AlexakosMpil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Καλησπερα παιδια εχω ενα innova injection του 11 μοντελο και εχω ενα προβλημα δεν μου συμπλεκταρει αμα κρατησω την ταχυτητα πατιμενει εχω δοκιμασει να ρυθμισω την βιδουλα που εχει αλλα τπτ... μηπως θελει δισκους το μηχανακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos20739 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 δίσκους θα χρειαστείς αν καταλαβαίνεις ότι πατινάρει..Αφού δεν σου στυμπλεκταρει λογικά πρέπει να ρυθμίσεις την βιδουλα που αναφέρεις, προσπάθησε με δοκιμές αλλιώς καλό θα ήταν να το δει ένας μηχανικός.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chaly 56 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Καλησπερα παιδια εχω ενα innova injection του 11 μοντελο και εχω ενα προβλημα δεν μου συμπλεκταρει αμα κρατησω την ταχυτητα πατιμενει εχω δοκιμασει να ρυθμισω την βιδουλα που εχει αλλα τπτ... μηπως θελει δισκους το μηχανακι? φιλε μ απο τν περιγραφη που μου κανεις λογικα θα πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα με το κομπλερ μπορει να μν απομωνονη καλα τν ταχυτητα προτεινο εναν καλο και αξιοπιστο μαστορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xristos88 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Καλησπερα παιδια εχω ενα innova injection του 11 μοντελο και εχω ενα προβλημα δεν μου συμπλεκταρει αμα κρατησω την ταχυτητα πατιμενει εχω δοκιμασει να ρυθμισω την βιδουλα που εχει αλλα τπτ... μηπως θελει δισκους το μηχανακι? Πατωντας την ταχυτητα δεν θα ρυθμισεις δισκους π ο τ ε!!!!! Ρυθμιζεις με σβηστο μηχανακι, λυνοντας το παξιμαδι και στριβεις αριστερα το κεντρο (με ενα ισιο κατσαβιδι)....οταν βρεις αντισταση σταματας και γυρνας λιγο δεξια!!! Σφιγγεις το παξιμαδι χωρις να κουνηθει το κεντρο του και μετα δοκιμαζεις!!! Αν δεν τα καταφερνεις καλυτερα να το πας σε καποιον γνωστη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexakosMpil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2014 ευχαριστώ πολύ παιδιά όλα κομπλέ έβαλα δίσκους και ελατήρια άλλαξα και το γραναζακι έβαλα 13αρι μπροστά κ είναι μπόμπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες