Κώστας007 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Επιτέλους πριν λίγες μέρες απόκτησα και εγώ το πρώτο μου μηχανάκι! Ένα Kymco Jetix "50άρι" μεταχειρισμένο αλλα σε καλή κατάσταση...Σύντομα θα ανέβουν φωτογραφίες και θα χαρώ να ακούσω την γνώμη σας (btw επειδή είμαι καινούργιος στο forum θα πρέπει να βρώ και πως ανεβάζω φωτογραφίες ) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikelioum 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Καλορίζικο και καλοτάξιδο .παντα όρθιος και να το χαίρεσαι το εργαλείο σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας007 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Oρίστε και οι φωτογραφίες :mB_kalo_e: 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 παντα ορθιος φιλε μου και μην ξεχασεις να παρεις(αν δεν εχεις) εξοπλισμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας007 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 παντα ορθιος φιλε μου και μην ξεχασεις να παρεις(αν δεν εχεις) εξοπλισμο εχω το κρανος ειναι μια καλη αρχη νομιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalhs illusion 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Καλά χιλιόμετρα και πάντα με κράνος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Καλορίζικο..καλά χιλιόμετρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Καλοταξιδο και παντα ορθιοι. Ποσο το πηρες αν επιτρεπεται....? Γιατι το βλεπω βαμμενο εξ'ολοκληρου......και αν κρινω απο τις εικαστικες παρεμβασεις ο προηγουμενος ιδιοκτητης ηταν πιτσιρικας. Φανταζομαι το τσεκαρες μην εχει φαει κανα τρακο ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας007 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Καλοταξιδο και παντα ορθιοι. Ποσο το πηρες αν επιτρεπεται....? Γιατι το βλεπω βαμμενο εξ'ολοκληρου......και αν κρινω απο τις εικαστικες παρεμβασεις ο προηγουμενος ιδιοκτητης ηταν πιτσιρικας. Φανταζομαι το τσεκαρες μην εχει φαει κανα τρακο ε? το πηρα 600€ ετσι ακριβως οπως το βλεπεις και οχι δεν το ειχε τρακαρει καθολου το μηχανακι δεν εχει ουτε γρατζουνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MitsarasGreece 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Μεγια , καλοταξιδο και παντα ορθιος , το ξερεις οτι δεν ειχε τρακαρει σιγουρα ? Το μοτερ το έχεις ελέγξει οτι ειναι οκ γιατι μου φαίνεται οτι εχει φαει πολυ σκίσιμο αυτο το μηχανακι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας007 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Μεγια , καλοταξιδο και παντα ορθιος , το ξερεις οτι δεν ειχε τρακαρει σιγουρα ? Το μοτερ το έχεις ελέγξει οτι ειναι οκ γιατι μου φαίνεται οτι εχει φαει πολυ σκίσιμο αυτο το μηχανακι Με πηγε βολτα ( γιατι ακομα δεν εχω διπλωμα και για τις μετακινησεις μου εχω ενα ηλεκτρικο πoυ δεν θελει διπλωμα ) και το ειδα οτι παει καλα! προσεγμενο το ειδα εγω..αλλαξα μια μπαταριουλα και ειναι κομπλε :D εμειναν δισκακια συμπλεκτη τωρα και να κανω τον δεικτη βενζινης ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Καλορίζικο και απο εδώ :Ρ Πάντα όρθιος κ πάντα κράνος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας007 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Καλορίζικο και απο εδώ :Ρ Πάντα όρθιος κ πάντα κράνος! Να 'σαι καλα ;) με συγκινησες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Να 'σαι καλα ;) με συγκινησες Κανόνισε να βρείς ανταλακτικό ποντίκι για τον κινέζο τώρα κ άσε τα σάπια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MitsarasGreece 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Πήγαινε το για ενα service να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο (http://www.mybike.gr/topic/71404-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%AD%CF%81%CE%B2%CE%B9%CF%82/ γι'αυτο στο λεω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας007 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2014 Κανόνισε να βρείς ανταλακτικό ποντίκι για τον κινέζο τώρα κ άσε τα σάπια! χαχαχαχαχαχα Πήγαινε το για ενα service να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο (http://www.mybike.gr...B2%CE%B9%CF%82/ γι'αυτο στο λεω) Kαποια στιγμη θα παει! αλλα εφοσων δεν το πολυκυκλοφορω ακομα δεν ειναι μεγαλο θεμα και επιπλεον πριν το παρω το εκανε βολτα και γνωστος του πατερα μου που ασχολειτε χρονια με μηχανακια και ειπε οτι ειναι μια χαρα απλα θελει δισκακια συμπλεκτη πραγμα που συμπερανα και εγω με την πρωτη βολτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2014 Ποσα χιλιομετρα εχει πανω του ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας007 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2014 Ποσα χιλιομετρα εχει πανω του ? 17.000 :D και ειναι 3 χρονων μηχανακι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2014 Μεγιες με πολλα χιλιομετρα και παντα κρανος!! 17.000 :D και ειναι 3 χρονων μηχανακι.. Απο 15 ιουνιου μεχρι 8 μαρτιου εκανα 6500 km :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2014 Oρίστε και οι φωτογραφίες :mB_kalo_e: πολυ ομορφο αντε καλες βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thakis_pap 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2014 καλοριζικο καλες βολτεες με προσοχη και σιγα σιγα εφοσων εισαι καινουριος ;) σου ευχομαι να κανεις οσα ποιο πολλα χιλιομετρα και να το λιωσεις στις βολτες και οχι στους κοφτες :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2014 Καλοριζικο καλα χιλιομετρα και προσοχη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες