτουργίας που είναι ή χλμ ή ώρες λειτουργίας ή χρόνια ανάλογα για το τι πρόκειται Αν πάρεις ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού σε αυτά τα χιλιόμετρα τότε θα κρατήσει και για λιγότερο καιρό χωρίς να βγάζει προβλήματα. Γιατί είναι καραμέλα ; και κάτι ακόμα χωρίς να θέλω να θίξω κανένα , όλοι λένε πως το ninja είναι αξιόπιστο και ίσως να το έχω γράψει και εγώ κάποια στιγμή αλλά νομίζω πως δεν είναι πολλά ninjaκια που να έχουν πάνω από 50k χλμ ως τώρα αφού δεν είναι ούτε παπιά για να δουλέψουν delivery ούτε σε cc που τα παίρνει κάποιος για ταξίδι οπότε μετά τα 50κ δεν ξέρουμε αν βγάζουν προβλήματα σε αντλίες μπεκ ή οτιδήποτε και καλύτερα να είμαστε επιφυλακτικοί όταν προτείνουμε κάτι με σχετικά πολλά χλμ για την κατηγορία του. Ας ελπιζουμε να μην τα πολυ λες αυτα στα σοβαρα. -Μην κοιτατε χλμ,αλλα ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της μηχανης εν γενει. Καλυτερα 50κ χλμ με σωστη συντηρηση παρα 20κ χλμ και αφημενο στο ελεος του χρονου. -Αν για κατι μπορουμε να εκθειασουμε το νιντζακι ειναι για αξιοπιστια του. Ενα μοτερ που κυκλοφορει και αυτο πανω απο 20 χρονια,μην εχοντας δωσει τροφη για εκ διαμετρου αντιθετες σκεψεις. Πολλα νιντζακια κυκλοφορουν με 50κ χλμ,απλα λογω ανηθικοτητας των πωλητων,των καταστηματαρχων και της γενικοτερης εντυπωσεις οτι οι μηχανες ειναι καραμελες και ληγουν σε χ ή ψ χλμ ή ωρες,σχεδον τα παντα ολα εχουν γυρισμενα χλμ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrPolyzos 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2014 Αν και προφανώς το Yamaha είναι ένα πολύ πιο προσεγμένο μηχανάκι στο σύνολο του σε σχέση με το cbr125, εγώ θα έπαιρνα ένα cbr125 γιατί πιστεύω αργότερα θα ήθελα να ανέβω κατηγορία. Με το cbr δε θα χάσεις λεφτά στη μεταπώληση του (μπορεί και να κερδίσεις, άμα σου κάτσει καμμιά καλή ευκαιρία), ενώ με το Yamaha σίγουρα θα βγεις κατάτι ζημειωμένος. Έχω περάσει από τα στάδια του Παπί Yamaha T110 -> cbf 125 -> cbr 250 -> PCX 150 -> Er 6n, και σου μιλάω από πείρα πως βλέπω τώρα τα πράγματα. Καλή τύχη! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2014 Ας ελπιζουμε να μην τα πολυ λες αυτα στα σοβαρα. -Μην κοιτατε χλμ,αλλα ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της μηχανης εν γενει. Καλυτερα 50κ χλμ με σωστη συντηρηση παρα 20κ χλμ και αφημενο στο ελεος του χρονου. -Αν για κατι μπορουμε να εκθειασουμε το νιντζακι ειναι για αξιοπιστια του. Ενα μοτερ που κυκλοφορει και αυτο πανω απο 20 χρονια,μην εχοντας δωσει τροφη για εκ διαμετρου αντιθετες σκεψεις. Πολλα νιντζακια κυκλοφορουν με 50κ χλμ,απλα λογω ανηθικοτητας των πωλητων,των καταστηματαρχων και της γενικοτερης εντυπωσεις οτι οι μηχανες ειναι καραμελες και ληγουν σε χ ή ψ χλμ ή ωρες,σχεδον τα παντα ολα εχουν γυρισ το οτι ψαχνουμε κατι σωστα συντηρημενο ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ , αν βρεις ενα με 50κ και ενα με 30κ και τα 2 ειναι Οκ και η διαφορα τιμης δεν ειναι τεραστια ποιο θα παρεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το ένα ninja είναι χτυπημένο και είναι στην Άρτα δεν μου είναι πρόβλημα αυτό γιατί εκεί είμαι φοιτητής το άλλο είναι στα Χανιά και είμαι Αθήνα + ότι έχει πολλά χλμ. Το Hyosung GTR 250 ωραίο είναι αλλά ούτε αυτήν την εταιρία ξέρω όπως και την derbi. Η aprilia πρέπει να είναι πειραγμένη που δεν θέλω. Το αλλο που ειναι στα χαναια παλι εχει πεσει,δεν εχει το αυτοκολητο στην δεξιθα πλευρα ενω στην αλλη το εχει ,και εχει αλλαξει clip ons.Ασε που ειναι στα χανια.Απο Αθηνα για να βρεις καλο ninja 250 θελεις 2300. Μην πας σε 125 οταν εχεις α2.Πρωτο μηχανακι πηρα το ινξα 250 ,το βαρεθηκα σε 2 μηνες και εφυγε στους 7 μηνες χρησης και 5000 χιλλιομετρα[ολα αυτα σαν πρωτο μχηανακι].Για εμενα αμα βρεις ninja στα 2000 παρτο,διαφορετικα και το cbf ειναι μια χαρα.Κανε και παζαρια φιλος,τα 250 δυσκολευονται[ιδιαιτερα τα ninja] να τα δωσουν παρα πολυ ,κατι θα βρεις.Αν και εγω αν ημουν αρχαριος ,θα πηγαινα σε κανα gs500 .Ομαλο γκαζι για αρχαριο και naked street. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2014 από τον socratis13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2014 Αυτό που είναι από Χανιά το έχω δει από κοντά και έχει όλα τα αυτοκόλλητα , για τα clip on αν δεν είναι μαμά δεν ξέρω . Ότι έχει πέσει από τη δεξιά μεριά ισχύει αλλά δεν έχει γρατζουνιές σε πλαίσιο , μπουκάλες . Έχει κάποιες γρατζουνιές εκεί που ενώνονται το πλαϊνό με το μπροστά πλαστικό και λίγο κάτω από το αυτοκόλλητο "ninja". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2014 η derbi φιλε μου ειναι θυγατρικη της piaggio οπως και η aprilia, ανήκουν στο piaggio group! οστο το gpr 125 4t που σου έστειλα ειναι αντιγραφή-επικολιση απο το aprilia rs4, ουσιαστικα δεν ειναι τιποτα derbi πανω του εκτος απο τα αυτοκολλητα! σκεψου το! φαινεται να ειναι ευκερια! Να μην το σκεφτεί καθόλου. Ναι, οκ, φοβερή ποιότητα τα derbi, ειδικά για τα λεφτά του, αντεστραμένα μπροστινά, brebo, φρένα άγκυρες και δε συμμαζεύεται αλλά όταν για το πιο απλό ανταλακτικό θές 15 εργάσιμες μέρες για να έρθει απο Ιταλία και να στο περάσει ο κάθε άσχετος μάστορας (με την έννοια οτι κανένας δεν τα ξέρει αυτά τα μοτοσακά) τ'οτε δεν αξίζει τον κόπο.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2014 συμφωνω απολυτα με τον φιλο απο πανω. αν οντως η δουλεια ειναι για να πηγαινοερχεται στη σχολη νομιζω πως το cbr ειναι οτι πρεπει.ξεκουραστο,ξεχνας οτι το εχεις απο οικονομικης αποψης και ανταλλακτικα με το τσουβαλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2014 Να μην το σκεφτεί καθόλου. Ναι, οκ, φοβερή ποιότητα τα derbi, ειδικά για τα λεφτά του, αντεστραμένα μπροστινά, brebo, φρένα άγκυρες και δε συμμαζεύεται αλλά όταν για το πιο απλό ανταλακτικό θές 15 εργάσιμες μέρες για να έρθει απο Ιταλία και να στο περάσει ο κάθε άσχετος μάστορας (με την έννοια οτι κανένας δεν τα ξέρει αυτά τα μοτοσακά) τ'οτε δεν αξίζει τον κόπο.. δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οπως λες.. piaggio group ειναι το ιδιο σερβις που θα ειχε για μια βεσπα ή για ενα απριλια θα εχει.. αν χαλασει κατι στον κινητηρα (ή μηχανικα τελος παντων) εχουν ανταλλακτικα γιατι ειναι ιδιο με το απριλια αν δεν απατωμαι.. αν χαλασει κατι στα πλαστικα και τα γυρω μπιρμπιλικια οκ.. ισως αργει, αλλα και? δεν θα μπορει να το κυκλοφορησει αν δεν εχει το πλαινο πλαστικο πχ? δεν τιθεται θεμα αξιοπιστιας ουτε ανταλλακτικων νομιζω.. το προβλημα ειναι οτι θα του ειναι πολυ δυσκολο να το διωξει οταν θελει να το αλλαξει (γιατι για ποιο λογο να προτιμησει καποιος το derbi που το βλεπει στο δρομο σπανια αν οχι καθολου, και οχι καποιο yamaha, aprilia, ktm που βλεπει συνεχεια και ξερει καποια πραγματα παραπανω γι αυτα ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalhs illusion 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2014 Αν είσαι ακόμα ανάμεσα σε αυτά τα 2,εγώ ψηφίζω το CBR125. Για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση οτι το Yamaha δε θα μπορέσεις να το πουλήσεις εύκολα,οταν το γκάζι πλέον δε σε ευχαριστεί και πας σε κάτι μεγαλύτερο... Πάντα φιλικά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2014 δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οπως λες.. piaggio group ειναι το ιδιο σερβις που θα ειχε για μια βεσπα ή για ενα απριλια θα εχει.. αν χαλασει κατι στον κινητηρα (ή μηχανικα τελος παντων) εχουν ανταλλακτικα γιατι ειναι ιδιο με το απριλια αν δεν απατωμαι.. αν χαλασει κατι στα πλαστικα και τα γυρω μπιρμπιλικια οκ.. ισως αργει, αλλα και? δεν θα μπορει να το κυκλοφορησει αν δεν εχει το πλαινο πλαστικο πχ? δεν τιθεται θεμα αξιοπιστιας ουτε ανταλλακτικων νομιζω.. το προβλημα ειναι οτι θα του ειναι πολυ δυσκολο να το διωξει οταν θελει να το αλλαξει (γιατι για ποιο λογο να προτιμησει καποιος το derbi που το βλεπει στο δρομο σπανια αν οχι καθολου, και οχι καποιο yamaha, aprilia, ktm που βλεπει συνεχεια και ξερει καποια πραγματα παραπανω γι αυτα ) Άρα υποθέτω η derbi έχει προσωπικό πρόβλημα ειδικά μαζί μου Το λατρεύω που είμαι μοναδικός!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2014 Άρα υποθέτω η derbi έχει προσωπικό πρόβλημα ειδικά μαζί μου Το λατρεύω που είμαι μοναδικός!! τι να σου πω αδερφε !! τι μοτερ εχει το δικο σου και σου κανουν καψονια ? χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες